Proslo je dobro.. rekla je dr da ce M doc kroz koji dan a ak ne dode da se javim da ce mi prepisat tablete.. i radi se o nekim cistama ocito.. rekla je da dodem dok M prode da rijesimo papu i te neke testove pa da onda budemo dalje s planovima za bebicu ❤❤❤ AJMO M DOLAZI VISE!!! Hahaha
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Jutro drage moje!
Tu sam, pratim vas, ali ovih dana sam bila jako zauzeta pa se nisam stigla javljati.
Luki5 moji simptomi prije nego sam otkrila da imam hipo su bili stalni osjećaj hladnoće, umor, malaksalost i to sam primjetila da se tako osjećam već nekoliko mjeseci. Onda su nalazi hormona pokazali što je u pitanju. Moja doktorica opće prakse me je naručila na kontrolni pregled na nuklearnu i termin mi je tek za mjesec ipo dana, tako da ja sljedeći tjedan idem privatno obaviti uzv i tražiti da mi propišu terapiju jer ne mogu čekati toliko dugo do kontrole i piti krivu terapiju ili uopće ne piti. Žalosna sam zbog toga što pored dopunskog osiguranja koje plaćam svaki mjesec, moram privatni ići na preglede i plaćati još i to. Ispada da se u ovoj našoj državi možeš liječiti samo ako imaš novce!
Cure koje se trudite želim vam sreću ovaj ciklus, a vi koje imate probleme kao ja, želim vam da to čim prije riješite
Luki5 još jednom hvala na svakom savjetu
Sarajka, da, da, treba svim tim preparatima neki vremenski period da se organizam privikne na njih I da tijelo pocne raditi skladno s njima, svatko drugacije odreagira.
Bas to sto si rekla, najbolje napraviti pauzu od eksperimentiranja :P Meni ti je M uvijek tako tamna sva u pocetku, obilna I s komadicima ko pijavice, sorry na detaljnom opisu Onda se kroz dane mijenja I bude svakakvih nijansa crvene boje I smede. Pocne smeckarenjem I zavrsi smeckarenjem.
Uff, onda te bas gnjave ti sinusi posteno, jesi probala s inhalacijom kamilicom? U lonac skuhat kamilice I dok je vruca I pari se, rucnik ili krpu preko glave I udisat tu kamilicu, meni to zna dosta pomoci. Ima I za kupiti etericno ulje lavande, pa dok je zima par kapi se stavi I onda umirisecijelu sobu I prociscava, npr. u svijecu ukapati ili na neku krpicu.
malosunce, nazalost je takvo nase vrlo zdravstvo, pa ja ne mogu vjerovati da su te tek za mjesec ipo dana narucili, pa koji je njima k. Meni je dr opce prakse odmah cim su dosli nalazi napisala hitnu uputnicu za pregled endokrinologa, ali samzato tamo dobila odgovor neke na zamijeni da si sama dam terapiju, jer je moja dr. bila na godisnjem. Dobro si I napravila sto ides privatno jer je preriskantno cekati hoce li kakav kupus dodatni ta stitnjaca napraviti, a bas to sto si rekla, sramotno je da pored placanja dopunskog moras placat privatno da te se lijeci I jos k tome dizu cijene dopunskog, ma smradovi. Ne isplati se nikako cekati, mene to cekanje kostalo toga da sam sad tlakas, jer sam mjesecima bila u hiper sa svakodnevnim tahikardijama. Nadam se da ce ti to na kraju biti sve u redu I brzo se regulirati s terapijom, ovaj put adekvatnom. Draga, ne moras mi se uopce zahvaljivati, meni je drago ako mogu ikako pomoci
Wannababy, vratila si nam se vesela,to mi je drago procitati, vidim da ti je lakse sad nakon pregleda, sad ti zelim cim prije dolazak M pa da sprasi te ciste ca tako da ne budes morala uopce tablete piti.Samo pozitivno u nove pobjede
14.06.2014. L ♥
Luki hvala tiii :))
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure evo da vam se tu malo javim.
Bila sam na prvom pregledu, vidila sam svoj mali kikiriki i srce sto kuca ko veliko. Sad smo 6+1tt! Sve je u redu i onako kako treba biti sa 6tjedana.
Inace trudnoca je tjedan dana manja nego bi bila po zadnjoj menstruaciji jer su mi ciklusi 33 dana pa je i ovulacija kasnije!
Evo saljem vam dobre vibre i da mi se sto prije pridruzite u zimske bebe!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji