Pozdrav svima!
Naime jako sam zabrinuta. Imala sam kiretazu pre 4 meseca. Radjeno aspiracijom,sve je proslo ok. Sledece 3 menstruacije obilne,potpuno iste kao sto su bile.
Ova cetvrta dosla tacno 28.dan,prvi dan normalna,juce(drugi dan) oskudnija,svetlo crvena. Jutros nista,mislila sam da je skroz prestala ali malopre je opet krenula i opet svetlija. Da li to moze biti posledica intervencije? Da li se nekom slicno desavalo? Treba li da se zabrinem? Pod ogromnim sam stresom posle svega,jako se bojim da cu imati neke probleme zbog kiretaze. Treba uskoro da ponovo pocnemo da radimo na bebi ali ja se plasim neuspeha i osecam da bi mi se ceo svet srusio ako ne bi uspelo odmah. Jer sam vec umislila da nesto nije u redu sa mnom
Veryworried,
Mislim da ne bi trebala biti neka komplikacija radi kiretaže.
Ja sam imala dvije kiretaže prošli mjesec, jer prvi put nije dobro očiščeno.
Dobila sam kao M ( ako je to M ) 25 dan od prve kiretaže, bila je drukcija nego inače, ali ne jako obilna.
Isto mi je počelo sa svijetlo crvenom krvi, već sam se uplašila da nešto ponovno nije dobro.
Možda da odes na pregled kod gin.ako ti i dalje bude tako, možda se samo nešto poremetilo.
Meni su rekli da vec slijed.mj.mogu planirati T, i mene je strah ( ovo mi je već 2.spontani ), ali neću zato odustati, tj.odgađati.
Nadajmo se da će nam u slijed.trudnoći sve biti ok @)

Joj Luki baš mi je žao čitati da imaš toliko problema i sa djetetovim i sa svojim zdravljem, ali valjda to Bog ne daje svima nego samo onima koji mogu podnijeti. Mislim da se možda trebaš ipak sad mrvicu više sebi posvetiti kako bi Luki mogla kasnije, jer ako je tebi loše ne može ni njemu postati bolje. Premda razumijem da i taj stres zbog nemoći oko njega uzrokuje dijelom tvoje probleme, pa kad bi se njemu stanje počelo popravljati i ti bi se sigurno osjećala bolje. Skoro zatvoreni krug.
Želim ti da ti ova terapija pomogne oko cisti, a da pregled koji iščekuješ s Lukom konačno donese odgovore i smjer prema oporavku.

[/url
Veryworried,
Meni je nakon prve kiretaže ( ovaj put ) odmah nakon 8 dana počelo jako krvarenje, i morala na drugu kiretažu, tako da najčešće se nekakve komplikacije pojave vrlo brzo. Koliko sam skuzila, doktorima je to posve normalno, valjda i zato jer se u danasnje vrijeme jako često događa nažalost :(
Hvala ti, i ja se nadam da ce slijed.put biti sve ok, kažu da trebam biti pozitivna i smirena ali mislim da neću moći...
I ja tebi želim svu sreću, probaj koliko možeš bez straha i stresa :)
Luki,
Išla sam opet kod dokt.Ivanišević u Pronatal. Rekla mi je da ću u sklopu dnevne bolnice u Petrovoj napraviti njihov paket pretraga.
To idem 9.9.
Kod hematologa idem 8.9.jer imam one neke mutacije za trombofiliju ( iako mi je rečeno da to ne utjeće na ovakve ishode u ranoj trudnoći ) a Đelmiš mi je rekao kad sam bila na konz.kod njega da u slijed.trudnoći Heparin.
Pa eto...nadam se da je samo to, i da je u biti to razlog, jer koliko sam čitala s heparinom cure izguraju do kraja i sve bude ok.
Tješim se...
Raditi ću još kariogram ( oboje ), Torch sam već radila,.čekam nalaze...
Žao mi je što sve to moraš prolaziti, i sa Lukom i tobom ( tvoje zdravstveno stanje ), i ja sam stalno po doktorima, ali ne kao ti.
Nadam se da će se napokon situacija stabilizirati i dovesti u red.
Kada možeš planirati iduću trudnoću?
Pozzzz veliki, cure :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji