Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Meow
    25. Svibanj 2016. 10:41

Ajoj Luki, a koliko ima godina? Prijatelj moj ima slicnu situaciju, rekao mi je da se mali počeo sve više razvijati čim je počeo s njim ići u šumu, tako da oni svaki vikend provedu u šumi,u prirodi, sa životinjama, kaže da je to njegovom malom pomoglo! Ne znam da li ti to već radiš, ali ne škodi probati

wannababysomuch
    25. Svibanj 2016. 11:41

Sva djeca su hiperaktivna.. npr meni je mama rekla da sam ja bila katastrofa... da sam cas na jednom kraju cas na drugom bila i da je stalno sokove dozivljavala pa se nadam da moje dijete nece biti na mene vec na mog dragog haha... Luki draga ti si stvarno najduze na ovoj stranici pa si vec i cula svakakve probleme i cure su se izmjenjivale i na kraju krajeva javljale sa plusicima.. i vidis sve zapamtis pa ako koja od nas ima problem slican ili isti nekoj prethodnici ti nam das savjet.. kazes da tvoj sin pamti i ima dobro zapazanje..a pa to mu je na tebe hihi.. 
    Da meni su dosli kinezi(testici) pa necu morati svako malo u ljekarnu :') hehe al cu se trudit da se ne zamaram pa cemo vidjeti..
    I sad nam je Meow otvorila sezonu plusica u ljeti pa cemo sve za njom :D 
    Eto prekrasan je dan pa vam zelim da ga lijepo provedete.. 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

ella31
    26. Svibanj 2016. 17:19

Znam da je sve objašnjeno ali svejedno…pijem prenatal dietpharm oko mjesec dana..pila sam od elevita ali mi ne odgovaraju nažalost…recite mi jel još nešto trebam uz ove sada? p.s. trudnoća se još nije dogodila... stoga bilo kakav savjet je dobro došao!! Hvala

ek

LuKi5
    26. Svibanj 2016. 21:21

Wannababy, sto nam ti hormoni I pubertet cine hehe :)) Cinis mi se ovako koliko sam uspjela skuziti iz poruka kao jako draga I osjecajna osoba, biti ces divna majka jednog dana. Vjerujem da 
    ti je posao na neki nacin dao poticaj za promjenom pozitivnom u smislu komunikacije, jer iziskuje to. Kako si mi ti inace, je li ti prosla ona upala? 

ella31, prenatal je sasvim dovoljan, sadrzi sve sto je potrebno, a bolje sto manje tih preparata jer visak doze moze imati vise stete nego ucinka, mozes si jedino jos kroz prehranu poboljsat imunitet I kroz odredenu vrstu hrane dobiti jos vise vitamina I minerala, hranom se ne moze predozirati :))

Brzinski update, bebonji su nalazi secera dobri, jos samo cekam potvrdu pedijatrice woohooo, htjela sam poletiti kad sam procitala nalaz.
    Moja krvava spina I dalje kaka, sedmi dan menge I dalje krvarim, prva 3 dana su bila najintenzivnija, a sad samo serucka da moram nosit stalno uloske, cas smede, cas krv, I tako ukrug. 

Toliko od mene, ljubim vas sve 

14.06.2014. L ♥

malo-sunce
    27. Svibanj 2016. 08:26

Luki5 super da je nalaz šećera za L-a uredan. Bravo!  Vidiš da se stvari polako rješavaju, samo imaj strpljenja, bit će i ovo ostalo sve dobro. 
    Ja se za sad ok osjećam. Mislim da sam skužila kad je bila ovulacija, sad ide ona druga faza ciklusa kad je iščekivanje i kad sam uglavnom razdražljiva, pa ćemo vidjeti kako će proći. Za tjedan dana vađenje TSH, baš me zanima koliki je sad, ne osjećam baš neke simptome, možda se malo smirio 

Pusa cure 

• Meow
    27. Svibanj 2016. 10:24

Meni ciklusi jesu uredni al ono u nekom razmaku od 4 dana...tipa nekad dobijem za 28, nekad 32. Ovaj dobitni ciklus je bio cudan i pratila sam sve detaljno a ispalo mi je da je ovulacija odnosno plodni dani trajala 2 dana.. Jel to uopce moguce. Nekak sam mislila da nista od ovog ciklusa. Mozda jer nisam mislila na to je bilo ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.