A btw upale sam imala stalno dolje. Kupila sam prirodne uloske s biljem neke jer svaki mj bi dobila neke gljivice. Kupila sam i ekstrakt kurkume i pila ga. Nisam imala uopce upalu ovaj mjesec. Kad me pocela maternica boljet mislila sam da je opet upala..kad ono NOT.
Wannababy koliko vi pokusavate? Jesi bila na pretragama. A vi ostale curke?
malo-sunce, bas mibje dragobda si ulovila O. Bas sto kazes, najgori dio ciklusa, neizvjesnost I iscekivanje, iskreno se nadam da je ovaj ciklus zadnje I da ce biti +. Javi kakvi su nalazi, vjerujem da su dobri kad su se simptomi stisali. Jedan ogroman kamen pao sa srca, bas sam se bojala za taj secer I hb u redu je
Wannababy, jooj mogu mislit cega si se sve nagledala, naslusala I prosla u tom poslu, e tamo bas znaju dolaziti "pacijenti", jos kad su pod gasom uf uf, treba zivaca I strpljenja, normalno da covjek pukne, bas mi je dragobsto ti je muz takav, sto razumije kroz sto prolazis I sto je s tobom I u dobru I u zlu, bas kako I treba, zasluzujes takvu osobu pokraj sebe I vistina je to, najljepse u zivotu se najduze ceka, ali I doceka Meni su ti menstruacije samo s kontracepcijskim uredne, inace u prosjeku krvarim po 20 dana, nekad manje nekad vise, ali nikad manje od 7, dva ljeta za redom sam 2 mjeseca krvarila I stalo je krvarenje jedino uz tablete, inace su mi neredovite menstruacije, 4 mjeseca ne dode pa bude obilna I duga, pa je 8 mjeseci nema, pa opet obilna I duga, pa dode ponovno nakon 2 mjeseca, nekad bude samo jedanput godisnje, voli me M iznenaditi
Ono sto ustedim na uloscima dok je nema, potrosim dok traje hahaha Nista od stednje
Meow, meni su isto stalno neke upale, ili dobijem gljivice od antibiotika za bronhitis, ili urinoinfekt, stalno nesto. Valjda ti se nece vise pojaviti, iako su te upale jos cesce za vrijeme trudnoce zbog promjena na tijelu.
14.06.2014. L ♥
Meow znaci nista bez alternativnih stvari i ljecenja... ja isto svako malo neke upale al kupim si gynofit ili canesten..moraa bi i ja to probat..kakvi su to ulosci di ima tog...pokusavamo nekih 7 mj bas s tim sto pratim..na pretragama sam bila al cekam nalaze..e sad..ako ne dodu u roku 3 mj znaci da je sve ok a ak me zovu prije znaci da nesto nije u redu. Uglavno dr mi je prepisala folnu i rekla da rijesim upalu s antibioticima koje mi je prepisala pa nek nastavim s radom na bebipa tako da je vjerovatno zeleno svijetlo to da nema nekih vidljivih poteskoca ili zapreka. A obzirom da me nisu zvali a skoro je proslo mj dana..valjda je sve u redu. Stres je najveci neprijatelj.
Luki jao pa to je stvarno ludo..ciklusi uhh.. bas sto sam rekla vidis imas srece sto si tako uspjela uloviti pik i dobila divan poklon za to svog L-a.. a tebi je imunitet isto slabiji zbog sveg toga sto si prosla pa onda to sve utjece.. meni npr kad se jako prehladim ili gripa me dotuce onda oslabim i odma M dode.. a sto se posla tice..o da.. sinoc sam se tako rasplakala doma nakon smjene.. na poslu sve sa osmjehom a onda doma suze..bas mi je kolegica pricala.. 2 god pokusavala.. i nista.. i sad nedavno ostala bez posla.. pocela drugi trazit i u pripremama za svadbu bila i ostala trudna.. i morali su malo odgoditi svadbu jer je taman tad termin..kak lijep razlog za odgodit svatove..hihi.. jos nije muz, bit ce ako Bog da na godinu.. :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ma mislim da je bitno da su od prirodnih materijala a ne ovi always, ja npr dnevni ulozak u zivotu nisam smjela nosit jer bi se odmah nakon tog cijeli dan cohala...prostite na izrazu😹😹😹
Ak ne uspijes naci neke prirodne u ducanu javi pa ti mogu poslati link na ove, ali po meni su preskupi, mislim da ima u ducanima boljih rjesenja.
Budem malo istrazila pa javim😀
A kakvu upalu si imala? Na papa testu se pokazala? Kad si antibiotike pila onda je neka jaka bila bogme. Nadam se da se povukLa skroz.
Luki, o super, jos cesce, onda cu morati istraziti sto od prirodnih lijekova smijem. Prestala sam kurkumu piti dok ne pitam doktoricu jer ne znam jel smijem.
Napisala sam sad kilometarsku poruku I stisne mi umjesto posalji obrisi.....
Uglavnom, od pocetka
Wannababy, biti ce, biti, nismo ni mi vjencani, ali se zovemo muzrm I zenom, od pocetka, financije nam stoje na putu da to ovjekovjecimo I papirnato hehe :)))
Meni ti zimi nos stalno curi, proljece stalno zacepljen, ljeti osip I svrbez od sunca tako da sam alergicna na sva godisnja doba...alergicna na zivot hahaha
Meni se isto te viroze poklope s M, imaju neki obrazac ponasanja, tada mi I tlak skace ko lud I svaka zavrsi bronhitisom, secer za kraj
Ja sam uvjerena da ces nam I ti uskoro okaciti svoj plusic na ovoj temi Drzi se, znam da se na poslu nagledas I naslusas svega, to je jako stresno, ako ti bilo sto treba, makar ispuhati se, mozes mi se slobodno javiti
Meow, cula sam oprecna misljenja sto se yice kurkume I trudnoce, konzumirala sam ju kao zacin u jelu dok jos nisam znala da sam trudna, ali to su bile minimalne kolicine, neki tvrde da se smije, da je izrazito zdrava, dok drugi tvrde suprotno. Ovako, vjerujem da ti gin. zna za prrparat secer demanoza, ima je kupiti u bio ljekarnama u obliku praha ili tabletice, prah se onako smijesa
kao cedevita s vodom, meni ga je gin. preporucila piti jer on sprijecava povratak upale, to je inace secer koji se normalno nalazi u organizmu, ali kako upala napreduje I bakterije se pocnu naglo mnoziti njegova kolicina vise nije dostatna za obranu, on nema ucinak na samu upalu, on se pocinje uzimati tek kad je urinokultura sterilna da sprijeci ponovni nastanak upale, nije mi nista konkretno rekla ako se smije uzimati u trudnoci, ali to bi trebali znati I farmaceuti. Inace, secer, kava, slatkidi raznorazni svi oni pomazu bakterijama da se mnoze I puno brze se od toga povecava kolicina bakterija. Hrane se od toga hehe Kako se ti osjecas?
Sto se tice ulozaka, meni su najbolje pasali lola lady 100% pamuk, nosila sam ih poslije poroda, ali im je velika mana sto su nespretni, nemaju krilca, nisu tanki pa se skroz kuze da su tu.
14.06.2014. L ♥
Meow..nije dr rekla samo je na pregledu rekla da je dosta jaka pa mi je to prepisala i uzela briseve.. pogledat cu za to i ja malo..hvala bogu nisam osjetljiva na te always samo njih koristim.. heh
Luki ti onda stvarno kao i ja.. financije su svugdje problem... npr citam neki dan kad napisu..a od kad vrijedi zakon za 1000€ za dijete... eee tlak mi skoci..ak oces dijete imaj ga za sebe sta te briga od kad vrijedi.. zbog novaca djecu radit..i sta poslije? Pa kad gledas 1000€ nije dosta za sve sto je potrebno jos u trudnoci da se kupi za bebu a kamoli tijekom godina..ajmeee.ludim na to..
Da Meow kako si ti? Jesu se slegli dojmovi..😍
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure vec sam napisala na drugu temu pitanje i stoji vec 2 dana niko ne odgovara a ja sam sve nestrpljivija i ocajnija. Dakle ponovit cu sve nadam se da cete mi pomoc bar psihicki :D
Dakle Odnos smo imali u plodnim danima. 5 dana nakon tog odnosa imala sam slabo krvarenje, koje je trajalo 2 dana a nakon toga samo bijeli iscjedak. Ledja me bole nemilice, jajnici me zicaju i jucer me zatezalo nisam se mogla ispravit kako treba, stalno idem na WC, cice su mi danas jos osjetljivije nego zadnjih par dana I gladnaa sam a gadi mi se hahah :D
Neznan sta da radim. Inace imam policisticne jajnike (vodene mikrocistice), i neurednu M. malo malo pa dodje :/
Odnos je bio 20.5. a krvarenje zavrsilo 27.5. Sta vi mislite jel mi rano za betu vadit? Test mozda? Nista vise nisam sigurna. Pliz... treba mi virtualnih zagrljaja jer zbilja zelim malo sunce da mi uljepsava daneeee
Pozz <3
E ovako...kupila sam clearble digitalni za ovulaciju i danas mi je prvi put nakon potrošenih 8 štapića pokazao mislim da se tome nikad dosad nisam toliko razveselila,ispada da mi je 15 dan ovulacija...sad bar znam kad trebam bit aktivna i da je plivin kalendar ovulacije je točan u bobu,nevjerovatno...tako da sad bar znam da ova čuda ne trebam kupovat..Prenatal je isto u akciji...Radimo na bebi od 11mj...držite fige
ek
Ella jel ovulacija ili pocinju plodni dani? Sretno ti Ellica, probaj se opustit i noge u zrak:)
Drzim fige!
Xanelie po meni je jos bar tjedan dana prerano. Pogledaj si neki kalendar plodnosti ili aplikaciju i tamo ti kazu kada ti je ok napraviti test. Sto se tice simptoma, meni su bili isti kao tebi. Taj bijeli iscjedak imam i sad i ima ga dosta, ali mislim da sam imala u manjoj kolicini i dok nisam bila trudna. Znaci, po meni moze bit i da si zabrijes, pa da si stvoris simptome. Ja sam posumnjala jer sam usla u sobu i namirisala kavu na 20 m udaljenosti, a nitko drugi nije, i jer sam zijevala cijeli dan i mogla spavati 20 sati dnevno.
To je jedino sto mi se isticalo. Sve ostalo, bol u grudima, iscjedak, bolovi itd su mi bili i prije.
Luki i wannababy super sam, nemam simptome osim tih cica koje mislim da necu uskoro moci sakriti. Cica ubica lol.
I imam u nekim pozama bolove u maternici, tipa kad cucnem pa se naglo dignem. Valjda je to ok. Osim tog ja kosim, vjezbam, druzim se...hvala bogu zasad nemam one teske simptome.
Malo me pocelo dolje peckati ali nisam nis radila. Cekat cu da pitam doktoricu ovo sto si mi rekla Luki. Hvala ti puno!
A dojmovi..ja sam kad sam vidjela plus bila u soku i malo su mi suze isle al kak sam sama test radila onda sam cekala jedva da kazem decku kad dodjemo doma. I onda sam rekla da ja i macka nasa imamo iznenadjenje za njeg i onda mu pokazala test i ono nije vjerovao, pa smo se oboje zagrlili i rasplakali(macka valjda isto) ahhaha. Uglavnom nismo jos nikom rekli, ali vjerojwtno kad kazemo ce poceti euforija! Zasad mi je nsjgori problem odbijat alkohol jer sam teski vinopija i uzivam u finom vinu, a sad kam god dodjem odbijam vino, ili moj decko pije umjesto mene hahaha. Jucer se napio jer je meni po skrivecki pio vino hahaha
Kak ste vi curke? Jeste odmorile za vikend sad?
Luki ti cekas da ti kazu da mozes na drugo jel?
Sortiraj odgovore
Najstariji