Ooo Luki, bas sam se pitala di si... Kako si, kakva je situacija s L?
Ma ja spotingiram cijeli mjesec... prvo samo pred mengu, onda poslije menge, eto sad i u sred ciklusa... sam cekam da mi se sve spoji pa da curim cijeli mjesec
Citala sam na forumima kako su neke curke upravo taj mjesec kad su imale ovulacijsko zatrudnile, pa se nadam da ce uspijet... malo me brine sto trakice nis ne pokazuju, odosno na mahove pokazuju skroz svijetlu crticu, nikak da se pojaca... sve zbrda zdola kod mene
Ooo Luki, bas sam se pitala di si… Kako si, kakva je situacija s L?
Ma ja spotingiram cijeli mjesec… prvo samo pred mengu, onda poslije menge, eto sad i u sred ciklusa… sam cekam da mi se sve spoji pa da curim cijeli mjesec
Citala sam na forumima kako su neke curke upravo taj mjesec kad su imale ovulacijsko zatrudnile, pa se nadam da ce uspijet… malo me brine sto trakice nis ne pokazuju, odosno na mahove pokazuju skroz svijetlu crticu, nikak da se pojaca… sve zbrda zdola kod mene
Draga moja, trebala bi svakako ici opet provjeriti hormone. Em zbog tih polipa I pustih cuda, jos operacija, a I folikulometrija ne bi bila na odmet. Posto ocito nesto s ciklusom ne stima. Vrlo lako moguce da je progesteron nizak, ali nista se ne moze znati bez tih pretraga. Inzistiraj da ti ih naprave jer ce odgadati koliko god mogu. ♥
Situacija s Lukom je blago reci kaos. Sve se vise cupa I udara. Poceo mi se cupati I udarati u parku jer mu je drugo dijete potegnulo iz ruke lopaticu. Jucer kad smo bili u parku je poceo vrostati, udarati se I cupati zbog hebenog kamencica. Uopce nije reagirao na ono sto sam mu govorila kaoda me nema. Pa sam mu uzela kamen Iiz ruke da ne pogodi dijete drugo s njim I onda je krenula scena. Uzela sam ga da ne nastavi s autoagresijom I onda je krenuo na mene, kako sam ga odmakla da me ne ugrize, poceo se bacats glavom I onda smo isli kuci. Svi su buljili u nas kao da smo najnesposobniji roditelji na svijetu. Isplakala sam dusu kad je zaspao, ne znam vise sto I kako s njim. :(
Ja sam onako ne bas dobro, sutra idem kod kardiologa na kontrolu. Kako sam prokrvarila onaj dan kad sam se nazivciralana 20. dc, 6 dana trajalo, seruckalo, nakon toga 8 dana smeckarenje I opet krvarenje evo 5.-I dan traje, tamnosmede boje, Iizlije se doslovno kad moram na veliku nuzdu ili kod malo jaceg napora.

14.06.2014. L ♥

Slazem se Ella, trebali bi napraviti paket pregleda cim netko planira trudnocu, pa da stvarno bezbrizno moze pristupiti tome, a ne da stresove iz mjeseca u mjesec prozivljava...

Ella,
Predlažem ti da kao prvo promijeniš soc.ginek.
Kao drugo odi kod privatnog, reci mu da je vec prošlo god.dana od kad planiraš i da ga moliš da ti kao preporuku napiše koje nalaze i pretragr trebas obaviti.
S tim papirom ides kod svog.socij.i kažeš da ti trebaju uputnice za te pretrage i mora ti dati.
Tako bi ja napravila, jer dns ti soc.gin.su uzas.
Moj savjet ti je ako možeš odi tu i tamo na uzv i pregled kod privatnog, ako si u mogucnosti naravno, i odlazi kod svog soc.samo po uputnice.
Sretno

Luki,
Nisam čitala tvoje prijašnje postove??!
Što je sa sinom?
Luki,
Nisam čitala tvoje prijašnje postove??!
Što je sa sinom?
Nitko nam nije jos konkretno nista rekao. Izbirljiv je u hrani, osjetljiv na dodir, stereotipna igra, vristi po citav dan, u svemu
ima svoja omiljena mjesta, hoda na prstima, odaziva se svake prijestupne, destruktivan je I autoagresivan. Vristi bez obzira na emociju. Stalno se vraca na isto, brdo brdo toga. Kazu nam da nije nista, pa da ima elemente uz autisticnog spektra ali da mu nije to, da je samo "sramezljiv", da ima poteskoce u gruboj motorici, pa jedni da ima senzorni poremecaj, drugi da nema I tako svatko svoju pricu vrti, u biti sve se svelo na to da sam ja kriva sto je takav...Idemo
u 10. mj. kod neuropedijatra I psihologa. Ima za obaviti eeg prije kompletne procjene. Pa nam tupe o nekim fazama, jos nisam vidila fazu da traje vise os godine dana. Sto ide stariji sve su mu gori ti ispadi, ima poteskoce s paznjom...Uglavnom jos ne znamo nista. On bljuca ako mu mrvica dode na jezik. Najmanja mrvica u hrani mu smeta, pocnese cupati I tuci ako mu se promjeni stranica u slikovnici, ako mu se ukljucim u igru ako nije od volje. Opcinjen je svime sto se vrti I svjetlom. Ovisan o rutini. Svacega ima. Uglavnom, ja ne znan koliki moras biti promasaj da odgojem dijete dode tako. Pedijatruca je vidila to njegovo ponasanje I cudila seda u Centru za ranu intervenciju vec odavno nisu reagirali. Izgubili smo 4 mjeseca na puste teorije, a sve Iide na gore. Uzurpiraju ga mjesta s vise ljudi. Najmirniji je kad smo sami nas dvoje.

14.06.2014. L ♥

Sad sam zvala privatnog oni uzimaju za svaki ovaj uzorak po 150,200kn...tu bi se onda puno toga skupilo...izgleda da cu morat stisnut zube i poc kod svog ginekologa.Nema mi druge..
Ella,
Gore sam ti napisala...odi kod privatnika i zamoli ga da ti napiše koje pretrage trebas raditi..i s tim ides kod svog samo po uputnice.

Sad sam zvala privatnog oni uzimaju za svaki ovaj uzorak po 150,200kn…tu bi se onda puno toga skupilo…izgleda da cu morat stisnut zube i poc kod svog ginekologa.Nema mi druge..
ella ja sam u Suncu sve privatno radila ali skupe stvari preko uputnice, tipa briseve. Ako doneses uputnicu onda brisevi kostaju 130 kn. Ja preporucam doktoricu Evu Jendris, makar da odes jednom njoj na pregled pa da te pogleda, ona je u suncu. Meni je pomogla. A socijalnog odma mijenjaj jer bez njega ne mozes nista, sve bi morala placati..ja sam imala socijalnog s kojim je Eva dobra pa sam samo po uputnice kod njeg isla, bez pogovora mi ih je davao

ek
Luki,
Sigurno ti nisi kriva ! Svatko od dokt.priča svoju priču pa sad ti budi pametna pa slusaj nekoga ili samo jednoga. :/
Žao mi je jer je tako s Lukijem..
Nadam se da cete riješiti to odlaskom kod neuropedijatra.
Ne razumijem se u takve stvari pa ne znam što bi ti pametno rekla
Sretno, javljajjj ovdje...pratiti ću :)
Pozzzzzz
Luki,
Sigurno ti nisi kriva ! Svatko od dokt.priča svoju priču pa sad ti budi pametna pa slusaj nekoga ili samo jednoga. :/
Žao mi je jer je tako s Lukijem..
Nadam se da cete riješiti to odlaskom kod neuropedijatra.
Ne razumijem se u takve stvari pa ne znam što bi ti pametno rekla
Sretno, javljajjj ovdje…pratiti ću :)
Pozzzzzz
Svakako draga, eto cekam taj pregled ko ozeblo sunce, jos je u tvrdoglavoj fazi pa to sve dodatno komplicira. Istina, sto prica, a nitko u biti ne zna sto I kako. Posto daju zakljucke na osnovu 5 minuta provedenih. Svi odmah pametni. Sreca imamo izvrsnu pedijatricu. :)
mono, uzasno mi je tesko procitati kad netko ima spontani, a pogotovo jos vise njih. Jesu li ti bar rekli sto bi moglo biti uzrok, jesu li ti radili kakve dodatne pretrage? Ja ti zelim od srca mrvu malu vrlo skoro I da trudnoca protekne uredno. Ne ponovila se vise ta bol
Verry, javi kako je prosao pregled. Iz ciklusa u ciklus hormoni plesu tako da je vrlo lako moguce da je doslo do nekakvog disbalansa. Em sto treba organizmu da se oporavi od spontanog, ipak su to sile hormona trudnickih koje treba iscistiti iz sebe da se vrati u normalu. To je svojevrsni "sok" za organizam uz to sto je I psihicka bol I stres dodatni okidac. Drzi se, za svaku sumnju se javi makar na kraju ispalo da je sve u redu.
Ja sam danas provela vise od pola dana u bolnici. Bila na kontroli kod kardiologa, ekg, arterijsku tahikardiju imam uz poremecaj ritma, unatoc terapiji, tako da sam za sad do ponovnog nosenja holtera dobila drugu terapiju I ako se nastavi tako kao I do sad cu morati u bolnicu, takoder imam I sinkope. Nakon kardiologa sam otisla do ginekologije zbog ovog krvarenja. Komplet pregled, vadenje krvi I urin, beta hcg za svaki slucaj, tresla sam se ko sibica jer zadnje sto smijem je zatrudniti, a uz svu pistu zastitu nikad ne znas. Uglavnom dobila sam estrofem I duphaston. Imam cisti na desnom janiku od 2, 5 cm, za koju mi nije mogao tocno reci je li voden ili je pak nesto drugo, ili mi je krvarenje zbog ciste ili zbog tromboze, uglavnom s tim hormonima bi trebalo prestati, ako ne moram opet tamo. Satrana sam ko pas, to iscekivanje nalaza bete je ispilo dusu iz mene. Koliko bi volila da mogu raditi na bebi toliko sam zelila da bude negativna I je, posto ove tablete za srce I tlak ne smijem u trudnoci ni pod razno...Uglavnom ceka me sad milijun pretraga, dobila sam termin za endokrinologa I holter, ostatak u laboratoriju. U ponedjeljak po tablete. Dosli su moji dani u godini intenzivnih posjeta bolnici. Pitala sam se gdje je to razdoblje vec

14.06.2014. L ♥

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji