Luki nisam baš upućena u tvoju priču, ali ovo malo što sam imala prilike pročitati za L, točnije ove "stručne" komentare da je dijete razmaženo, često sam imala priliku čuti od "stručnog tima" i na žalost svakodnevno svjedočim njihovom nemaru koji su već pretočili u tu famoznu rečenicu, kad ne znaju ni sami šta bi napravili... Samo se bori svim snagama i ne daj da ti govore takve nebuloze... držim fige da uspijete riješit sve probleme, jedan po jedan...
A kad smo kod problema, eto i meni novog... znači prije histeroskopije imala sam krvarenja prije menge, i znala su trajati 2-12 dana, onako smečkasto, ništa obilno... to je navodno zbog tih polipa i mioma, koje sam i išla ukloniti... a sad nakon operacije, odnosno otkad se trudimo, ja još poslije menge krvarim po 5 dana...
Jel ima koja od vas kakvih iskustava s tim? Otišla sam neki dan do ginića, naručio me za srijedu, al s obzirom da on nema uzv, ne gine mi čekanje od mjesec dana za termin na Merkuru... A toliko sam se veselila da sam se više riješila tih pohoda po bolnicama, prošli put čekala od 9 ujutro do 4 popodne, a kakti naručena u 9.40...
Cao drustvo.Vec 2 nedelje osecam promene u svom telu i kod sebe.I citajuci simptome u ranoj trudnoci pronalazim se,i kasni mi vec 7 dana a u poslednjih 4 god mi je bila redovna jer sam bila na pilulama do pre 2 meseca.Uradila sam test ali ne s prvom jutarnjom pre 2 dana i bio je negativan.Po kalendaru bi trebalo da sam u petoj nedelji trudnoce ako sam zaista trudna.Da li je neko imao slicnih iskustava ili prolazi kroz nesto slicno ? U napred zahvalna
Drage nove prijateljice i forumašice, evo danas sam se odlučila registrirati i družiti se s vama... Čitam vas redovito i inače, a sad posebno. MM i ja ludo radimo na bebi, kao opušteni smo, ali sam uvjerena kako nije tako kad bi nas netko samo mogao sa strane promatrati i bilježiti koliko puta spomenemo bebu u danu. Hm, nismo mislili da će tako biti. I sama sam se ježila od onih ljudi koji "rade na bebi". Uvijek sam govorila, na bebi se ne radi, beba dođe kad treba... ali eto, obilo mi se o glavu. Već drugi mjesec za redom dobijam ludu vješticu. Danas je došla. Znači... poludila sam kad sam se vidjela. Nadala sam se da su svi simptomi PMS-a zapravo simptomi trudnoće, ali (psovka) :)
Počinjem se lagano opterečivati iako znam da se tek radi o dva mjeseca. Međutim, menstruacija mi je točna i nadam se da je tako i ovulacija. Ah...
"Tek kada postanete majka vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje."
Prodajem LH trakice za predviđanje ovulacije i testove za rano otkrivanje trudnoće. Visoko kvalitetni, pouzdani testovi najviše razine osjetljivosti za kućnu uporabu. Uputstvo za uporabu dolazi priloženo uz pošiljku. Kontakt moguć telefonom na 097/960-1317, sms-om, What's up-om, Viberom ili e-mailom na babieszg@gmail.com. Uplate primam putem tekućeg računa ili osobno pri preuzimanju (za područje Zagreba). Robu šaljem isti dan po uplati.
Cjenik:
10 LH trakica i 1 test na trudnoću GRATIS................30kn
20 LH trakica i 2 testa na trudnoću GRATIS..............60kn
30 LH trakica i 3 testa na trudnoću GRATIS..............90kn
40 LH trakica i 4 testa na trudnoću GRATIS............120kn
LH ovulacijska trakica - 3 kn/kom
Test za trudnoću - 5 kn/kom
Pozdrav cure,
Zanima me vase misljenje, kako je moguce pomjesati implantacijsko krvarenje i pravu mjesecnicu? Mislim, meni menga nikad nije jako obilna i traje 5 dana, i to vec treci dan mogu staviti dnevni ulozak...
Radimo na drugoj bebi par mjeseci i evo danas mi je stigla menga dva dana ranije i kao i inace nije neka, onak, slabija je, ali je menga.
Medjutim, bradavice me bole za poluditi...
To mi je novo! Ali, uglavnom, da li je neka imala iskustva sa tim "laznim mjesecnicama" ?
Luki nekako me ovi simptomi koje si spomenula podsjećaju na nešto iz spektra autizma, jesu ti možda šta takvo spominjali? Svakako nije "razmaženost" ili faza i ne daj se smesti... Iako je djeci do treće, čak i četvrte godine jako teško postaviti dijagnozu, jer se događa puno razvojnih skokova, i može biti da dijete jednostavno malo teže prolazi kroz njih, ovoliku količinu simptoma označiti etiketom "razmaženosti" u najmanju ruku je neprofesionalno... Takvim ljudima koji su toliko nezainteresirani u toj struci bi trebalo dati šut kartu... Nije da radiš na placu pa aj rajčica il paradajz, jedan sim, jedan tam... Radi se o dječjim životima, gdje se ranim otkrivanjem nekakvih problema jako puno može napraviti za razliku od toga kad se ignorira sve dok ne eskalira u nešto što se više ne može vratiti ni popraviti... Ne bi te htjela plašiti, ali mislim da razumiješ što želim reći... Jel ide L u vrtić?
Krvarenje bude onako smečkasto, taman za dnevni, nije obilno kao menga... Inače mi tako menga bude zadnji dan, kao čisti se još... ali ovak da mi je menga završila, a to i dalje traje još punih 5 dana, nikad... i to sad otkad radimo na bebi... čak mi je palo na pamet da je možda došlo do trudnoće. ali se nije ugnjezdilo, pa možda treba duže da se očisti...
Cure koje koriste LH trakice, dajte pomagajte... Ovaj ciklus ih krenula koristiti, piškam ih od 7dc... 8 i 9dc se jedva neš vidjelo, pa onda niš... pa opet 12dc malo jača od tih prije, pa 13dc opet niš... Jel to normalno da tako oscilira, ili bi se trebalo samo postepeno počet pojavljivati sve tamnije? Mislim trudim se ne pit previše i ne piškat bar 3 sata prije njih, al nemrem baš da niš ne ne pijem
Sortiraj odgovore
Najstariji