Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    18. Kolovoz 2016. 12:48

Pozz curke. Ja stigla s pregleda, sljedece su mjere: 
    Bpd 72.8mm (29+1)
    Ac 237.3mm (28)
    Fl 50.4mm (27+1) 
    TT 1200g
    Danas sam usla u 29.tjedan. 
    Iako je dr.rekao da bebica super napreduje menj ova zadnja stavka FL je sumnjiva. Sto vi mislite? Dali je tezina bebe ok ili premala?

• sunflower4399
    19. Kolovoz 2016. 08:59

Bok mame i one koje to želite biti  evo da se i ja pridružim u grupu. Radimo na bebi 5 mjeseci, ali do sad još ništa, ovog mjeseca smo trefili ovulaciju i imali odnos baš na dan kad je test za ovulaciju bio pozitivan te sam do jučer mislila da će ovog mjeseca konačno biti nešto, danas sam ujutro mjerila bazalnu i pala je, do sad je bila 36,3 - 36,4. danas već 36,1 a menstruaciju moram dobiti danas ili sutra (računajući 14-15 dana od ovulacije). Trudit čemo se i dalje :) svima koje želite ostati trudne držim fige

Suncokretica
    19. Kolovoz 2016. 16:05

Žene moje, evo i mene nakon dugo vremena . Sve vas pozdravljam i nadam se da ćemo se družiti malo više sad nakon što sam se vratila s godišnjeg. Bilo nam je baš krasno, odmorili se malo na moru, malo u Parizu, a malo na vikendici. Obavljala sam i pretrage usput tako da mi je ovaj godišnji bio baš turbo aktivan 
    Menga uz pomoć tableta super funkcionira. Napokon sam se riješila ureaplasme tako da sam napravila i onu groznu pretragu prohodnosti jajovoda u Vinogradskoj koja je u redu i zaista nije tako strašna kako se priča, na tren zabolilo i dalje bilo super, doktor jako susretljiv i pričljiv. Endometrij mi se fino zadebljao, 7 dc je 5,7 mm tako da su očito estrogeni učinili svoje. Vadila sam i hormone opet na 5 dc i nalaz je bio gotov isti dan. Čini se da će i ovulaciju morati potaknuti jer su FSH i LH preniski.
    LH: 0,2
    FSH: 0,4
    E2: 173. 
    Radila sam i AMH hormon i ispao je 11,5. Doktor danas kaže da mi je to super s obzirom na neaktivnost jajnika, ali ovo pokazuje smanjenu plodnost za moje godine 
    Za 10 tak dana idem u Petrovu svojoj doktorici pa ćemo vidjeti šta dalje, izgleda da nas prvo čeka poticanje ovulacije i inseminacija. Ja sam samo sretna da smo rješili sve pretrage i da napokon krećemo sa cijelom pričom. Sad kad smo se vratili sa odmora, nastavljamo dalje u borbu za našu malu mrvicu. Pozdrav!

• cvrcak
    19. Kolovoz 2016. 17:04

Evo me prvi put na forumu. Nakon dijagnoze azospermije prošle su dvije godine i sutra krećem sa lijekovima. Dugo je trajalo da dođemo do pokušaja i jedva čekam. Ima netko kakav savijet, dali sve mogu normalo raditi, vježbati jer još ništa ne znam. A sutra će vjerojatno biti samo med sestra. Hvala

ella31
    20. Kolovoz 2016. 12:10

Žene pozz...koje su mi najbitnije pretrage koje trebam u ginekologa uradit prije trudnoće...u 10mj mi je 1god od pokušavanja...a kod njega sam radila samo papa test..ali odlucila sam sve živo ispregledat.Izborila sam se za sve pretrage i detaljno mokraću i na mikrobiologiju i biokemiju krv i jedino mi je C4 snižen sve drugo mi je super.Nalaze od Tsh preuzimam u pon kroz mjesec dva idem kod imunologa...e sad koje pretrage kod ginekologa??Malo sam se zbuckala i svi misle da sam u blaženom..da bar jesam..hvala na odgovorima

ek

• babieszg
    20. Kolovoz 2016. 17:37

Prodajem LH trakice za predviđanje ovulacije i testove za rano otkrivanje trudnoće. Kontakt moguć telefonom na 097/960-1317, sms-om, What's up-om, Viberom ili e-mailom na babieszg@gmail.com. Uplate primam putem tekućeg računa ili osobno pri preuzimanju (za područje Zagreba). Robu šaljem isti dan po uplati.Cijenik:10 LH trakica i 1 test na trudnoću GRATIS................30kn
    20 LH trakica i 2 testa na trudnoću GRATIS..............60kn
    30 LH trakica i 3 testa na trudnoću GRATIS..............90kn
    40 LH trakica i 4 testa na trudnoću GRATIS............120kn
    LH ovulacijska trakica - 3 kn/kom
    Test za trudnoću - 5 kn/kom

Suncokretica
    20. Kolovoz 2016. 22:23

ella31, mene je doktorica poslala vadit krvnu sliku i OGTT test za glukozu. Svakako napravi hormone, briseve i HSG tj- test prohodnosti jajovoda jer ako nisu prohodni možda zbog toga ne možeš ostat trudna. A u trećini slučajeva je muški faktor tako da preporučujem da ti partner napravi spermiogram. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.