Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    04. Svibanj 2016. 08:43

dobro jutro žene 

kako ste mi? 
    evo ja laganini krenula s današnjim danom, pijuckam vrkutu i čitam mailove. 
    ljudi, da vas pitam, utječe li ovo luđačko vrijeme na vas zadnjih dana? ja sam već nekih 10ak dana potpuno luda, te promjene su mi se poklopile s pms-om i hormonima i fakat sam ko stara baba, niš mi se ne da i samo tulim  fakat sam blesava 

Luki, daj mi reci, jesi probala mimo lijekova popraviti zdravstveno stanje? vidim da si izrazito snažna i pozitivna osoba i da razmišljaš svojom glavom i pokraj svih tih doktora pa me zanima jesi probala napravit neki totalni zaokret u npr stilu prehrane, života i sl. i ako jesi jel imalo kakvog učinka? 
    Što se progesterona tiče, da, i njega moram mislim između 22. i 24. dana ciklusa...ko jastučić za igle, samo me bockaju :)

wannababy, uživaj u plodnim danima i uopće se nemoj opterećivati s ničim. bitno da je M došla i prošla i sad u napad 

zabica29, znam što misliš kad kažeš da imaš psihoze kad dođe M...oooo jako dobro znam! ma baš smo mi žene zanimljiva stvorenja, koliko smo jake i snažne toliko znamo i same sebe ubit u pojam. Fali nam pozzziiittiiiveeeeeeeee 

eh curke moje, nema predaje! ovaj mjesec će sigurno past koji plus! statistički je neizbježno! 

šaljem vam puse svima i glavu gore!!!

Suncokretica
    04. Svibanj 2016. 10:09

Pozdrav curke, ja moram prvo sredit svoje hormone pa onda možemo u akciju za plus . Trenutno se ništa ne događa od 1.mj. (nema ciklusa) pa niti ne mogu zatrudnijeti... Doktor pretpostavlja da je odstupanje u hormonima hipofize. Nadam se da će se to uspjeti riješiti nekim hormonskim tabletama i dobiti svoju bebu prirodnim putem. Spremni smo i na umjetnu oplodnju ako će trebati...

Za cure iz Zagreba, kad budete trebale vadit hormone, preporučujem Vinogradsku, dođe se s uputnicom bez naručivanja 7.30-9.30 i začas ste gotovi. Nalaze šalju mailom tako da se ne mora ići po njih. Ja sam bila jutros i stvarno sam zadovoljna kako sam bila gotova u 45 min, očekivala sam da ću cijelo jutro tamo sjediti... Sad ćemo vidjet što kažu nalazi i kako ćemo dalje 

malo-sunce
    04. Svibanj 2016. 12:14

Suncokretica to se odnosi i na hormone štitnjače? Kako to u Vinogradskoj funkiconira, jel imaju one brojeve kao u banci pa se tako formira red ili tko kako dođe? Svaki put budem luda u KB Dubravi kad moram ići vaditi krv, milijun ljudi, bar 1ipo sat izgubim tamo.

OhSoBoho
    04. Svibanj 2016. 12:31

ja inače hormone i ostalo sve vadim na Merkuru (Zajčeva) i ok mi je. jesu uvijek gužve ali dosta brzo to ide...isto na brojeve dolaziš na red

LuKi5
    04. Svibanj 2016. 22:12

OhSoBoho, draga, jesam, probala sam s nekim biljnim mjesavinama od travara, nije imalo nikakav ucinak na sam tumor, ali je rijesilo veliku cistu na drugom jajniku, sto se tice prehrane, imam jako ogranicene 
    namirnice koje smijem konzumirati, secer I masno izbjegavam u sirokom luku, stvari koje sadrze secer koristim jedino kada mi padne secer, to su mi rekli da moram imati uz sebe za svaki slucaj ili kockicu secera ili cokoladicu, regulirala sam si bila secer prehranom, ali vise ni to ne uspjeva. Kod mene je najveci problem sto cekam da nesto se bas zakomplicira da dignem guzicu I odem doktoru, pored bebaca I svoje ravnodusnosti treba nesto otic kvragu da bi se natjerala da odem doktoru, imam osjecaj koliko sam vremena provela kod raznoraznih doktora da sam im se vec popela na glavu hahaha Mene u biti najvise taj stres unistava, sve drzim u sebi I onda kad se nakupi sam ko ris, a sto bi ja bez stresa, bilo bi mi dosadno haha 
    Ajme kad krenu te pretrage, vadikrv za ovo, za ono, mene jedna zena cijelim putem cudno gledala kada sam se vracala doma busom, bilo je ljeto, ja u kratkima, obe ruke izbodene od vadenja krvi, zena bice mislila da se drogiram  
    To je ludnica kad pocnu pucat ti hormoni I PMS, sve se cini puno gore nego sto doista jest, I onda jos ta menga dodatno zapapri sve, kad smo vec depra neka nas ta crvena vjestica izdeprimira do kraja. Menga je stvorena da cupa zivce zenama diljem svijeta u kojem god pogledu, nikad nije po volji, ili smo na iglama hoce li se pojaviti, ili se nadamo da nece.

Wannababy, sto ti nije UZV radila? Nadam se da ce ti to sve biti u redu :))

Sto se tice Vinogradske, za odredene pretrage, tipa reprodukcijskih hormona trebalo se narucivati, bar je tako bilo kad sam prije par godina bila tamo. To je u zasebnoj zgradi di su ambulante, ove ostale rutinske pretrage rade se u prizemlju, dobije se broj, razlicite boje, trudnice idu prve, nakon njih prednost imaju secerasi, tlakasi I umirovljenici, pa na kraju ostatak po vremenu dolaska. Dosta brzo ide sve skupa. Dobro su uhodani I po troje ulazi na vadenje.
    Ovdje u Zd-u u bolnici se ceka ful dugo za vadenje ali imam opciju vadenja krvi kod svoje dr opce prakse, za vecinu pretraga,tako da tamo cekam max. pola sata, a nalaz je gotov sutradan. U Petrovoj sam npr. za OGTT dobila nalaz isti dan. 
    U Vinogradskoj zna biti dana kad je skroz malo ljudi I onda je sve brzo gotovo, ali ima I dana kad je ludnica, kada dolaze ljudi s uputnicama za pretrage koje nisu u mogucnosti napraviti jer nemaju love za reagense, stvarno zna biti lutrija nekad. 

Nego, kako ste mi vi inace? Gdje nam je Sarajka?

Ivcy je imala pregled 2., nadam se da ce nam se ubrzo javiti I da je sve u redu. 

sarajka
    05. Svibanj 2016. 01:29

LuKi5

OhSoBoho, draga, jesam, probala sam s nekim biljnim mjesavinama od travara, nije imalo nikakav ucinak na sam tumor, ali je rijesilo veliku cistu na drugom jajniku, sto se tice prehrane, imam jako ogranicene 
    namirnice koje smijem konzumirati, secer I masno izbjegavam u sirokom luku, stvari koje sadrze secer koristim jedino kada mi padne secer, to su mi rekli da moram imati uz sebe za svaki slucaj ili kockicu secera ili cokoladicu, regulirala sam si bila secer prehranom, ali vise ni to ne uspjeva. Kod mene je najveci problem sto cekam da nesto se bas zakomplicira da dignem guzicu I odem doktoru, pored bebaca I svoje ravnodusnosti treba nesto otic kvragu da bi se natjerala da odem doktoru, imam osjecaj koliko sam vremena provela kod raznoraznih doktora da sam im se vec popela na glavu hahaha Mene u biti najvise taj stres unistava, sve drzim u sebi I onda kad se nakupi sam ko ris, a sto bi ja bez stresa, bilo bi mi dosadno haha 
    Ajme kad krenu te pretrage, vadikrv za ovo, za ono, mene jedna zena cijelim putem cudno gledala kada sam se vracala doma busom, bilo je ljeto, ja u kratkima, obe ruke izbodene od vadenja krvi, zena bice mislila da se drogiram  
    To je ludnica kad pocnu pucat ti hormoni I PMS, sve se cini puno gore nego sto doista jest, I onda jos ta menga dodatno zapapri sve, kad smo vec depra neka nas ta crvena vjestica izdeprimira do kraja. Menga je stvorena da cupa zivce zenama diljem svijeta u kojem god pogledu, nikad nije po volji, ili smo na iglama hoce li se pojaviti, ili se nadamo da nece.

Wannababy, sto ti nije UZV radila? Nadam se da ce ti to sve biti u redu :))

Sto se tice Vinogradske, za odredene pretrage, tipa reprodukcijskih hormona trebalo se narucivati, bar je tako bilo kad sam prije par godina bila tamo. To je u zasebnoj zgradi di su ambulante, ove ostale rutinske pretrage rade se u prizemlju, dobije se broj, razlicite boje, trudnice idu prve, nakon njih prednost imaju secerasi, tlakasi I umirovljenici, pa na kraju ostatak po vremenu dolaska. Dosta brzo ide sve skupa. Dobro su uhodani I po troje ulazi na vadenje.
    Ovdje u Zd-u u bolnici se ceka ful dugo za vadenje ali imam opciju vadenja krvi kod svoje dr opce prakse, za vecinu pretraga,tako da tamo cekam max. pola sata, a nalaz je gotov sutradan. U Petrovoj sam npr. za OGTT dobila nalaz isti dan. 
    U Vinogradskoj zna biti dana kad je skroz malo ljudi I onda je sve brzo gotovo, ali ima I dana kad je ludnica, kada dolaze ljudi s uputnicama za pretrage koje nisu u mogucnosti napraviti jer nemaju love za reagense, stvarno zna biti lutrija nekad. 

Nego, kako ste mi vi inace? Gdje nam je Sarajka?

Ivcy je imala pregled 2., nadam se da ce nam se ubrzo javiti I da je sve u redu. 

Evo me draga! Pokusavam zaspati ali ne ide, i rekoh idem malo ukljuciti se, vidjeti sta se desava kod mojih dragih forumasica.  
    Kod mene su zadnji dani prosli u znaku menstrucije i bolesti. Vec sam pisala da mi je M.kasnila ovaj put 7 dana, i napokon kad se pojavila bila je tamna, ljepljiva prvi dan da bi drugi otpocela normalna. Taj prvi dan operem ja kosu koja je inace gusta i duga i legnnemo da spavamo. Odjednom muz kaze da mu je muka, skoci iz kreveta, ispovraca cijelo kupatilo, a prethodni dan je imao proljev. I, nakon sto smo ocistili kupatilo, legli malo zaspali kad on opet otrca u kupatilo da povrati, nakon toga i ja pocinjem osjecati mucninu i  na kraju se i ja ispovracam i dobijem proljev. I uz sve to jaku glavobolju! Tako da sam 3-4 dana bila katastrofa, glava puca, ne popusta na Brufene, muka mi, stomak me boli, zeludac...Uz to i muz bolestan. A, najgore od svega sto sam takva morala raditi. Danas sam napokon dobro.  M.prosla, glavobolja takodje, zeludac se smirio... Muz ozdravio, tako da od sutra smo spremni za akciju.   Nekako sam bolesljiva u zadnje vrijeme, nista me ne fuli. 
    Pusa za tebe Luki i sve ostale trudilice! Nesto smo zakazale, odavno nije bilo plusica! Kao da nam ove vremenske neprilike remete i cikluse, i raspolozenje....Valjda ce sa suncem da se pojavi i koji plusic!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2014. L ♥

• maminosunce29
    04. Svibanj 2016. 23:00

bokic cure trenutno ne radimo na bebacu al pratim vase razgovore neko vrijeme i u potpunosti vas razumijem jer i ja se pet godina iz mj. u mj. razocarala svaki put kad vjestica dosla al eto trud i cekanje se isplatilo beba stigla stoga vam zelim puno srece i velike plusice uskoro

sarajka
    05. Svibanj 2016. 01:33

maminosunce29

bokic cure trenutno ne radimo na bebacu al pratim vase razgovore neko vrijeme i u potpunosti vas razumijem jer i ja se pet godina iz mj. u mj. razocarala svaki put kad vjestica dosla al eto trud i cekanje se isplatilo beba stigla stoga vam zelim puno srece i velike plusice uskoro

To je zaista divno cuti! Posebno me obraduje kad cujem da neko ko je dugo cekao,i pokusavao da dobije dijete, u tome uspije. Da vam je zivo i zdravo, i da ubrzo stigne jos jedna bebica!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI