sarajka nadam se da ce i svima vama uskoro bit plusevi evo malo ohrabrenja meni rekli da nikad necu imat bebu a mj. kasnije ostala trudna samo hrabro naprjed i ne odustat na kraju se isplati sretno svima
Luki, stres i je početak svake bolesti. barem je to moje duboko uvjerenje. stil života se toliko promijenio i ubrzao zadnjih par desetljeća i naučeni smo da samo letimo od jedne obaveze prema drugoj a uopće pritom ne mislimo na vlastito dobro...iskreno, zato mi ovaj forum toliko pomaže jer imam ipak neki ljudski kontakt s vama curama ovdje...jedino ovdje nema tabu tema i čovjek se može skroz opustiti
ma puse vam svima
Luki, draga, sa stresom se moramo boriti svaki dan iznova. meni je ta borba već godinama prva stvar s kojom se budi (uz MM, naravno ). Inače patim od napada panike a zadnje vrijeme i laganih depresivnih perioda (vjerujem da je to zbog iščekivanja+) i znam da mi je najbitnije svako jutro posložit stvari u glavi i pomolit se Bogu da mi da snage. Da ne spominjem da tjelovježba čuda čini. Puno hodanja i joga koja me preporodila što se tiče stresa! Puno toga mi možemo samo kad odlučimo da su neke stvari vrijedne truda. A vlastito zdravlje, kako fizičko tako i psihičko, mora nam biti na 1. mjestu
maminosunce, hvala ti na ohrabrenju i pozitivi, treba nam to na najjače
Sarajka, bitno da je sve prošlo i da ste ponovno spremni za akciju! držimo palčeve
ostale cure, di ste nam zapele? dođite na druženje
ohSoBoho nema na cemu znam kako je kad se trudis a nista samo hrabro naprjet kad se najmanje nadas eto + sretno svima
Jutrooo drage moje!
Evo mene s mojom dijagnozom: jučer bila privatno na uzv štitnjače. Imam Hashimoto i smanjili su mi terpiju, sad sam na 50mcg. Začudili su se kad su vidjeli da sam prvi terapiju dobila 75 mcg i zato mi je TSH bio jako pao (0.03). Eto sad čekam ovih dana hoće M doći. Ne znam jel ovulacija bila, jer mi se sve pobrkalo odkad pijem ove Eutyrox tablete, bar mi se čini tako. Malo su me jučer ohrabrili u toj poliklinici vezano za trudnoću i moju štitnjaču, samo da TSH naštimam u normalne vrijednosti i nadam se dobrome
Lijepo je ovdje na forumu pročitati nečiju priču o životu kako ipak sve dođe na svoje, samo se treba malo strpiti. Bude mi to veliko ohrabrenje
Moram i ja priznati da se ovdje u ovoj temi već dugo ništa ne događa... Jedan period je stalno bilo iščekivanje plusića i bilo ih je dosta. U zadnje vrijeme ništa, nadam se da ćemo popraviti statistiku
Šaljem vam

Luki nije radila UZV iduci tj idem...
ja sad nisam bila jer se proljepsalo vrijeme pa ima posla... ima i akcije hihi 😂😂
pozz svima moramo se potrudit za plusice 😘😚😍
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sarajka, uf, crijevna viroza neka, uzasne su I jos raditi pokraj konstantnog trcanja na wc, nadam se da si se sad skroz oporavila. Ovo je vrijeme raj za viruse, jedan prode drugi dode. Pretpostavljam da ti je M bila obilnija s obzirom na kasnjenje?...Sada fino u akciju, I neka te te bolescuge Izbjegavaju. Draga, pusa I tebi, drago mi je da si nam se javila
OhSoBoho, draga, slazem se u potpunosti s tobom, genetika I stres su glavni krivci, a to sto kazes, stres je neizbjezan, I onda kad krene, samo se jedno veze na drugo.
Tuga je neizbjezna kada nesto silno zelimo, a nikako da dode, sto je najgore od svega zapravo najvise deprimira cinjenica da nemamo utjecaja, nego samo moramo cekati I nadati se najboljem.
malo-sunce, nadam se da ce ti brzo ti hormoni doci u idealne vrijednosti, I da nam se uskoro javljas s plusicem. Kako si zadovoljna s pregledom u toj poliklinici?
Wannababy, poceli turisti dolaziti, vamo ih je vec krcato po gradu, mogu mislit kako ce tek biti kad bude spica sezone :)) Ma samo vi uzivajte jedno u drugom I kad stignes na pregledneka to sve bude dobro
Ja danas bila kod doktorice, dobila antibiotik za bronhitis, neda mi disat, sljedeci tjedan vadenje krvi I onda 16. pregled kod endokrinologinje.
maminosunce, cestitke od srca, ponekad je potreban negativni "samar", losa prognoza, da se tijelo pokrene i donese dugoocekivanu bebicu, drago mi je da ti se nakon toliko puno godina trudenja zrlja napokon ostvarila, neka ti prode sve u redu, i jos jednom, cestitke na maloj mrvi :)
Trudilice

14.06.2014. L ♥
Luki5 ma već tjedan dana na svoju ruku pijem po pola tablete, nadam se da će to imati pozitivan učinak. Osjećam se dobro, za sad nemam nekih smetnji kao prošli mjesec, nadam se da će tako ostati što duže. A što se pregleda tiče, zadovoljna sam. Doktori su stvarno jako ljubazni, strpljivi, možeš s njima lijepo razgovarati i pitati bilo što. Za mjesec dana su mi rekli da izvadim TSH i dođem na kontrolu, ali mislim da neću kod njih opet ići, malo mi je skupo da stalno idem privatno. Pa ću iskoristiti termin koji sam dobila za kontrolu u 6.mj na nuklearnoj, taman ću to uskladiti. Eto
Ajoj tebe sad bronhitis ulovio, nadam se da ćeš se čim prije oporaviti

Nisam stigla puno pisati.. Luki nadan se da ces biti ok.. ma dobro sto se turista tice to neznam.. ja sam u gornjoj unutrasnoj hr.. :)
I ja se nadam puuuuunoo plusica ovaj mj
Nisam stigla puno pisati.. Luki nadan se da ces biti ok.. ma dobro sto se turista tice to neznam.. ja sam u gornjoj unutrasnoj hr.. :)
I ja se nadam puuuuunoo plusica ovaj mj
Hvala ti draga, evo ja sam sto se tice kaslja puno bolje, u smislu da napokon uspijem iskasljati nesto, ali proljev I mucnina od antibiotika su tu, neizbjezno, maglavno da se taj kasalj rijesi pa lako za ostalo, da ne budim vise bebaca :)
Pretpostavljam da onda imas stalne goste kad vec nema turista, to je lijepo, cimerica bivsa je konobarila I imala tako stalne goste, svako malo bi dosla u stan sa vrecicom punom cokolade, bombonjera, jednom smo to sve bile poslagale po krevetu sto je donjela, pun krevet slatkisa

14.06.2014. L ♥
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Vezano za vađenje hormona u Vinogradskoj, napisao je on meni barem 10 hormona tak da mislim da je obuhvatio sve spolne hormone, ne sjećam se više šta je sve pisalo
Dakle ne naručuje se, to je na endokrinologiji na 2. katu. Neki ljudi su bili naručeni ali to je za pregled kod doktora. Samo za vađenje krvi ne treba, vadi se 7.30-9-30. Ostavite uputnicu u nekoj kutiji pa vas zove sestra, daje broj kojim idete u neku sobu upisati se i ostaviti podatke i onda čekate da vas u drugoj sobi pozovu na vađenje. Ne znam kak su inače gužve, al taj dan kad sam ja išla bilo je baš brzo gotovo, za 45 min sam bila gotova, to je meni bilo ekstra brzo

E sad, ja se nadam da će i nalazi isto brzo biti gotovi jer sam užasno napuhana i menge nema od 1. mj. Navodno bi trebalo bit u roku tjedan dana... Htjela bi što prije saznati što i kako dalje. Javim se kad saznam nalaze i kad mi ginekologica kaže što ćemo poduzeti po tom pitanju. Pozdrav

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji