mono, svakako javljaj sve novosti, ja cu pratiti koliko stignem I slati pozitivne vibre, zao mi je sto ne mogu drugacije pomoci. Uz tebe smo sve.
14.06.2014. L ♥
Bok cure,
Samo želim napomenuti vezano za te testove za T.
Narucila sam preko ebaya te testove i LH trakice.
Na 29 dan ciklusa radila sam taj preko ebaya, pokazao je toliko slabo vidljivu crtu, da se vidjela pod određenim kutem.
Otišla sam u ljekarnu, kupila neki " malo bolji ", točnije najjeftiniji ali opet skuplju naspram ovog s ebaya, napravila sam ga i pokazalo je negativno...spremila sam ga, tj.bacila i vrag mi nije dao mira, nakon cca 15 - 20 min odem ja opet pogledati i eto plus.
Išla sam slijed.dan vaditi betu koja je bila preko 200, a test očitava već od 25 ( taj iz ljekarne ), ali u mom slucaju je ispalo pozitivno, makar je prošlo vrijeme i kao ne bi se trebalo očitavati nakon što piše u uputstvima.
Tako da valjda to i ovisi o koncentraciji u urinu, pogotovo kad se ne radi s prvom jutarnjom...
Čestitam svima :)
Hvala Luki i bas mi je zao sto te zdravlje bas ne sluzi... voljela bih da ti mogu pomoci... mono 1111 ja sam ih imala 5 s ebaya pozitivnih pa sam kupila 2 clearblue koji su ocitali samo sjene u roku tih 5 min,a m je kasnila 13 dana tad.. i bila sam sigurna da se radilo o t... i onda je dosla m i prije no sta sam otisla dr,tak da je ocito bila biokemijska,zato cu ja svim zenama uvijek savjetovat da idu vadit betu da znaju sigurno,da se ne razocaraju kao ja.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
A znam, ma ja sam rekla da ih necu raditi ni te lh nit testove, jer ih nemogu u isto vrijeme zbog posla i meni nije ni jedan pokazao o, svi su bili svijetliji od kontrolne..od 9dc do 20 og i onda je m dosla i onda nisam htjela vise radit, mislila sam od ovog mj s mjerenjem temp ali ni to ne mogu u isto vrijeme takoder zbog posla tak da se ostavljam svega, jos koji mj cu samo pricekat pustit sve da ide svojim tokom ak neuspije otici cu privatno dr i sve provjerit..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Luki, hvala ti :)
Wannababysomuch,
Probaj otići na folikulometriju ( ako sam dobro napisala ). To možeš tražiti i svog soc.gin.
Ideš nakon M par dana, i onda ti mjeri vodeći folikul - da vide da li uopće dolazi do O.
Da otprilike znaš kada ti je O.
Jesi radila neke pretrage?
Jesi probala raditi LH test za vrijeme M?
Ili ono skroz pred kraj M?
Tko zna, možda ti je odmah nakon M.
Jer ako si prošlu M dobila 20.dan ciklusa, O ti je trebala biti cca 14 dana ranije, i to bi ti bilo odmah nakon M.
Pozdrav, nova sam.
Mi radimo na bebi vec vise od godinu i pol, pa nece i nece. Nadam se sa cemo uspjeti uskoro...
Book!
Jesmo sve…
Meni su otkrili da imam hipo hashimoto, stitnjaca. Pijem euthyrox 50mg od sestog mjeseca.
Sad se sve stabiliziralo…
Napisala sam vise u temi "jesam li trudna" pa pogledaj ako hoces!
Sortiraj odgovore
Najstariji