Da Luki kad sezona pocne svi odu na more pa ja imam manje posla..bit cu odmornija za radit bebaca ;)) oo ima dosta cokoladi i svega hehe danas mi je najdrazi gost(moj decko) hihi poklonio divan parfem. ❤❤ ja idem u pon na pregled i to sve
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Oh Luki hvala ti! Mozda najbolje da se ne zamaram time hehe vjerujem da je sve ok! Sad sam bas znatizeljna kako ce me pregledat s obzirom na to da cu uci u 15.tt.. Ah toliko toga ima da sam se zaplela sva.
Sto reci kad mi dragi zeli vadit krvnu grupu i dok.njegova mi rekla da ona s tim nema nista, da ne moze dat uputnicu i uputi nas da ja trazim svog gin.normalno mi pojma nemmo pa se osramotili i na kraju cemo platit jer od njih nikakve koristi. Ja sam A negativ pa mi bitno da znam koja je on krvna gr.
Wannababy, vjerujem da kad ti decko dode odmah posao postane laksi I vrijeme brze prode. Prekrasno od njega, vjerujem da te drzi ko kap vode na dlanu. Tako I treba. :))) Javi kako je prosao pregled u ponedjeljak. :)
Ivcy, toliko je tih pregleda I cuda u trudnoci da ispadne da pola trudnoce ode na vadenje krvi I puste pretrage hehe Slobodno pitaj sto god te zanima, tu smo :))
Sad kad stanu mucnine ce doci najljepsi dio trudnoce, ja sam seu tom drugom tromjesecju osjecala kao da sam na oblacima, bas je uzitak, malo zgaravica poremeti opci dojam, ali je stvarno najljepse razdoblje Pa uputnicu za vadenje krvne grupe moze dobiti jedino od svoje dr opce prakse, posto si negativna krvna grupa to bi bio veliki propust ne provjeriti, jer je izraziti bitno za sljedece trudnoce ako budete zelili jos djece. Samo tjeraju svojom nebrigom da puste solde se baca u vjetar na skupe pretrage kod privatnika, to su njihove mjere stednje, placaj dopunsko ali se lijeci privatno, uzas uzas. Nadam se da cete uspit to rijesitbez odlaska privatniku.
14.06.2014. L ♥
Luki, takvi su nasi dok..ja sam blizu plitvica i zbilja mi nije tako blizi ici za karlovac i vozikat se, pogotovo sto je i posao tu i za sad je dobro jer mi kolege toleriraju, mjenjaju me i sl.ali nece ni to vjecno moci jer i oni imaju obitelji i to potpuno razumijem!
Jeste pisale o tome kad ste osjetili bebu po prvi put? Ja sam malo zbunjena jer sam sad u 14.tjednu i navecer kad stavim ruke na trbuh znam nesto osjetit ali vise onako kao da mi srce kuca, nekako ugodan osjecaj ps nzn jesam li umislila da je to beba.
Btw Luki, negdje sam procitala da se folna pije do 12.tjedna a posto se meni desilo to da nisu radili nisam ni uspjels pitati gin. A sad ne znam dali smijem piti i dalje? Necu te vise gnjaviti...do iduceg pitanja
Tek sam sad vidila sto sam u onom prijasnjem postu napisala, koji lapsus...Nisam mislila na otkucaje, nego na udarce hahaha nisu ni meni danas sve na broju
14.06.2014. L ♥
Ok, hvala ti! Hehehe ma da i ja citam otkucaje i nije mi to nista kao cudno hehehe
Izgleda da to vrijeme na nas utjece ovako ludo! Hehehe
Gdje su ostale cure? Ima li novih plusica?
Sortiraj odgovore
Najstariji