Luki,
Još sam nešto zabb.
Ja isto sam imala cistu, ista veličina, s tog da je meni bila endometrična, tako su mi neki rekli.
Imala sam ju skoro više od 2 godine, i nije uopće rasla.
Doduše, čak se smanjivala i par mjeseci prije ove T je nestala.
Nije mi stvarala nikakve probleme.
Naime, na zadnjem uzv se ponovno vidjela endometrična cista...da li je to ona stara ili nova, tko će ga sad znati...
To ti je dosta mala veličina i u pravilu se ne uklanja, jedino ako imas kakve smetnje.
A ako jd vodena jos i bolje, ta sama pukne.
Ja sam radila color dopler da bi se vidjelo da li je endometricna. U pravilu ta endom.ne pukne sama od sebe nego se mora ukloniti laparoskopski
Ali ne znači da je i tebi ista takva.
Dok god ona ne raste i dok ti ne smeta, nista se ne moze dogoditi.

Hvala vam, puno znaci, stres u kombinaciji s drugim bolestima svasta izneredi.
Zabice, draga, kako si mi ti?
Mono, velika vecina zena uz heparin uredno iznese trudnocu. Za prof. Ivanisevic mogu reci sve najbolje, ako ce tko naci rjesene onda je to ona.
Ja ti redovito imam te ciste, neki
put po vise komada, kad sam imala tumor prvi, na lijevom jajniku imala sam I 6 cm veliku cistu na desnom jajniku. Granicna velicina je 5 cm I ako ne pukne sama od sebe Ili uz tablete za operaciju. Bilo mi je bitno samo da nemam kakvu upalu, a tablete najvjerojatnijd ne cu uzimati posto od duphastona oduvijek imam uzasne nuspojave, a nakon 2 mj. neprestanog krvarenja estrogen mi je napravio jos veci dar mar, tako da cu otici privatno kod gin. po drugo misljenje, a krvarenje samo po sebi mi ne smeta, navikla sam vec na dugotrajna, I ako je u pitanju tromboza na sto sumnja gin. prije pocetka rada na bebi obavezno se testirati na trombofiliju. Samo mi je bilo bitno da nije kakva upala ili trudnoca, ostalo mi nije problem. :) Nazalost, imam iskustva sa svim I svacim pa me nis ne cudi.

14.06.2014. L ♥
Luki,
U konačnici vjerujem da će sve ispasti dobro.
Sretno :)
Čujemo se. Pozzz

Dobar dan, danas popodne sam radila test i slabo se vidi druga crtica a sutra moram dobit m
Ana23,
Ne znam kako možeš staviti sliku, ali ako ti je pokazao dvije crte, makar je jedna crta slabije vidljiva, to znači da si trudna, tj.da je test pozitivan.
Koji ti je dan ciklusa? Jer je meni kad sam radila test 29 dana ciklusa, crta bila jedva vidljiva pa je bila T u pitanju.

Luki dobro sam, ide po lagano. Samo mi probleme radi mozak. Sad ću u srijedu na pregled i užasno me strah da mi ne kaže missed ab ili da se loše razvija. Na zadnjem pregledu (sa 9+2) nije mi pokazao bebu na monitoru, samo sam čula srce, ali nisam vidjela da se miče okreće i sl. Na slikama izgleda kao mala čahura, jedva prepoznajem glavu. Zato me to sve još uvijek brine, nikako da se uvjerim da je sve u redu... Ali valjda tako mora biti.
Sretno s privatnim ginekologom, možda ti on da neku prihvatljivu terapiju. Ja bi radije da se ne puštaš dugo krvariti ali ti sebe najbolje poznaješ. Želim ti uskoro bolje razdoblje

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji