Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ella31
    23. Kolovoz 2016. 19:19

E ovako spermiogram mog dragog je: volumen sjemena:2,5 ml (>2ml) pa onda ph sjemena 9(7,2-8) koncetracija spermija 54mil/ml(>20mil/ml) broj spermija 135mil.(>40mil) pokretljivost(>50%pokretnih ili >25% progresivno pokretnih) progresivno pokretni 30% pokretni 36% nepokretni 34% oblik 69% patoloskih oblika(>15%morfoloski uredni)   stanice spermatogeneze: ne nalaze se,leukociti:,ne nalaze se,eritrociti:,ne nalaze se,bakterije:ne nalaze se... e sad odi nema nikakve napomene da nesto nije ok ...a sad sto vi mislite... ? Pozz

ek

ella31
    23. Kolovoz 2016. 19:20

E ovako spermiogram mog dragog je: volumen sjemena:2,5 ml (>2ml) pa onda ph sjemena 9(7,2-8) koncetracija spermija 54mil/ml(>20mil/ml) broj spermija 135mil.(>40mil) pokretljivost(>50%pokretnih ili >25% progresivno pokretnih) progresivno pokretni 30% pokretni 36% nepokretni 34% oblik 69% patoloskih oblika(>15%morfoloski uredni)   stanice spermatogeneze: ne nalaze se,leukociti:,ne nalaze se,eritrociti:,ne nalaze se,bakterije:ne nalaze se... e sad odi nema nikakve napomene da nesto nije ok ...a sad sto vi mislite... ? Pozz

ek

wannababysomuch
    23. Kolovoz 2016. 20:57

Mono mislim da je bila jer mi je to bio 43 dan ciklusa..prvi dan se najjace vidlo a kasnije sve slabije.. odnosno jedan dan se vidjeli a svaki drugi sve svijetlije i tad je dosla M. Tako da vjerovatno jest biokemijska.. tako da sad samo laganini..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Neva1975
    24. Kolovoz 2016. 10:27

.. Želim drugo dijete u 41. - godini, a nikako da ostanem trudna (3,5 godine pokušavamo).. Da li netko ima sličan problem.. ili da li je netko imao sličan problem (pa ga je riješio)..da me utješi...

pahuljica1901
    24. Kolovoz 2016. 11:45

Drage mame i buduce mamee…sta uradit? Imam sina 18mj zdrav ziv vesel al sad planiramo drugo.zadnja menga je bila 23.7. Ovu jos nisam dobila test negativan pa neodustajem sacekat cu jos koji dan i ponovit pa sta bude ako odem na pregled nasi vamo doktori poslat ce me kuci i reci ce jos je rano dodi za dva tri tjedna tako je bilo i sa prvim.imam osjecaj pozitivan pojacane mirise otvara mi se apetit na odredenu hranu imam grceve vec par dana..eto svaki savjet je dobro dosao 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.