Joj Luki baš mi je žao čitati da imaš toliko problema i sa djetetovim i sa svojim zdravljem, ali valjda to Bog ne daje svima nego samo onima koji mogu podnijeti. Mislim da se možda trebaš ipak sad mrvicu više sebi posvetiti kako bi Luki mogla kasnije, jer ako je tebi loše ne može ni njemu postati bolje. Premda razumijem da i taj stres zbog nemoći oko njega uzrokuje dijelom tvoje probleme, pa kad bi se njemu stanje počelo popravljati i ti bi se sigurno osjećala bolje. Skoro zatvoreni krug.
Želim ti da ti ova terapija pomogne oko cisti, a da pregled koji iščekuješ s Lukom konačno donese odgovore i smjer prema oporavku.
[/url
Veryworried,
Meni je nakon prve kiretaže ( ovaj put ) odmah nakon 8 dana počelo jako krvarenje, i morala na drugu kiretažu, tako da najčešće se nekakve komplikacije pojave vrlo brzo. Koliko sam skuzila, doktorima je to posve normalno, valjda i zato jer se u danasnje vrijeme jako često događa nažalost :(
Hvala ti, i ja se nadam da ce slijed.put biti sve ok, kažu da trebam biti pozitivna i smirena ali mislim da neću moći...
I ja tebi želim svu sreću, probaj koliko možeš bez straha i stresa :)
Luki,
Išla sam opet kod dokt.Ivanišević u Pronatal. Rekla mi je da ću u sklopu dnevne bolnice u Petrovoj napraviti njihov paket pretraga.
To idem 9.9.
Kod hematologa idem 8.9.jer imam one neke mutacije za trombofiliju ( iako mi je rečeno da to ne utjeće na ovakve ishode u ranoj trudnoći ) a Đelmiš mi je rekao kad sam bila na konz.kod njega da u slijed.trudnoći Heparin.
Pa eto...nadam se da je samo to, i da je u biti to razlog, jer koliko sam čitala s heparinom cure izguraju do kraja i sve bude ok.
Tješim se...
Raditi ću još kariogram ( oboje ), Torch sam već radila,.čekam nalaze...
Žao mi je što sve to moraš prolaziti, i sa Lukom i tobom ( tvoje zdravstveno stanje ), i ja sam stalno po doktorima, ali ne kao ti.
Nadam se da će se napokon situacija stabilizirati i dovesti u red.
Kada možeš planirati iduću trudnoću?
Pozzzz veliki, cure :)
Luki,
Još sam nešto zabb.
Ja isto sam imala cistu, ista veličina, s tog da je meni bila endometrična, tako su mi neki rekli.
Imala sam ju skoro više od 2 godine, i nije uopće rasla.
Doduše, čak se smanjivala i par mjeseci prije ove T je nestala.
Nije mi stvarala nikakve probleme.
Naime, na zadnjem uzv se ponovno vidjela endometrična cista...da li je to ona stara ili nova, tko će ga sad znati...
To ti je dosta mala veličina i u pravilu se ne uklanja, jedino ako imas kakve smetnje.
A ako jd vodena jos i bolje, ta sama pukne.
Ja sam radila color dopler da bi se vidjelo da li je endometricna. U pravilu ta endom.ne pukne sama od sebe nego se mora ukloniti laparoskopski
Ali ne znači da je i tebi ista takva.
Dok god ona ne raste i dok ti ne smeta, nista se ne moze dogoditi.
Hvala vam, puno znaci, stres u kombinaciji s drugim bolestima svasta izneredi.
Zabice, draga, kako si mi ti?
Mono, velika vecina zena uz heparin uredno iznese trudnocu. Za prof. Ivanisevic mogu reci sve najbolje, ako ce tko naci rjesene onda je to ona.
Ja ti redovito imam te ciste, neki
put po vise komada, kad sam imala tumor prvi, na lijevom jajniku imala sam I 6 cm veliku cistu na desnom jajniku. Granicna velicina je 5 cm I ako ne pukne sama od sebe Ili uz tablete za operaciju. Bilo mi je bitno samo da nemam kakvu upalu, a tablete najvjerojatnijd ne cu uzimati posto od duphastona oduvijek imam uzasne nuspojave, a nakon 2 mj. neprestanog krvarenja estrogen mi je napravio jos veci dar mar, tako da cu otici privatno kod gin. po drugo misljenje, a krvarenje samo po sebi mi ne smeta, navikla sam vec na dugotrajna, I ako je u pitanju tromboza na sto sumnja gin. prije pocetka rada na bebi obavezno se testirati na trombofiliju. Samo mi je bilo bitno da nije kakva upala ili trudnoca, ostalo mi nije problem. :) Nazalost, imam iskustva sa svim I svacim pa me nis ne cudi.
14.06.2014. L ♥
Luki,
U konačnici vjerujem da će sve ispasti dobro.
Sretno :)
Čujemo se. Pozzz
Dobar dan, danas popodne sam radila test i slabo se vidi druga crtica a sutra moram dobit m
Ana23,
Ne znam kako možeš staviti sliku, ali ako ti je pokazao dvije crte, makar je jedna crta slabije vidljiva, to znači da si trudna, tj.da je test pozitivan.
Koji ti je dan ciklusa? Jer je meni kad sam radila test 29 dana ciklusa, crta bila jedva vidljiva pa je bila T u pitanju.
Sortiraj odgovore
Najstariji