Wannababysomuch, ja sam gledala svoju plodnu sluz i kad je bila rastezljiva onda sam krenula s koristenjem LH trakica i onda sam dva puta dnevno čak pišala, ali meni je ovaj mjesec kad je plusić ovulacija bila valjda 2 dana. Tak da ono malo čudan ciklus.
S druge strane, frendica koja me savjetovala je rekla da je ona koristila metodu s neta, i zatrudnila je odmah taj ciklus. Uglavnom ona je čim joj je prošla menga počela koristiti LH trakice i onda ih čuvala... Da bi dobila ovo:
http://www4.slikomat.com/13/0307/mnj-LH.jpg
Uglavnom pisala si je na trakice koji je D.C. kako bi vidjela točno kako tamne crtice. Iskreno to sam ja planirala sljedeći ciklus da nije bio plus sad, jer meni je stvarno problem bio zapamtiti da li je tamnija crtica ili svijetlija nego inače. Tako da po meni, kupi si ove jeftine trakice i lijepo si prati po danima da vidiš kada ti ide plodni dan. Kad krene tamniti kreni se seksati više, i onda možda čak dva puta dnevno pratiti da uhvatiš taj Pik...
eto nadam se da je to korisno

I hvala na riječima podrške. Znam da se neke od vas duže trude, ja realno sam krenula na taj put još prošle godine u 9. mjesecu, tako da je to nekih 9 mjeseci truda sad, samo što od tih 9 mjeseci sam 6 mjeseci rješavala zdravstvene probleme a sad zadnja 3 ciklusa zapravo tek probavala raditi na tome, jer ranije ne bi ni mogla.
Uglavnom želim svima sreću i želim da sve dođete ovaj ciklus i da vam uspije. Ono što moje prijateljice govore koje su uspjele zatrudniti je zapravo kod većine njih isto.. treba riješiti sve zdravstvene poteškoće prije toga koje mogu utjecati na to da ne možete zatrudniti tako da svakako Briseve, Spermiogram i takve stvari, a onda nakon toga treba pogoditi kada je točno ovulacija, a dalje je sreća. Ali ako ne napraviš ovo sve unaprijed, preglede i to, možda gubiš vrijeme a postoji stvarno razlog koji te sprječava u trudnoći, a može se riješiti antibioticima itd.
Mislim ja sad pametujem, sve vi to znate, ali ponavljam za neke nove cure koje vidim da pišu da ih doktor ne šalje na pretrage. Promijenite doktora.

OhSoBoho :) hvala puno...u ljekarni su mi skupe trakice...al jako.Esad ove što si mi dala link...koliko bi došlo 50 komada,oko 50 dolara ili?
OhSoBoho :) hvala puno…u ljekarni su mi skupe trakice…al jako.Esad ove što si mi dala link…koliko bi došlo 50 komada,oko 50 dolara ili?
Ja sam narucila s e baya.. 30 kom ovu trakica i 10 testova za trudnocu je bilo nekih 30 kn..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
ek
Ajoj Luki, a koliko ima godina? Prijatelj moj ima slicnu situaciju, rekao mi je da se mali počeo sve više razvijati čim je počeo s njim ići u šumu, tako da oni svaki vikend provedu u šumi,u prirodi, sa životinjama, kaže da je to njegovom malom pomoglo! Ne znam da li ti to već radiš, ali ne škodi probati
Ajoj Luki, a koliko ima godina? Prijatelj moj ima slicnu situaciju, rekao mi je da se mali počeo sve više razvijati čim je počeo s njim ići u šumu, tako da oni svaki vikend provedu u šumi,u prirodi, sa životinjama, kaže da je to njegovom malom pomoglo! Ne znam da li ti to već radiš, ali ne škodi probati
Zvrkic ce sad 14.6. napuniti dvije godine. Mi smo ti s njim kad je god lijepo vrijeme I moguce izaci vani u setnji, nazalost nemamo neku sumu u blizini ali ga vodimo u park, na djecja igralista, on je non stop u pogonu, treba mu jako dugo da zaspe, spava mu se jedva drzi oci otvorene ali bi I dalje skakao, ko raketa je, ima fantasticno pamcenje I zapazanje, ali mu nista ne odgovara, hoce se voziti u triciklu, pa nece, pa hoce hodati, napravi par koraka pa hoce da ga dignem, pa bi opet dolje pa gore, ako smo jednom sjeli na klupicu, drugi put kad prolazimo kraj nje ako ne sjednemo pocne vriska, cupanje, bacanje, naprijed nazad, evo isli smo se naruciti na neuropedijatriju I prvi slobodan termin 8.9., za popizdt, 3 mjeseca su djetetu jako jako puno za cekati. Danas ce mu biti gotovi nalazi I onda sutra opet kod pedijatrice pa da vidimo za taj pregled I nalaz. Rekla je sto se tice njegovog razvoja da je iznad prosjeka, da je jako inteligentan I da spada u skupinu "tesko odgojive djece", ali cemo sad morat s njim proci jos brdo tih pregleda kod raznih specijalista da vide sto je jos u pozadini.

14.06.2014. L ♥

Sva djeca su hiperaktivna.. npr meni je mama rekla da sam ja bila katastrofa... da sam cas na jednom kraju cas na drugom bila i da je stalno sokove dozivljavala pa se nadam da moje dijete nece biti na mene vec na mog dragog haha... Luki draga ti si stvarno najduze na ovoj stranici pa si vec i cula svakakve probleme i cure su se izmjenjivale i na kraju krajeva javljale sa plusicima.. i vidis sve zapamtis pa ako koja od nas ima problem slican ili isti nekoj prethodnici ti nam das savjet.. kazes da tvoj sin pamti i ima dobro zapazanje..a pa to mu je na tebe hihi..
Da meni su dosli kinezi(testici) pa necu morati svako malo u ljekarnu :') hehe al cu se trudit da se ne zamaram pa cemo vidjeti..
I sad nam je Meow otvorila sezonu plusica u ljeti pa cemo sve za njom :D
Eto prekrasan je dan pa vam zelim da ga lijepo provedete..
Sva djeca su hiperaktivna.. npr meni je mama rekla da sam ja bila katastrofa… da sam cas na jednom kraju cas na drugom bila i da je stalno sokove dozivljavala pa se nadam da moje dijete nece biti na mene vec na mog dragog haha… Luki draga ti si stvarno najduze na ovoj stranici pa si vec i cula svakakve probleme i cure su se izmjenjivale i na kraju krajeva javljale sa plusicima.. i vidis sve zapamtis pa ako koja od nas ima problem slican ili isti nekoj prethodnici ti nam das savjet.. kazes da tvoj sin pamti i ima dobro zapazanje..a pa to mu je na tebe hihi..
Da meni su dosli kinezi(testici) pa necu morati svako malo u ljekarnu :') hehe al cu se trudit da se ne zamaram pa cemo vidjeti..
I sad nam je Meow otvorila sezonu plusica u ljeti pa cemo sve za njom :D
Eto prekrasan je dan pa vam zelim da ga lijepo provedete..
Hehehe hvala ti draga, bila sam I ja zvrk samo takav kao mala, jela sam kamenja, ko metak, u trenu na drugom kraju dvorista, ali sam za razliku od L-a bila bubica hahaha Takva sam bila sve do osnovne skole I onda sam se naglo promijenila, do 17. godine nisam mogla pogledati u oci osobu s kojom pricam, potpuna suprotnost od onoga sto sam bila, razgovor s bilo kim mi je bio pravo mucenje, imala sam neke cudne rutine ponavljajuce prije svakog odlaska iz kuce, ne moram ti ni pricati koliko su me druga djeca "obozavala" u skoli, onda sam sa 17 samu sebe pocela tjerat gledati ljude u oci, I sve ostalo, tko ce nam pomoci, ako necemo sami sebi, zar ne? Tesko je promijeniti se, neke stvari ostaju trajne ali je bitno biti ustrajan koliko god tesko bilo, mene nije nitko vodio na nikakav pregled, najlakse je reci osobi da je luda, zato me toliko strah za L-a.
Ide mi na zivce ovaj link prijave administratoru, preko mob-a sam I direkt mi je ispod citiraj link-a I opet sam ga slucajno stisla. Sorry

14.06.2014. L ♥
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji