Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Meow
    24. Svibanj 2016. 15:29

Hvala vam svima!! Ja još u glavi imam taj tren kad sam vidjela Plus! Znači uopće uopće nisam očekivala i ono Bože toliko me iznenadilo!

Malo_sunce, zato sam i napisala sve što imam jer uvijek doktori govore da nema šanse da zatrudniš sa hashimotom ali eto zato kažem..može se:) 

Držte se i pijte tu vrkutu i marulju! Dobra stvar:)

E da digla sam noge u zrak prvi put nakon seksa LOL možda i to ima veze!

OhSoBoho
    24. Svibanj 2016. 15:33

ella31, ja ti pratim O svaki mjesec sa LH trakicama. rade besprijekorno. ja ti koristim ove s linka niže. piškiš ih u popodnevnim satima i kad ti se pokaže crtica jednaka kontrolnoj u sljedećih 24-36 sati nastupit će ovulacija  mjesečno ih potrošim 5-6.

http://www.ebay.com/itm/5-20-50-100pcs-Ovulation-Fertility-Test-Strip-LH-Predictors-Kit-Private-/111724855933?var=&hash=item1a0352027d:m:mO0onghs6zjvBziVFgofW8Q

Mallla
    24. Svibanj 2016. 16:17

Cure evo da vam se malo javim, onima koje me se sjecaju, a i zapravo svima. Kad sam bila na ovoj temi sam mislila da ja nikad necu otic s te teme, 10mj sam tipkala i cekala svoj trenutak. A evo sada navracam tu vidjet vas!
    Meow cestitam, nek ti bude uredna, skolska trudnoca! Fino si ti detaljno sve opisala!
    Samo da znate ja vas cekam na temi Zimske bebe 2016/2017!
    Velike vam puse saljem
    Ne odustajte od sebe i pokusavanja, doci ce i vase vrime!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    24. Svibanj 2016. 16:33

Meow.. cestitke.. svaka cast i nek je uredna i skolska trudnoca..eto hvala bogu pa se sve kod tebe brzo sredilo pa si docekala svoj plus u relativno kratkom roku..
    Luki draga puno mi znace te rijeci podrske.. hvala puno ❤ 
    A sad pitanje isto sto se lh trakica tice.. M je prosla prekjucer e sad ciklusi su mi se zbrckali pa me zanima kad bi bilo najbolje pocet te trakice koristit.. 10dc? Kasnije?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Meow
    24. Svibanj 2016. 17:17

Wannababysomuch, ja sam gledala svoju plodnu sluz i kad je bila rastezljiva onda sam krenula s koristenjem LH trakica i onda sam dva puta dnevno čak pišala, ali meni je ovaj mjesec kad je plusić ovulacija bila valjda 2 dana. Tak da ono malo čudan ciklus.

S druge strane, frendica koja me savjetovala je rekla da je ona koristila metodu s neta, i zatrudnila je odmah taj ciklus. Uglavnom ona je čim joj je prošla menga počela koristiti LH trakice i onda ih čuvala... Da bi dobila ovo:

http://www4.slikomat.com/13/0307/mnj-LH.jpg

Uglavnom pisala si je na trakice koji je D.C. kako bi vidjela točno kako tamne crtice. Iskreno to sam ja planirala sljedeći ciklus da nije bio plus sad, jer meni je stvarno problem bio zapamtiti da li je tamnija crtica ili svijetlija nego inače. Tako da po meni, kupi si ove jeftine trakice i lijepo si prati po danima da vidiš kada ti ide plodni dan. Kad krene tamniti kreni se seksati više, i onda možda čak dva puta dnevno pratiti da uhvatiš taj Pik...

eto nadam se da je to korisno

• Meow
    24. Svibanj 2016. 17:33

I hvala na riječima podrške. Znam da se neke od vas duže trude, ja realno sam krenula na taj put još prošle godine u 9. mjesecu, tako da je to nekih 9 mjeseci truda sad, samo što od tih 9 mjeseci sam 6 mjeseci rješavala zdravstvene probleme a sad zadnja 3 ciklusa zapravo tek probavala raditi na tome, jer ranije ne bi ni mogla. 

Uglavnom želim svima sreću i želim da sve dođete ovaj ciklus i da vam uspije. Ono što moje prijateljice govore koje su uspjele zatrudniti je zapravo kod većine njih isto.. treba riješiti sve zdravstvene poteškoće prije toga koje mogu utjecati na to da ne možete zatrudniti tako da svakako Briseve, Spermiogram i takve stvari, a onda nakon toga treba pogoditi kada je točno ovulacija, a dalje je sreća. Ali ako ne napraviš ovo sve unaprijed, preglede i to, možda gubiš vrijeme a postoji stvarno razlog koji te sprječava u trudnoći, a može se riješiti antibioticima itd. 

Mislim ja sad pametujem, sve vi to znate, ali ponavljam za neke nove cure koje vidim da pišu da ih doktor ne šalje na pretrage. Promijenite doktora.

ella31
    24. Svibanj 2016. 19:51

OhSoBoho :) hvala puno...u ljekarni su mi skupe trakice...al jako.Esad ove što si mi dala link...koliko bi došlo 50 komada,oko 50 dolara ili?

ek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.