Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    29. Travanj 2016. 15:48

Malo sunce ja se nadam da cete prije vi kod mene na temu za stalno :)

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    29. Travanj 2016. 19:57

Ooo Majoo ja sam te htjela dodat na fb al si zakljucana.. hehe ljepo sa da nam svratila..ma sam nek srceko kuca.. ❤❤❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    01. Svibanj 2016. 18:29

Cure pa di ste mi?? Kak ste?? Kojoj kasni? Koja je u akcijama? Kojoj je vjestica u tijeku?? 
    Moja je hvala bogu u tijeku..dosla nakon milijardu god kasnjenja hehe.. 3.5 zavrsava pa kod dr na pregled da znamo sta nam je cinit nadam se da ce sve bit OK pa da cu se moc opustit i docekat plusic :) ❤💋

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

malo-sunce
    02. Svibanj 2016. 08:34

Jutro cure!

Wannababy ajd drago mi je da rješavaš svoj problem, nadam se da će sve dobro biti kod tebe i da ćete moći opet u akciju :))
    A kod mene ne znam što je, menga treba doći za 7-10 dana. Imam osjećaj da mi se sve poremetilo ovaj ciklus zbog štitnjače, jer uopće ne znam jel bila ovulacija i kad je bila, tako da vidjet ćemo jesmo uboli ili ne. Prije bih rekla da nismo.

Jel koja od vas prati sluz Bilingsovom metodom? Ja to radim već nekih 5-6 mjeseci. Ne koristim lh trakice i ne mjerim temperaturu jer sam malo lijena za te stvari a i stvaralo bi mi to prevelik pritisak. I ovako se osjećam kao da sam cijelo vrijeme pod pritiskom.

OhSoBoho
    02. Svibanj 2016. 09:50

jutro cure :)

nadam se da ste mi vedrije nego ovo vrijeme vani, jedva čekam malo suncaaa 

wannababy, drago mi je da ti je M konačno stigla, još koji dan i evo tebi opet akcije :D

meni M prošla i kroz koji dan kreću plodni pa se lagano spremamo. Moj M fino odlučio da ovaj mjesec radimo SVAKI dan pa ćemo vidjeti koliko dugo ćemo izdržati...nadam se da nećemo posustati prije O :P

inače, počeli smo s pretragama u zavodu za humanu reprodukciju na petrovoj. nakon 3d uzv i konzultacija ovaj tjedan krećemo na folikulometriju. iskreno, nemam nekih pretjeranih očekivanja od toga, ionako sama pratim O putem lh trakica, bazalne i ostalog tako da zapravo uvijek imamo ciljani odnos ali eto, očito nam još nije vrijeme. u međuvremenu sam dobila hrpu uputnica za vađenje svih mogućih hormona. danas će rezultati i baš sam nestrpljiva. 

Nadam se da ste mi sve dobro i da će ubrzo 'pasti' neki plus na ovom pdf-u! 

puse svima 

• baby38
    02. Svibanj 2016. 09:51

Pozz curke,
    Nakon 18 dana kašnjenja i dva napravljena testa ,danas dobila ...
    sad mi se ciklus poremetio,pa stvarno neznam kada ćemo moj dragi i ja napraviti bebu..
    on radi u inozemstvu i jednom mjesčno dolazi kući ,tako da smo zadnjih par mjeseci uštimali da dolazi kad su plodni dani ,a sad kod mene preokret i on dolazi 25.05. kada je kod mene totalno nepovoljno razdoblje ...
    eto da se malo pojadam

usput i da pitam ,curke da li cijelo vrijeme pijete prenatale ????

OhSoBoho
    02. Svibanj 2016. 10:29

baby38, ma sve će to biti super, ništa ti ne brini i ne računaj i bebica će sama naći put do vas 

što se prenatala tiče, ja uzimam samo folnu i u prvom dijelu ciklusa pijem vrkutu. na svakom uzv su doktori primjetili prilično zadebljan endometrij u onim mjesecima kada sam pila vrkutu i kažu da je super da je toliko zadebljan jer se onda oplođena jajna stanica može lakše uhvatiti :)

ništa drugo ne uzimam. trudim se dnevno zadovoljiti unos tekućina i vitamina, izbjegavam junk food kad mogu i to je to :)

wannababysomuch
    02. Svibanj 2016. 10:59

Baby ma samo opusteno i bit ce... 
    ja sad na placi kupujem femisan i vrkutu.. i kad M prođe(sutra zadnji dan) akcija svaki dan.. pa jedno ce se valjda primit.. osim nekih 2 dana prije pregleda kad moram briseve radit.. e a da vas nes pitam.. jel se smije i onda khm..to hehe al da ne dode do kraja... nekak nam se bas onda dok nesmijemo najvise hoce ;)

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.