Drage moje saljem vam slane pozdrave iz Ri da znate da vas se sjetim,ja necu nista posebno pisati o stadiju ciklusa znam samo da valjda nece doci 28 og...nista ne mjerim ne pratim samo uzivam 😀😀😀 lp svima
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Dan curke! Svim trudilicama zelim da sto prije ugledaju svoje plusice!
Nisam vas zaboravila, pratim vas i dalje samo nisam imala sto pisati. Luki divim se tvojoj snazi i ne sumnjam da ces sve to rijesiti!
Ja sam dobro, sutra ulazimo u 29.tjedan i ujedno imamo i pregled pa jedva cekam da vidim kako moj maleni napreduje, sve se bojim koliko je dobio na kilazi s obzirom na moj trbuh i strije po njemu. Sva sam popucala unatoc mazanju. Ukupno do sada sam dobila 5kg koje su ocito otisle u trbuh i sise jer sam poput zebre😂
Pozdrav svima. Vec 2.5 godine sam u braku od cega skoro 2 godine radimo na bebi. U zadnje vrijeme (godina dana) ciklusi me zezaju pa dobijem nakon 35-dana nekad 40 nekad na vrijeme i tako sve(mislim da je strea u pitanju). Od januara mi dontorica preporucuje duphaston (svakog 16. dana u ciklusu do 26.dana da pijem) i menst.ce doci za 4 dana max. I tako je i bivalo. Nisam svaki mjesec ni koristila duphaston pa dodje na vrijeme. Prosli mjesec jesam. Zadja menst mi bila 10.07. I max sam trebala dobiti do 7.08. No ne dobivam. Danas mi se pojavio smedji iscjedak…jos uvijek ne znam da li je menst. Radila sam hormone sve ok, muz spermiogram extra, vaginalni,cervikalni bris-bakterije sanirane. Ima li neko slicno iskustvo?
Pozdrav svima. Vec 2.5 godine sam u braku od cega skoro 2 godine radimo na bebi. U zadnje vrijeme (godina dana) ciklusi me zezaju pa dobijem nakon 35-dana nekad 40 nekad na vrijeme i tako sve(mislim da je strea u pitanju). Od januara mi dontorica preporucuje duphaston (svakog 16. dana u ciklusu do 26.dana da pijem) i menst.ce doci za 4 dana max. I tako je i bivalo. Nisam svaki mjesec ni koristila duphaston pa dodje na vrijeme. Prosli mjesec jesam. Zadja menst mi bila 10.07. I max sam trebala dobiti do 7.08. No ne dobivam. Danas mi se pojavio smedji iscjedak…jos uvijek ne znam da li je menst. Radila sam hormone sve ok, muz spermiogram extra, vaginalni,cervikalni bris-bakterije sanirane. Ima li neko slicno iskustvo?
Pozdrav drage forumašice... Stiglo i moje vrijeme razmišljanja o proširenju obitelji... Muž i ja smo prvi mjesec bili aktivni, ali nažalost je vještica danas stigla... Makar sam već nakon ovulacije imala "simptome"... Nevjerojatna je ta psiha. Ciklusi su mi redoviti, kad je ovulacija znam svaki mjesec, zadnji papa nalaz uredan, a jedini (i posljednji, nadam se) "problem" je moja zavaljena maternica... Ima li koja kakav savjet? Ili jednostavno ono šta pišete...opusti se i uživaj :)
Puse svima i da sve prije ugledamo plusuće :)
Istina, nema mi odvratnije stvari nego dijete šopati na silu... to mi je stvarno degutantno... Drži se te pedijatrice i neka ti pomogne koliko god može... Puno znači kad imaš tako doktora koji si da truda, ja sam imala problema nekakvih sa srcem, odnosno prvo smo pomislili da je srce jer mi je mama dosta mlada umrla od srčanog, ali dok sam obavila pretrage simptomi su gotovo prestali, a sve pretrage su ispale u redu, na kraju otkrili da je želudac... moja doktorica me kod svojih prijatelja na kardiologiju sama od sebe naručila u roku tjedan dana, a nemam nikakvih poznanstava s njom pa da je prek veze... doslovno nisam imala vremena počet paničariti, koliko bi možda premrla da moram pretragu čekati mjesecima...
Iskreno ne da mi se više povlačiti po bolnicama, mislim da je najbolji lijek za ovo opustiti se maksimalno i prehranu jedino dotjerati da se organizam pročisti koliko može... Policističnih jajnika sam se riješila ni sama ne znam kak, samo na jednoj kontroli dok veli da nisu više policistični... A temperatura me prošli mjesec zeznula, jer inače imam jako nisku (prosjek oko 35), a imala sam cijelo vrijeme oko 37... zato sam i zabrijala da sam trudna... kad ono friška figa... Piškam po trakicama, kad/ako pokažu, udarna doza sex vitamina, ovako kad nam je gušt okolo i kad bude...
Ivcy, draga moja to sto idu sve kile u trbuh ne znaci da beba pretjerano dobiva na kilazi. O polozaju posteljice dosta ovisi velicina trbuha, a za strije, nemate kreme ni ulja da sprijeci nastajanje, to ti je genetika, tip koze, ja sam ti se raspucala u 38. tt. Za kilazu se isto ne brini, pa to ti je super dobitak s obzirim na tjednr trudnoce, a I nemas dijabetes tako da mozes biti skroz na miru sto se tice prirasta tezine kod bebaca. Ja sam ti se u roku od 2, 5 mjesecaod gdm-a udebljala 17 kila, a L je roden s 3350 I 50 cm. Tako da samo opusteno I javi nam kako je bilo na kontroli. Pusa
MiuMau, e bas to! Kad smo trazili pedijatricu sve pohvale smo dobili za nju I tako I je. Odlicna je.
Da, da PCO je prolazni disbalans hormona, on se s vremenom povuce skroz sam od sebe ili malom dozom terapije, dok je PCOS trajan I vuce za sobom jos dodatnih komplikacija.
Tako je I meni moja ginekologinja koja mi je vodila trudnocu, nista nije uzela zdravo za gotovo, poslala me odmah kod endokrinologinje/dijabetologa I tako mi je otkriven preddijabetes, poslala me na jos silu raznih pretraga di su se otkrile jos druge komplikacije...Jucer sam bas bila po uputnice posto mi se nakon trudnoce jos sto stvari zaredalo, medu ostalim tahikardije, aritmije I kronicni visoki tlak, I rekla mi je bas endokrinologinja da ne staje dok ne nade uzrok, vjeruje da je povezano sa reaktivnim hipoglikemijama koje imam kako mi napreduje dijabetes, uglavnom imam toga sad za obaviti brdo. Ja I dan danas vjerujem da je brza reakcija moje ginekologinje dovela do trudnoce, posto su mi dva doktora rekla da po svim dijagnozama ne cu moci prirodno zatrudniti, a kroz trudnocu mi se vukao tumor na jajniku dobrocudni koji je srecom tek narastao nakon poroda. :) Ako nis "vitimani" bar sadrze endorfinsku bombu hahaha :P
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji