Mish_mali ako te šta tješi ja imam 32, muž 37, imam skoro tvoju kilažu, ali 10cm visine manje, dakle spadam definitivno u pretile. Isto smo prestali paziti negdje početkom godine i u 6.mj nam se ispunila želja. Ako si u 12.mj2015.prestala piti yaz zar nisi trebala pustit bar 3mj tijelo da ti se očisti od umjetnih hormona? Imaš neku naprednu doktoricu koja je dosta proaktivna. Ja bi na tvojem mjestu malo prestala s bilo kojim tabletama i pustila tijelo da dođe u neku svoju ravnotežu.

[/url
Mish mali,
Napravite spermiogram pa ćete vidjeti ukoliko s njim možda nešto otežano ide.
Da li si vadila spolne hormone? Prolaktin zna zezati, tj.ne dopušta oplođenoj stanici da se ugnijezdi u maternicu.
Što se tiće tih pilula i svega toga, mislim da tijelo jako brzo izregulira hormone nakon prestanka uzimanja.
Moja frendica je prestala uzimati i ostala trudna slijed.mj.odmah, tako da mislim da nema veze to sto si relativno nedavno prestala s tim.
Probaj se malo opustiti, ne razmisljati toliko o tome ( znam da je uzasno tesko , ja sam valjda takva da ne mogu prestati čitati na netu i razmišljati o tome, naime imala sam vec dva spontana i vec sam opsjednuta pretragama, dokt.i sl.).
Nadam se da ces ubrzo vidjeti svoj veliki plus.
Nemam iskustva s klomifenom ali puno cura je uz klomifen ostalo trudno brzo, tako da mislim da se ne moras brinuti.

Eto da se i ja javim malo... nove trudilice dobro dosle i sto prije docekale plusic..ja nastavljam po starom.. osim sto sam u (ne) docekivanju M.. danas su me dinje koje inace volim uspjele natjerati da mi bude zlo.. al eto..mozda mi danas ne odgovara taj miris..a mozda tko zna..hehe
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Evo dobila nalaz od TSH 1.55 mi je a pise da je ref.interval 0.34-5.60..jel mi ok?pozz
Ella, to ti je super. Treba biti prije trudnoće ispod 2.5, meni je čak 0.9 i dokt.mi je rekla da je super, s tog da ja uzimam terapiju da mi bude tako.
Wannababysomuch,
bok, kada misliš raditi test??
Ja moram čekati M sad i onda planiram i ja, nadam se da ce se i meni uskoro dogoditi +.
Pozdrav svima

ek
Mono1111 sumnjam da cu radit test jer sam se jako razocarala s lazno pozitivnim testom pa cu tek nakon sto kasni...i to sam jedan i ak je - onda cekam jos malo pa dr.. tak to funkcionira kod mene. Za tebe cemo navijati za plus
Wannababysomuch,
Jesi sigurna da nije bila biokemijska trudnoća pa da je beta pala?
Kada si radila test pa ti je pokazao lažno? Koji dan ciklusa?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
E ovako spermiogram mog dragog je: volumen sjemena:2,5 ml (>2ml) pa onda ph sjemena 9(7,2-8) koncetracija spermija 54mil/ml(>20mil/ml) broj spermija 135mil.(>40mil) pokretljivost(>50%pokretnih ili >25% progresivno pokretnih) progresivno pokretni 30% pokretni 36% nepokretni 34% oblik 69% patoloskih oblika(>15%morfoloski uredni) stanice spermatogeneze: ne nalaze se,leukociti:,ne nalaze se,eritrociti:,ne nalaze se,bakterije:ne nalaze se... e sad odi nema nikakve napomene da nesto nije ok ...a sad sto vi mislite... ? Pozz
ek
E ovako spermiogram mog dragog je: volumen sjemena:2,5 ml (>2ml) pa onda ph sjemena 9(7,2-8) koncetracija spermija 54mil/ml(>20mil/ml) broj spermija 135mil.(>40mil) pokretljivost(>50%pokretnih ili >25% progresivno pokretnih) progresivno pokretni 30% pokretni 36% nepokretni 34% oblik 69% patoloskih oblika(>15%morfoloski uredni) stanice spermatogeneze: ne nalaze se,leukociti:,ne nalaze se,eritrociti:,ne nalaze se,bakterije:ne nalaze se... e sad odi nema nikakve napomene da nesto nije ok ...a sad sto vi mislite... ? Pozz
Ella, ja ti se ne kužim u taj spermiogram.
Pričekaj odgovor nekog drugog ili odite kod dokt.za misljenje

ek
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji