Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    02. Svibanj 2016. 11:31

ajme, wannababy, dobro si me podsjetila!! pa ja sutra briseve vadim a odnose imamo stalno (ono, fakat stalno :P)

ok, sad moram ić googlat da vidim jel smijemo prije briseva ili ne 

wannababysomuch
    02. Svibanj 2016. 15:41

Meni mama rekla da nesmijem hah a msm da sam negdje i procitala... 
    Posto se slabo pise tu ja citam ovaj forum od pocetka.. jao prije kojih godinu i nesto su cure svaki mj imale pluseke a mi bas slabo.. :/  ajmo se potrudit ovaj mj ;))

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• cecao
    02. Svibanj 2016. 16:40

Poz.Da li mi moze ko reci kada je najbolje raditi test za trudnocu? Da li se može raditi 7 dana nakon odnosa i da li će tad pokazati dobar rezultat? Citala sam dosta po netu al ima stotinu misljenja.Hvala u naprijed☺

LuKi5
    02. Svibanj 2016. 19:19

Preporuca se 48 sati prije briseva I papa testa apstinencija jer na pregledu moze vidjeti crvenilo I iscjedak, koji su u biti samo od seksa, ali nema nikakav utjecaj na same nalaze briseva I pape...mi smo se khm khm prije pape I briseva I svi nalazi su bili ok.

14.06.2014. L ♥

OhSoBoho
    03. Svibanj 2016. 10:21

Luki, draga, hvala ti :) mi smo se jučer nekako suzdržali, valjda je dosta jedan dan prije bez odnosa .P
    jutros sam već sve obavila i odnijela briseve u lab, pa valjda bu sve ok :)
    ma baš mi je to na kraju dobro i ispalo, da sam briseve išla radit odmah iza M, bilo bi malo bzvz da smo se morali suzdržavati oko plodnih dana...mislim da onda svejedno ne bi preskakala odnose, pa kaj bude 

wannababy, ja sam isto forum pročitala od prve stranice, istina, dugo sam već i tu (iako se neko vrijeme nisam uključivala u teme) i ako se dobro sjećam plusići su full krenuli taman negdje u ovo vrijeme prošle godine, tako da samo POZITIVAAA 

ja si mantram da je ovo moj mjesec i da ću konačno ugledati plusek :)
    rođena sam u svibnju i ovo mi je najdraže doba godine, valjda će pozitivne vibre upalit :)

ufff što ga odužih... 

• baby38
    03. Svibanj 2016. 10:50

ajmooo curke ,uprimo da nam ovaj mjesec svibanj bude plodan sa plusićima ....

• baby38
    03. Svibanj 2016. 10:55

pitanjce ,
    jel vas dr.sam poslao na briseve ili ste morale same inzistirati na tome ??
    moj dr.se nekako slabo drži i stalno govori ima vremena još ćemo pričekaati s ovim ,pa s onim i tako prođe par mjeseci ..

Ja danas vadila krv , da vidimo kako radi štitnjača ,šta kažu hormoni  kako stojim sa antitjelima na štitnjaču ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.