Mono mislim da je bila jer mi je to bio 43 dan ciklusa..prvi dan se najjace vidlo a kasnije sve slabije.. odnosno jedan dan se vidjeli a svaki drugi sve svijetlije i tad je dosla M. Tako da vjerovatno jest biokemijska.. tako da sad samo laganini..
Sigurno je bila biokemijska.
Biti će drugi put prava pravcata trudnoća :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
.. Želim drugo dijete u 41. - godini, a nikako da ostanem trudna (3,5 godine pokušavamo).. Da li netko ima sličan problem.. ili da li je netko imao sličan problem (pa ga je riješio)..da me utješi...
Drage mame i buduce mamee…sta uradit? Imam sina 18mj zdrav ziv vesel al sad planiramo drugo.zadnja menga je bila 23.7. Ovu jos nisam dobila test negativan pa neodustajem sacekat cu jos koji dan i ponovit pa sta bude ako odem na pregled nasi vamo doktori poslat ce me kuci i reci ce jos je rano dodi za dva tri tjedna tako je bilo i sa prvim.imam osjecaj pozitivan pojacane mirise otvara mi se apetit na odredenu hranu imam grceve vec par dana..eto svaki savjet je dobro dosao 😚
Bas i ne u dan nekad dva dana prije nekad dva poslije dobijem pa zato nemogu ni znat 😐ali kad trebam dobit nemam nikad grceve samo kratku bol u ledima odma znam da cu dobit kroz dan dva a sad nemam bol u krizima jer sto se tice M mogu trcat i skakat a sad imam grceve koji traju minut dva i prestanu i tako bar jednom na dan ili dva puta. Odlucila sam sacekat do petka pa ponovit subotu jutro na prvu mokracu.jer smo stvarno dali truda 😉😉 i ja i MM iz dana u dan prije i poslije ovulacije za svaki slucaj ako je promasim 😂😂
Bas i ne u dan nekad dva dana prije nekad dva poslije dobijem pa zato nemogu ni znat 😐ali kad trebam dobit nemam nikad grceve samo kratku bol u ledima odma znam da cu dobit kroz dan dva a sad nemam bol u krizima jer sto se tice M mogu trcat i skakat a sad imam grceve koji traju minut dva i prestanu i tako bar jednom na dan ili dva puta. Odlucila sam sacekat do petka pa ponovit subotu jutro na prvu mokracu.jer smo stvarno dali truda 😉😉 i ja i MM iz dana u dan prije i poslije ovulacije za svaki slucaj ako je promasim 😂😂
To ti je redovita menga.
Mozes eventualno popratiti trakicama kada ti je ovulacija

14.06.2014. L ♥
Pahuljica,
Možeš izvaditi beta hcg iz krvi, tamo ce se sigurno vidjeti da li si trudna ili nisi.
Možeš možda tražiti uputnicu od svog gin.ili privatno izvadiš negdje.
Sretno :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji