Trenutna...tjedan dana trajala..tezi oblik scarlatine
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
baby38, sve ti to treba dati tvoj ginekolog. pretrage se rade u točno određene dane ciklusa, tako da krv vadiš u više navrata. s obzirom na to što si prošla do sada, mislim da imaš svako pravo inzistirati na opsežnim pretragama. što got ti treba, samo pitaj. odgovorit ćemo sve što znamo
Sunčica baš mi je jako žao zbog bebača :((((( mogu misliti kako ti je bilo. Napravi sve pretrage za svaki slučaj. Iskreno se nadam da se takvo što više neće ponoviti i da kad krenete opet raditi na bebici da će biti isprve i da ćeš trudnoću iznijeti do kraja uz tebe smo draga
Luki5 valjda će uskoro zvati za radionicu a koliko sati dnevno će biti na toj radionici? Roditelji nisu s njima na toj radionici ili pak jesu? Polako ti obavljaj svoje pretrage, samo mirno. Ja isto planiram u 6.mj kod ginekologa pa onda gdje me on uputi.
Wannababy nemoj se uznemiravati. Možda to nije razlog što još do trudnoće nije došlo. Misli pozitivno internet nam može puno pomoći da saznamo svašta korisno, ali isto tako nas može jako uznemiriti. Imam osjećaj da je bolje ne znati neke stvari.
Ugodan vikend curke
Iskreno slabo se sjecam tog svega bila sam mala.. samo po sjecanju sto mi je mama pricala..osip nije bio ak se dobro sjecam.. vec taj jaci oblik paralize.. mene je sve od desnog uha pa do malog prsta na nozi boljelo..ali samo desna strana.. jedva sam hodala nit jesti nit piti tjedan dana nisam mogla... a nedavno sam to bila citala.. i onak.. pisalo je u natuknicama i iduce navedeno poslije tog mojeg je bila smrt.. oh reko dobro na vrijeme se zaustavilo..
Nadam se Luki da ce L-u bit bolje..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sunčica žao mi je zbog kiretaže, ja sam ju prošla tri puta i znam kak ti je. Dva spontana sam imala 2007. u 9. i 12. tj. i zadnji sad prije tri mj. u 14. tj. Jednostavno je srce prestalo kucati. Još uvijek mi je teško, ali život ide dalje. Nadam se da bude mi se pružila još jedna prilika. I dalje vas pratim, ali ne stignem baš pisati. Imam jedno pitanje. Da li postoji ovulacijsko krvarenje? Imala sam M 11.05. i sad ponovo krvarim, ali ne tak jako kao M, toliko da si moram staviti uložak. Nikad mi se nije to dogodilo.
url=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji