Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    13. Svibanj 2016. 14:22

Hej Luki, ma ne smeta mi nista. Jucer sam bila bas umorna, vrijeme nikakvo, pa sat i pol voznje. Pa cekanje i iscekivanje, pa i to da me narucio nakon puna 2mj bila sam malo i zabrinuta, moram priznati. 
    Evo jutros mi je bio 100/70 , ja inace imam jako nizak tlak. 
    Sto se tice mirovanja, radim, predjem u danu po 5-6km na nogama i pitala sam ga dali smijem nastavit radit pa je rekao dapace. Pa sad ne znam stvarno, a mjerit cu pa sto god bude trebalo tako cu napravit. Jucer sam ujutro uz to i povracala opet, dan ranije takoder.. Nzn bitno da je bebica dobro. Mislis li da je premalena? 67.4mm a 14tt, iako na toj slici od uzv pise 13w

Dadalina
    13. Svibanj 2016. 14:41

Hvala curke na dobrodošlici
    danas mi je M trebala doći već, ali ništa...točkasta oskudna svijetlo roza sluz sad se pretvorila u smeđu sad sam malo zbunjena...ne pojačava se to, i dalje je u veoma malim količinama samo na papiru poslije brisanja, i to ponekad...nemam pojma šta da mislim, mrzi me da čekam preko vikenda da odradim test, a moram čekati! nervoza...

wannababysomuch
    13. Svibanj 2016. 17:38

Pozz cure.. Čitam i pratim vas ali nekako slabo vremena imam za pisati..  Pregled sam obavila sad samo da ova upala prođe iako sam ovaj mj propustila pik.  Al nema veze ne zamaram se..  Nebi vjerovale al baš sam sad opuštena i mislim si.  Što bude bit će.  :)  pijem folnu pa sad polagano dalje.. Malo sam tužna što nema plusica  da čestitam..  Ali idući mj bude sigurno :D jel tako??  Ma tako je. ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Suncokretica
    13. Svibanj 2016. 17:51

Luki, hvala ti na svim lijepim riječima, nemaš pojma koliko je lakše kad ti netko tako nešto kaže  Ljuta sam na sve doktore jer mi do sada nitko nije rekao da će jednog dana biti komplikacija oko trudnoće. A s obzirom da mi hormoni i ciklus nisu štimali ni prije, to se moglo naslutiti. Svi propišu kontracepciju i onda ćemo jednog dana pričat o trudnoći, svi su nekako zaobilazili tu temu. Sad kad ju želim, sad je ipak problem i voljela bih da mi je netko to otvoreno rekao pa bi možda i prije krenula u to. Imam 27, mlada jesam, ne mislim da je to puno al sam se mogla i ranije pripremiti i obaviti barem pretrage. Opet me nekako i te godine lagano stišću, iako žene sve kasnije rađaju, al dok se završi faks i nađe posao, odu godine začas... Inače sam po prirodi nestrpljiva, sve bi odmah, što nije dobro . Osjećam taj neki unutarnji nemir i strah u sebi, ovih dana sam izuzetno napeta nakon što sam sve to čula. Eto sad šta je tu je, nadam se da ćemo uspjeti kad tad. Spremna sam čekati svoje čudno...

Malo-sunce, to ti je najbolje sve privatno riješit, nažalost nam sve zdravstvo ide u privatno... Tko hoće kvalitetno i brže, platit će...

Dadalina, ajd napravi test pa nam javi. Ja ne bi mogla izdržati a da ga ne napravim . Samo se nemoj jako razočarati ako bude minus ;) 

Wannababysomuch, super je što si došla u opuštenu fazu, mislim da je to najbolje za ostvariti trudnoću, držim fige da upala što prije prođe! 

Dadalina
    14. Svibanj 2016. 15:04

Uradila test, jedan jučer, jedan danas- oba negativna.
    Menge nema, mislim da mi se organizam poigrava sa mnom. Sad mi ostaje ona najdosadnija faza... čekanje.

LuKi5
    14. Svibanj 2016. 21:25

malo-sunce, to su one standardne nelogicnosti, dani odjednom carobno postaju tjedni, a tjedni mjeseci, aj bar ti se ta dr udostojila dati uputnicu. 
    Imas pravo, nema uopce smisla gubit zivce na njih, jer koristi pozitivne uopce nema, samo sebi bi stetilo.  

Suncokretica, drago mi je ako ikako mogu pomoci, ponekad je dovoljna samo kap optimizma, da se percepcija pozitivno usmjeri 

Dadalina, dok nema M, nada postoji :))

Cure, zeljela bi vam se iz sveg srca zahvaliti sto ste ovdje, pune podrske I razumijevanja. Jedine ste osobe koje shvacaju kroz sto prolazim I bez vas bi puno teze bilo prolaziti kroz sve, trenutno sam u jako losem raspolozenju I samo dosavsi ovdje dijelic mene se trgnuo. Iako se ne znamo uzivo, ovako virtualno ste mi prirasle jako srcu I ispunjavate svu prazninu koju osjecam. 
    Oprostite na emocionalnom izljevu, ali ne znam kome bi se drugom mogla izjadati, znam daIimate I prevec svojih problema s trudenjem oko bebice. Samo sam vam htjela reci da cijenim sve sto ucinile za mene, jer ste dokazale da su rijeci ponekad puno snaznije nego djela 

Evo sad jedna pozitivna vijest, nalazi su dobri, prezderavanje cokoladom vecer prije vadenja doveo je secer nataste tocno na donju granicu normale. Znaci, milka od 250 grama tocno pred spavanje je rijesenje  Samo mi nije jasno zasto mi I dalje tlak skace I tahikardije ne staju, ali funkcioniram pa me zaboli za to 

14.06.2014. L ♥

leonaaa
    15. Svibanj 2016. 10:19

Drage moje curke,

Sve Vas lijepo pozdravljam, vidim da Vas ima puno novih, a ja sam staaara trudilica.. Radimo na djetetu već skoro 2 goidne.. Dugo je to razdoblje, padala sam u velike depresije svaki put kad bih dobila mengu.. Znalo je biti i suza, a danas su pale suze radosnice.. Moj bebolino se oglasio drugom crticom, pa se nadam da stvarno postoji.... Još je maljušna točkica, nadam se da će narasti u veliki beebolino...

Ne mogu opisat sreću koju osjećam, al odmah sam se sjetila svih Vas trudilica i samo sam se htjela javit i rec jednu stvar – Bog ima plan za sve vas, dijete će doć onda kad najmanje očekujete i NIKAD ne gubite nadu.. Volite se, i beba će doći...

U nas su zadnja 2 mjeseca bila stvarno opuštena, nismo se opterećivali, kupili smo kuću, pa smo cijeli bili u uređivanju i tako... Imamo po 28 godina i ja i mm... 

Jedini simptomi koji su mi dali naslutiti da je možda T u pitanju su cike koje „bukću“ i možda mi malo fali zraka , ako me razumijete..

Puno Vas voli Vaša Leonaa, i još jedna poruka –zapamtite, desit će se kad najmanje očekujete, to nije otrcana fraza, već veeelika istina...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.