Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pahuljica1901
    24. Kolovoz 2016. 12:08

Bas i ne u dan nekad dva dana prije nekad dva poslije dobijem pa zato nemogu ni znat 😐ali kad trebam dobit nemam nikad grceve samo kratku bol u ledima odma znam da cu dobit kroz dan dva a sad nemam bol u krizima jer sto se tice M mogu trcat i skakat a sad imam grceve koji traju minut dva i prestanu i tako bar jednom na dan ili dva puta. Odlucila sam sacekat do petka pa ponovit subotu jutro na prvu mokracu.jer smo stvarno dali truda 😉😉 i ja i MM iz dana u dan prije i poslije ovulacije za svaki slucaj ako je promasim 😂😂

mono1111
    24. Kolovoz 2016. 12:54

Pahuljica,

Možeš izvaditi beta hcg iz krvi, tamo ce se sigurno vidjeti da li si trudna ili nisi.
    Možeš možda tražiti uputnicu od svog gin.ili privatno izvadiš negdje.

Sretno :)

• Mince99
    24. Kolovoz 2016. 13:11

Cao ja sam nova na forumu evo ovako moj muz i ja smo se uzeli u januaru nismo odmah poceli da radimo na bebi vec tek od proslog meseca i nadali smo se bebanu medjutim 6.8 ja dobijem bas sam se bila razocarala  evo sad smo opet u akciji i sad cemo videti kakav ce ishod biti pila sam macinu travu do kraja menstr.do ovulacije a sad evo pijem mesavinu neven kantarion i halducku travu jer sam cula da macina ne sme da se pije z vreme ovul.jel to istina jel neka od forumasica pila tokom celog meseca a da je ostala trudna skroz sam utucena non stop razmisljam o bebanu molim Boga da sad budeeee pozzdrav za sveee

pahuljica1901
    24. Kolovoz 2016. 13:17

Posto nezivim u hr nasi su ginekolozi svi privatni al bit cu strpljiva jos do petka ma ja mislim to je to hehe 😆😆😆

MiuMau
    24. Kolovoz 2016. 21:42

Eto mene natrag, malo se opustila na moru, slane puse svim curkama... 

Pratila i dalje lh trakicama, evo 21 dc i još nije bilo pozitivno... i onda danas počnem krvariti, onak malo skroz, ustvari smečkasti iscjedak... nešto prijepodne krenulo, prvo vidjela samo dok sam se brisala na veceu, pa kasnije nekoliko kapi na gaćicama, poslije se keksali i kupali, i sad skroz malo onak rijeđe, jedva vidljivo... 

Naravno ne da vrag mira, malo gugl, i prvi put se susretnem s pojmom ovulacijsko krvarenje... Ima netko iskustva s tim? Mengu bi trebala dobiti oko početka mjeseca (1.-10.9) Ili je možda implantacijsko, al nešto mi je rano za njega, a i prema trakicama nije bilo O još uvijek... grrrr, a tak je biloo lijepo ne mislit na ništa od toga i bućkat se... 

MiuMau
    25. Kolovoz 2016. 10:05

Pratim ovulaciju lh trakicama od 7 dana ciklusa i jos se nisu pokazale pozitivnima... danas je 22dc, i evo nema ni traga krvarenju od jucer...  ciklusi inace od 29 do 45... 

Ometaju li ta ovulacijska krvarenja oplodnju? Jel se to krvarenje dogada kad o zavrsi ili ona nastupa u nekom vremenskom periodu? Bila sam vec prije desetak dana kod ginica jer otkad se trudimo, krvarim po jos 5 dana nakon menge, jako oskudnije i smeckasto bude... veli da nije upala, sam da nastavimo... 

Budem sad privatno otisla na uzv da vidim sta je, moj socijalni veli da nije moguce da su se polipi i miomi vec vratili, prije pol godine sam bila na histero... al nije radio uzv pa da mi je potvrdio... a znam nekoliko zena kojima se nakon 3 mj vratilo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.