Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    02. Svibanj 2016. 08:34

Jutro cure!

Wannababy ajd drago mi je da rješavaš svoj problem, nadam se da će sve dobro biti kod tebe i da ćete moći opet u akciju :))
    A kod mene ne znam što je, menga treba doći za 7-10 dana. Imam osjećaj da mi se sve poremetilo ovaj ciklus zbog štitnjače, jer uopće ne znam jel bila ovulacija i kad je bila, tako da vidjet ćemo jesmo uboli ili ne. Prije bih rekla da nismo.

Jel koja od vas prati sluz Bilingsovom metodom? Ja to radim već nekih 5-6 mjeseci. Ne koristim lh trakice i ne mjerim temperaturu jer sam malo lijena za te stvari a i stvaralo bi mi to prevelik pritisak. I ovako se osjećam kao da sam cijelo vrijeme pod pritiskom.

OhSoBoho
    02. Svibanj 2016. 09:50

jutro cure :)

nadam se da ste mi vedrije nego ovo vrijeme vani, jedva čekam malo suncaaa 

wannababy, drago mi je da ti je M konačno stigla, još koji dan i evo tebi opet akcije :D

meni M prošla i kroz koji dan kreću plodni pa se lagano spremamo. Moj M fino odlučio da ovaj mjesec radimo SVAKI dan pa ćemo vidjeti koliko dugo ćemo izdržati...nadam se da nećemo posustati prije O :P

inače, počeli smo s pretragama u zavodu za humanu reprodukciju na petrovoj. nakon 3d uzv i konzultacija ovaj tjedan krećemo na folikulometriju. iskreno, nemam nekih pretjeranih očekivanja od toga, ionako sama pratim O putem lh trakica, bazalne i ostalog tako da zapravo uvijek imamo ciljani odnos ali eto, očito nam još nije vrijeme. u međuvremenu sam dobila hrpu uputnica za vađenje svih mogućih hormona. danas će rezultati i baš sam nestrpljiva. 

Nadam se da ste mi sve dobro i da će ubrzo 'pasti' neki plus na ovom pdf-u! 

puse svima 

• baby38
    02. Svibanj 2016. 09:51

Pozz curke,
    Nakon 18 dana kašnjenja i dva napravljena testa ,danas dobila ...
    sad mi se ciklus poremetio,pa stvarno neznam kada ćemo moj dragi i ja napraviti bebu..
    on radi u inozemstvu i jednom mjesčno dolazi kući ,tako da smo zadnjih par mjeseci uštimali da dolazi kad su plodni dani ,a sad kod mene preokret i on dolazi 25.05. kada je kod mene totalno nepovoljno razdoblje ...
    eto da se malo pojadam

usput i da pitam ,curke da li cijelo vrijeme pijete prenatale ????

malo-sunce
    02. Svibanj 2016. 09:59

baby38

Pozz curke,
    Nakon 18 dana kašnjenja i dva napravljena testa ,danas dobila …
    sad mi se ciklus poremetio,pa stvarno neznam kada ćemo moj dragi i ja napraviti bebu..
    on radi u inozemstvu i jednom mjesčno dolazi kući ,tako da smo zadnjih par mjeseci uštimali da dolazi kad su plodni dani ,a sad kod mene preokret i on dolazi 25.05. kada je kod mene totalno nepovoljno razdoblje …
    eto da se malo pojadam

usput i da pitam ,curke da li cijelo vrijeme pijete prenatale ????

Ajoj baby38 vještica je baš odredila doći :(( 
    A tko zna možda ti budu plodni dani baš tada kad ti dragi dođe, nikad se ne zna. Ako ti je M kasnije došla onda je vjerojatno i O kasnije bila.
    A što se pronatala tiče, ja sam to počela piti prije nekih 2-3 mjeseca, pa sam pila par dana pa prestala i onda ovaj ciklus opet nastavila, popit ću ih do kraja, pa ako pomognu super, ako ne, onda ništa. Malo su mi skupi da ih kupujem svaki ciklus.

OhSoBoho
    02. Svibanj 2016. 10:29

baby38, ma sve će to biti super, ništa ti ne brini i ne računaj i bebica će sama naći put do vas 

što se prenatala tiče, ja uzimam samo folnu i u prvom dijelu ciklusa pijem vrkutu. na svakom uzv su doktori primjetili prilično zadebljan endometrij u onim mjesecima kada sam pila vrkutu i kažu da je super da je toliko zadebljan jer se onda oplođena jajna stanica može lakše uhvatiti :)

ništa drugo ne uzimam. trudim se dnevno zadovoljiti unos tekućina i vitamina, izbjegavam junk food kad mogu i to je to :)

wannababysomuch
    02. Svibanj 2016. 10:59

Baby ma samo opusteno i bit ce... 
    ja sad na placi kupujem femisan i vrkutu.. i kad M prođe(sutra zadnji dan) akcija svaki dan.. pa jedno ce se valjda primit.. osim nekih 2 dana prije pregleda kad moram briseve radit.. e a da vas nes pitam.. jel se smije i onda khm..to hehe al da ne dode do kraja... nekak nam se bas onda dok nesmijemo najvise hoce ;)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

OhSoBoho
    02. Svibanj 2016. 11:31

ajme, wannababy, dobro si me podsjetila!! pa ja sutra briseve vadim a odnose imamo stalno (ono, fakat stalno :P)

ok, sad moram ić googlat da vidim jel smijemo prije briseva ili ne 

wannababysomuch
    02. Svibanj 2016. 15:41

Meni mama rekla da nesmijem hah a msm da sam negdje i procitala... 
    Posto se slabo pise tu ja citam ovaj forum od pocetka.. jao prije kojih godinu i nesto su cure svaki mj imale pluseke a mi bas slabo.. :/  ajmo se potrudit ovaj mj ;))

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• cecao
    02. Svibanj 2016. 16:40

Poz.Da li mi moze ko reci kada je najbolje raditi test za trudnocu? Da li se može raditi 7 dana nakon odnosa i da li će tad pokazati dobar rezultat? Citala sam dosta po netu al ima stotinu misljenja.Hvala u naprijed☺

LuKi5
    02. Svibanj 2016. 19:23

cecao

Poz.Da li mi moze ko reci kada je najbolje raditi test za trudnocu? Da li se može raditi 7 dana nakon odnosa i da li će tad pokazati dobar rezultat? Citala sam dosta po netu al ima stotinu misljenja.Hvala u naprijed☺

Najbolje je pricekati da zakasni M pa onda, nekima se pokaze druga crta I prije kasnjenja, ali tu veliku ulogu ima ovulacija, ako je do ovulacije doslo prije onda ce I test moci pokazati prije isto tako, ako je do ovulacije doslo kasnije test ce kasnije pokazati trudnocu.

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    02. Svibanj 2016. 19:19

Preporuca se 48 sati prije briseva I papa testa apstinencija jer na pregledu moze vidjeti crvenilo I iscjedak, koji su u biti samo od seksa, ali nema nikakav utjecaj na same nalaze briseva I pape...mi smo se khm khm prije pape I briseva I svi nalazi su bili ok.

wannababysomuch
    02. Svibanj 2016. 23:23

LuKi5

Preporuca se 48 sati prije briseva I papa testa apstinencija jer na pregledu moze vidjeti crvenilo I iscjedak, koji su u biti samo od seksa, ali nema nikakav utjecaj na same nalaze briseva I pape…mi smo se khm khm prije pape I briseva I svi nalazi su bili ok.

Onda OhSoBoho i ja nemamo brige ;)) hvala :D

14.06.2015. M

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI