Sutra na pregled...test urađen i bio - ..da vidimo sto mi je..drzite fige :/
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Wannababy zao mi je zbog -, no nadam se da ce brzo utvrditi o cemu se radi kako bi ti se ciklusi doveli u red i ne ometali vas u pokusajima..
Mi nismo bas bili aktivni ovaj mjesec, nisam cak ni sigurna kada mi je bila O, ali mislim da je dosla ranije, i da smo imali odnose dan prije.. M mi treba doci 9.5., a kao i prosli mjesec jucer pocela bol bradavica i ocito ce me patiti sve do tog datuma... Kad sve zbrojis, trajanje M tri do cetiri dana, pa prije O simptomi, pa sama O, pa odmah iza krenu simptomi pred M...ispada da se u ciklusu mogu pohvaliti sa tjedan dana bez ikakvih bolova i simptoma...a treba ostatak vremena zivjeti super raspolozen ili nedaj Boze ako si nadrndana jedan dan, onda odmah nismo normalne... Stvarno mislim da su ZENE kraljice, cudo koliko toga mozemo izdrzati..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ivcy, uf, tako ti je I meni bilo na vrhuncu tih mucnina, nisam imala sto povratiti jer nisam mogla uopce jesti, a vodu sam se silila piti da ne dehidriram iako bi odmah sve izletilo van, tako da bi povracala kiselinu, da te malo nasmijem, jednom me tako tokom predavanja na faksu uhvatilo za povratiti I suzdrzavala sam se, srecom brzo je bio kraj, izletila sam brzo na wc I nikako povratiti, onda sam posla na bus
za doma, bus krcat, kao sardine unutra, a meni odmah pocelo cim je krenuo, mislim da mi je to
bilo najduzih 10 minuta voznje, cijelo vrijeme sam se samo molila da mi ne izleti u krcatom busu, na svu srecu nije, trcala sam iz tog busa ko manijak da stignem do stana, I nisam uspila doc do skoljke vec je sve izletilo tocno pokraj nje. Mozda ti sad taj pregled malo olaksa sve, kad budes vidila bebicu I kako je sve u redu. Stvarno se nadam da ti nece jos dugo trajati, I ako vidis da su neizdrzive odi kod doktora da se ne srusis. Pusa draga
Sarajka, ajme sinusi, koliko te dugo onda muce tako? Ta mala cuda prvo dobro zezaju prije trudnoce, pa dobro izlupaju nogicama I rukicama sve organe u trudnoci I kao secer na
kraju nastave zezat kad se rode haha slatke "muke"...Iziskuju jako puno truda, zato I jesu tako posebne bebice, jer su stvarno cuda, ali svaki dan borbe I nadanja vrijedi jer je rezultat neprocjenjiv Izgleda da tebi ti preparati nikako ne pasu organizmu samo je velika zagonetka zasto, moguce zbog svog sastava, a mozda bi ih tijelo s vremenom prihvatilo, najbolje se tako drzati onoga sto pase I ne eksperimentirati vise, jos si taj fertil up skupo platila. Bas me zanima zasto ti se tako sve poremeti od tih preparata, mora postojati neko objasnjenje.
Docekati ces I ti svoju srecu, draga, sigurna sam u to
wannababy, zao mi je zbog minusa I neka ti je sa srecom na pregledu, da napokon vidis zasto toliko kasni pa da na miru mozes nastaviti rad na bebi. Javi nam kako je proslo.
darliv, kraljice, hahaha genijalno si ovo napisala, ali stvarno, mislim da muski ne bi ni 3 dana izdrzali u zenskoj kozi hahaha Najlakse im je reci da smo lude, mozda jesmo lude, ali nam ta ludost produljuje zivot
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji