Luki5 ma već tjedan dana na svoju ruku pijem po pola tablete, nadam se da će to imati pozitivan učinak. Osjećam se dobro, za sad nemam nekih smetnji kao prošli mjesec, nadam se da će tako ostati što duže. A što se pregleda tiče, zadovoljna sam. Doktori su stvarno jako ljubazni, strpljivi, možeš s njima lijepo razgovarati i pitati bilo što. Za mjesec dana su mi rekli da izvadim TSH i dođem na kontrolu, ali mislim da neću kod njih opet ići, malo mi je skupo da stalno idem privatno. Pa ću iskoristiti termin koji sam dobila za kontrolu u 6.mj na nuklearnoj, taman ću to uskladiti. Eto
Ajoj tebe sad bronhitis ulovio, nadam se da ćeš se čim prije oporaviti
Nisam stigla puno pisati.. Luki nadan se da ces biti ok.. ma dobro sto se turista tice to neznam.. ja sam u gornjoj unutrasnoj hr.. :)
I ja se nadam puuuuunoo plusica ovaj mj
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Vezano za vađenje hormona u Vinogradskoj, napisao je on meni barem 10 hormona tak da mislim da je obuhvatio sve spolne hormone, ne sjećam se više šta je sve pisalo
Dakle ne naručuje se, to je na endokrinologiji na 2. katu. Neki ljudi su bili naručeni ali to je za pregled kod doktora. Samo za vađenje krvi ne treba, vadi se 7.30-9-30. Ostavite uputnicu u nekoj kutiji pa vas zove sestra, daje broj kojim idete u neku sobu upisati se i ostaviti podatke i onda čekate da vas u drugoj sobi pozovu na vađenje. Ne znam kak su inače gužve, al taj dan kad sam ja išla bilo je baš brzo gotovo, za 45 min sam bila gotova, to je meni bilo ekstra brzo
E sad, ja se nadam da će i nalazi isto brzo biti gotovi jer sam užasno napuhana i menge nema od 1. mj. Navodno bi trebalo bit u roku tjedan dana... Htjela bi što prije saznati što i kako dalje. Javim se kad saznam nalaze i kad mi ginekologica kaže što ćemo poduzeti po tom pitanju. Pozdrav
Pozdrav!
Molim vas da mi napisete svoja iskustva s vrkutom.
Naime, prije vise od mjesec dana pila sam progesteronske tablete 10 dana. Dobila M 31.3. i trajala je samo taj dan i sljedeci pola dana. Hajde kontam mozda su hormoni utjecali. Nakon toga sam 8.4. pocela piti caj od vrkute i pila sam ga dvije salice svaki. Medjutim, M nikako nije dosla. Napravila sam test i nazalost je negativan 😣
Da li je moguce da je vrkuta uzrok izostanka M??
Jutro cure! Nisam obavila pregled jer sam dosla u klc i saznala da mi dr.ne radi zbog smrtnog slucaja, tako da sam dobila novi termin 12.5., a tada cu taman uci u 15.tt pa se bas veselim, mozda bi se mogao vidjeti spol vec tada ili? Zna li netko, moj dragi navija za curicu :)
Malo sam sad u strci jer imam 4.6.vjencanje pa se pripremam, vjencanicu sam kupila u bihacu itd.. Strka je, moram i selit vec jednom a nikako dovrsit kucicu.. Jaooo hrpa stvari!
Kako ste mi vi? Jel se javljala MoniKa? Ne stignem sve pratiti.. Selimca?
malo-sunce, drago mi je sto se stanje popravilo. To sto kazes, ne isplati se nikako privatno kontrolirati stitnjacu. Nadam se da ces na nuklearnoj zapast kod dobrog endokrinologa pa da si na miru. Jedino sto idem iskljucivo privatno su ginekolozi, nakon one soc. gin. na hitnoj rekoh nikad vise.
Trebala bi se sad brzo stitnjaca izregulirati skroz jer je to dosta manja doza od one pocetne pa da ti vise ne utjece na sam ciklus.
Suncokretica, onda su to hvala bogu izmjenili, ja sam bila prije par godina I stvarno mi nije imao smisla taj kupus s narucivanjem, tada kada sam bila nisam ni znala da se moram naruciti, I onda sam nekako uspila nagovoriti sestru da mi izvade krv pa da me naruce naknadno, mislim da im je napokon doslo u glavu da je apsurd to s narucivanjem. Nisam mogla znati kad ce mi biti menga I kako da se ja sad narucim, nema logike, ali eto, dobra je stvar da su to ukinuli. Jesu ti rekli sto, kad ce biti nalazi? Drzim fige da budu dobri :))
fiona, izmedu hormonske terapije vezane uz ginekoloske probleme treba uciniti pauzu prije pocetka uzimanja bilo kakvih cajeva I preparata za plodnost. Hormonska terapija I ti preparati se nikako ne bi smjeli uzimati istovremeno ili kratko jedno od drugog jer onda imaju kontraefekt, trebalo bi ti brzo doci to sve u normalu, ali za ubuduce da se ne ponovi :)
Ivcy, draga, uzbudenje na najjace, moguce je vidjeti spol I u 15. tt, ali dosta ovisi o polozaju bebice, nekad se sklupcaju tako da je nemoguce viditi sve dok se ne odluce okrenuti ili izvoditi akrobacije hehe. Sretno na pregledu, kako su tvoje mucnine, jesu li blaze ista?
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji