Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ella31
    25. Kolovoz 2016. 11:05

Mono1111 i suncokretica hvala na informacijama...naime puko mi je film moj ginekolog je bio krajnje nekulturan i zivcan kad sam krenula sa pretragama...e sto ja imam vadit i znat koja mi je krvna grupa,u startu da ja ne trebam vadit i radit pretrage ako nije prosla godina otkad ne pokusavamo dobit bebu ugl da ja ne smijem ic radit nalaze ako on to nije odredio...sad sam odlucila otici kod privatnog ginekologa i uraditi sve ove nalaze koje ste mi toplo preporucile.... znaci hormoni,brisevi i test prohodnosti jajovoda?? Tsh,mokracu i krvu sliku sam radila i to mi je super...moje žene veliki pozdrav :)

ek

ella31
    25. Kolovoz 2016. 11:45

LuKi5 nažalost svi ovi sto su preko hzzo-a su slicni njemu,jos i gori…nezainteresirani i evo ja se sad nalazim u situaciji da uopce ne zelim ici kod svoga kao da nemam prava vadit nalaze jer trudnoca nije nastupila i nije jos prosla god od pokusavanja.Mislim da je normalno da zelim znati je li kod mene sve uredu i da budem mirna..stvarno smo pratili sve te dane prave krive i opustali se da ne nabrajam…ako je sve ok jos bolje a ako nije radije bi da se popravi i ide naprijed..:)

ek

MiuMau
    25. Kolovoz 2016. 11:45

Ooo Luki, bas sam se pitala di si... Kako si, kakva je situacija s L?

Ma ja spotingiram cijeli mjesec... prvo samo pred mengu, onda poslije menge, eto sad i u sred ciklusa... sam cekam da mi se sve spoji pa da curim cijeli mjesec 

Citala sam na forumima kako su neke curke upravo taj mjesec kad su imale ovulacijsko zatrudnile, pa se nadam da ce uspijet... malo me brine sto trakice nis ne pokazuju, odosno na mahove pokazuju skroz svijetlu crticu, nikak da se pojaca... sve zbrda zdola kod mene 

MiuMau
    25. Kolovoz 2016. 11:49

Slazem se Ella, trebali bi napraviti paket pregleda cim netko planira trudnocu, pa da stvarno bezbrizno moze pristupiti tome, a ne da stresove iz mjeseca u mjesec prozivljava... 

mono1111
    25. Kolovoz 2016. 12:17

Ella,

Predlažem ti da kao prvo promijeniš soc.ginek.
    Kao drugo odi kod privatnog, reci mu da je vec prošlo god.dana od kad planiraš i da ga moliš da ti kao preporuku napiše koje nalaze i pretragr trebas obaviti.
    S tim papirom ides kod svog.socij.i kažeš da ti trebaju uputnice za te pretrage i mora ti dati.

Tako bi ja napravila, jer dns ti soc.gin.su uzas.
    Moj savjet ti je ako možeš odi tu i tamo na uzv i pregled kod privatnog, ako si u mogucnosti naravno, i odlazi kod svog soc.samo po uputnice.

Sretno

mono1111
    25. Kolovoz 2016. 15:18

Luki,

Nisam čitala tvoje prijašnje postove??!
    Što je sa sinom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.