OhSoBoho, draga, biti I ce I taj jedan dan dosta hihihi, ja sam te briseve I papu radila u trudnoci kada su me pucali oni najzesci hormoni pa mm-u nisam dala disati hahahaha Nije se bunio Najbolje da si to sad odmahna pocetku obavila, pa da sad mozete u akciju, kada ce ti biti gotovi nalazi hormona? Drzim fige da budu svi kako treba, I ti brisevi takoder
Wannababy, u kojoj je fazi tvoja M, jos traje? Kako se ti osjecas, jesi jos onako umorna I s bolovima?
baby38, sretno s nalazima za stitnjacu. Ja sam te briseve obavila u trudnoci, inace mi je sama ginekologinja prije trudnoce rekla da nabavim uputnice od svog soc. gin. pa da bi mi trebala napraviti te briseve (ona je privatnica, ali je sefica odjela u bolnici, zato sam mogla preko uputnica), ja sam to odlagala, nije mi se dalo, ali je u trudnoci bilo neizbjezno.
14.06.2014. L ♥
Luki, sutra bi mi trebali hormoni svi biti gotovi...ful dugo čekam te nalaze, punih tjedan dana
u kojoj si ti fazi sada, kakvi su ti nalazi?
nama je sad skroz gust raspored s tim svim pretragama, malo mi već bed jer stalno ili kasnim na posao ili moram ranije izaći po nalaze...imam sreće pa šefovi imaju razumijevanja ali svejedno nadam se da ovo neće još dugo trajati . u petak slijedi folikulometrija, baš me zanima kak će to proći :)
baby38, mene je na briseve poslao specijalist sa humane u petrovoj. to je normalna procedura kada počnete raditi na bebi. ukoliko tvoj doktor to ne spominje ti spomeni da bi rado napravila briseve jer planirate trudnoću.
stvarno nas je malo aktivnih tu na ovom pdf-u, di ste trudilice?
I kak idu ti brisevi i to..malo me strah..mlada sam neiskusna.. Luki,danas je zavrsila.. odlicno sam... navikla sam na svakodnevni posao pa mi je lakse..jesam iscrpljena al pocela sam neke vitamine piti pa mozda zato bolje funkcioniram..
Luki vidim ti si tamo 2014 pisala vec.. nisam znala da si tumor imala..jel to sve sad ok.. taj dio msm
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
OhSoBoho, to cekanje nalaza se
cini kao vjecnost, moras I progesteron vaditi na 21.dc? Stvarno je tesko naci u danasnje vrijeme poslodavca koji ima razumijevanja, a sto je najgore od svega da izgubis jedan termin za pregled drugi moras cekati mjesecima, super je da su ti olaksali sve skupa I imaju razumjevanja. Meni je muz opet nezaposlen jer ovdje gdje je radio ne da su ga iskoristavali nego gore nego na golom otoku za crkavicu, s tim da bi morao poci na drugi kraj Hrvatske, raditi 4 mjeseca bez slobodnog dana od jutra do mraka, trazio je samo jedan dan mjesecno da moze doci vidit bebaca I sef mu je rekao da ga boli briga sto nece moci vidit dijete 4 mjeseca, pa mu je prekipilo I dao je otkaz.Sramota na koji se nacin sve odnose prema ljudima....Ja evo cekam pregled, sad mi je 16.5. kod endokrinologinje, garant mi je stitnjaca opet zasla u hiper, prestala sam uzimati kontracepcijske na svoju ruku, bas me zanima kada ce mi doci M I hoce li biti sto bolje s ciklusima. Na dane sam bas ko penzic Kakvi ti se cine doktori u Petrovoj? Ja sam rodila tamo I lezala na odijelu u trudnoci. Trudnocu mi je vodila sefica odijela gdje sam bila PT1.Nadam se da ce ti olaksati put k bebici.
Wannababy, brisevi ti idu brzinski, mislim da je meni ondakad sam Iih radila 4 brisa uzela, kao papa, sa stapicem uzme uzorak, brzinski gotovo, svaki stavi u tubu, oznaci za sto je, nalazee sam cekala isto kao Iza papu, 2 tjedna.
Drago mi je da ti je bolje, jos sad prosla M, pa u akciju, kada moras opet na pregled?
Kad radis tako svakodnevno padne imunitet, ja sam znala prije kada bi osjetila da cu se prehladiti, odmah vitamin C, znao je biti nekad od koristi.Drzim fige da ti bude sve ok na pregledu Da, prvi tumor mi se pojavio s 18, operiran mi je kad sam imala 19, isla sam na hitnu operaciju jer je poceo brzinski rasti I vise se nije moglo cekati, morali su mi ukloniti dio jajnika koji je bio zahvacen, par mjeseci od operacije opet mi je dosao, na istom jajniku, ali tada nije rastao, u trudnoci isto nije rastao ali je nakon poroda naglopostao dupli tako da sam opet morala na operaciju. Oba tumora su dobrocudna, ovaj drugi je najrijedi, pojavljuje se u svega par posto slucajeva, ali su takvi da se vracaju I ako se ne uklone na vrijeme mogu se poceti siriti po okolnim organima I postat zlocudni, zatomoram te tor markere raditi dvaput godisnje, zez je u tome da dok god sam na kontracepciji ona uspjeva sprijeciti njihov nastanak, a velika je vjerojatnost da ce se opet vratiti. Ja samsad na svoju ruku prestala uzimati kontracepciju, Iiz razloga sto mi uopce nisu kontrolirali krvnu sliku, a zbog secera, stitnjace I tlaka mi se ne da jos igrati s tim. Sad cu pricekati par mjeseci, viditi sto ce biti s menstruacijom I nadati se da se nece opet stvoriti. Mene je u biti dosta zeznula gin. na hitnoj kad sam imala 15 godina koja mi je propisaa krivu terapiju bez pregleda bez icega I dovela me do anemije, zena mi je s 15 godina dala da pijem estrogen, zao mi je sto tada nisam bila upucenija u sve pa bi znala da nakon 2 mjeseca krvarenja estrogen ni u ludilu ne bi smjela piti.
Opet sam pocela s romanima, covjek bi pomislio da sam frustrirana hahahaha
Je li ti sto spominjala gin. Uu vezi cista, kolike su, koliko ih je, na kojem jajniku?
14.06.2014. L ♥
dobro jutro žene
kako ste mi?
evo ja laganini krenula s današnjim danom, pijuckam vrkutu i čitam mailove.
ljudi, da vas pitam, utječe li ovo luđačko vrijeme na vas zadnjih dana? ja sam već nekih 10ak dana potpuno luda, te promjene su mi se poklopile s pms-om i hormonima i fakat sam ko stara baba, niš mi se ne da i samo tulim fakat sam blesava
Luki, daj mi reci, jesi probala mimo lijekova popraviti zdravstveno stanje? vidim da si izrazito snažna i pozitivna osoba i da razmišljaš svojom glavom i pokraj svih tih doktora pa me zanima jesi probala napravit neki totalni zaokret u npr stilu prehrane, života i sl. i ako jesi jel imalo kakvog učinka?
Što se progesterona tiče, da, i njega moram mislim između 22. i 24. dana ciklusa...ko jastučić za igle, samo me bockaju :)
wannababy, uživaj u plodnim danima i uopće se nemoj opterećivati s ničim. bitno da je M došla i prošla i sad u napad
zabica29, znam što misliš kad kažeš da imaš psihoze kad dođe M...oooo jako dobro znam! ma baš smo mi žene zanimljiva stvorenja, koliko smo jake i snažne toliko znamo i same sebe ubit u pojam. Fali nam pozzziiittiiiveeeeeeeee
eh curke moje, nema predaje! ovaj mjesec će sigurno past koji plus! statistički je neizbježno!
šaljem vam puse svima i glavu gore!!!
Pozdrav curke, ja moram prvo sredit svoje hormone pa onda možemo u akciju za plus . Trenutno se ništa ne događa od 1.mj. (nema ciklusa) pa niti ne mogu zatrudnijeti... Doktor pretpostavlja da je odstupanje u hormonima hipofize. Nadam se da će se to uspjeti riješiti nekim hormonskim tabletama i dobiti svoju bebu prirodnim putem. Spremni smo i na umjetnu oplodnju ako će trebati...
Za cure iz Zagreba, kad budete trebale vadit hormone, preporučujem Vinogradsku, dođe se s uputnicom bez naručivanja 7.30-9.30 i začas ste gotovi. Nalaze šalju mailom tako da se ne mora ići po njih. Ja sam bila jutros i stvarno sam zadovoljna kako sam bila gotova u 45 min, očekivala sam da ću cijelo jutro tamo sjediti... Sad ćemo vidjet što kažu nalazi i kako ćemo dalje
Suncokretica to se odnosi i na hormone štitnjače? Kako to u Vinogradskoj funkiconira, jel imaju one brojeve kao u banci pa se tako formira red ili tko kako dođe? Svaki put budem luda u KB Dubravi kad moram ići vaditi krv, milijun ljudi, bar 1ipo sat izgubim tamo.
ja inače hormone i ostalo sve vadim na Merkuru (Zajčeva) i ok mi je. jesu uvijek gužve ali dosta brzo to ide...isto na brojeve dolaziš na red
Sortiraj odgovore
Najstariji