Sad sam zvala privatnog oni uzimaju za svaki ovaj uzorak po 150,200kn...tu bi se onda puno toga skupilo...izgleda da cu morat stisnut zube i poc kod svog ginekologa.Nema mi druge..
ek
Luki,
Sigurno ti nisi kriva ! Svatko od dokt.priča svoju priču pa sad ti budi pametna pa slusaj nekoga ili samo jednoga. :/
Žao mi je jer je tako s Lukijem..
Nadam se da cete riješiti to odlaskom kod neuropedijatra.
Ne razumijem se u takve stvari pa ne znam što bi ti pametno rekla
Sretno, javljajjj ovdje...pratiti ću :)
Pozzzzzz
Pozdrav svima!
Naime jako sam zabrinuta. Imala sam kiretazu pre 4 meseca. Radjeno aspiracijom,sve je proslo ok. Sledece 3 menstruacije obilne,potpuno iste kao sto su bile.
Ova cetvrta dosla tacno 28.dan,prvi dan normalna,juce(drugi dan) oskudnija,svetlo crvena. Jutros nista,mislila sam da je skroz prestala ali malopre je opet krenula i opet svetlija. Da li to moze biti posledica intervencije? Da li se nekom slicno desavalo? Treba li da se zabrinem? Pod ogromnim sam stresom posle svega,jako se bojim da cu imati neke probleme zbog kiretaze. Treba uskoro da ponovo pocnemo da radimo na bebi ali ja se plasim neuspeha i osecam da bi mi se ceo svet srusio ako ne bi uspelo odmah. Jer sam vec umislila da nesto nije u redu sa mnom
Sortiraj odgovore
Najstariji