Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    06. Svibanj 2016. 12:59

Ostala sam suzdržana da joj ne kažem svašta. Totalno je nezaniteresirana za pacijenta, svaki put kad dođem kod nje s nekim simptomima, ništa mi ne želi objasniti. Sve ju moram zapitkivati. Grozna je! 
    A da ne spominjem cijeli naš zdravstveni sustav, kaos.
    Divim se ljudima koji stalno hodaju po doktorima, jer stvarno treba imati strpljenja s doktorima i našim zdravstvom.

I jako mi je drago da imam ovaj forum i vas curke s kojima mogu podijeliti svoje muke i brige, olakšate mi sve 

malo-sunce
    06. Svibanj 2016. 13:31

A probat ću se raspitati malo oko tog prebacivanja kod drugog doktora. Muž mi je isto kod nje, pa je zgodno kad smo oboje kod istog. A čula sam da baš moraš imati dobar razlog za prebacivanje kod drugog doktora, npr. preseljenje ili sl.
    Slažem se da ima zbilja jako dobrih doktora koji zbilja rade svoj posao predano, ali zbog nekoliko ovih loših dobije se loša slika o njima.
    Eto vidiš po tom primjeru da stvarno moraš na njih poluditi i vikati.

Sigurno tvoj mališan sad spava kad si aktivna na forumu, skužila sam da je ovo tvoje vrijeme, oko podne-1 sat heheh 

Ivcy1306
    06. Svibanj 2016. 20:58

Luki, smanjile su se malo mucnine, hvala Bogu sad je vec izdrzljivije. Ono je bilo katastrofa! Htjela sam pitati, citam po netu da je jako bitan pregled u 12.tjednu medjutim ja ga nisam imala a sad sam vec usla u 14.tjedan pa sam malo i zabrinuta. Dali to ima kakve veze sto jos nisam imala pregled ili je to propust doktora? I da, do kad se obavlja vaginalni ultrazvuk? Kad krece onako preko trbuha? 
    Sve mi je ovo novo pa hrpu pitanja imam

LuKi5
    06. Svibanj 2016. 21:27

Vaginalni ultrazvuk se radi samo u prvom tromjesecju, kasnije se ne smije da ne potakne otvaranje, kasnije jedino doli ginekoloski pregled radi utvrdivanja stanja cerviksa.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.