Bokic nova sam ovdje, vec par dana citam i citam, i evo skupih hrabrosti da vam se prikljucim. Mi pokusavamo nekih dvije god. Oduvijek imam problematicnu mengu koja dolazi svakih 17 dana i polucisticni jajnici, zbog toga mi je gin dao terapiju logesta na 6 mjeseci. Nakon toga tri mjeseca mi je trebalo da se dovede u normalu. Dva ciklusa normalna, poslije ponovo ista prica, na svoju ruku sam od prvog miseca krenula sa vrkutom samo da dovedem ciklus u nekakav red i dodjem do ovulacije, koje uopce nemam jer su mi ciklusi kratki. Sad sam na pauzi od vrkute al se menga pojavila nakon 19 dana a ja luda. Frendica mi savjetuje da probam sa femisan a kapima. Pokusavamo ostat pozitivni i ne mislit toliko o tom al… Ispricavam se na duzini kom, lipo bih vas molila ako ima ko kakav savjet. Hvala unaprijed i sretno svima
Želja
Pozz cure, kako ste? Ima li sto novo? Evo da se i ja malo javim. Gdje nam je Selmica, MoniKa?
Wannababysomuch kako uspijevas tako dugo biti u neznanju? Svaka cast! :)
Ma ja sam ok, pocela gubit na kilazi ali nisam strasno pa jedva cekam da mucnine i povracanje prodje. Ja ocito spadam u onu skupinu "nenormalnih" hahaha povracem ujutro i navecer itd.ali sve u svemu bitno da je sve super, sve cu ja to izdrzati. Sljedeci pregled mi je 2.5.
6 dana kasnjenja.... al kao sto rekoh - je i ostao... eto sto nervoza cini... ehh :/
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Meni i dragome dobri nalazi...sad jedino preostaje slatko iscekivanje na malo zlato ili nervoza od cekanja :) danas mi je 29 dan inace mi tako dolazi M a ja želim da ne dođe... hm..da bar
ek
Sortiraj odgovore
Najstariji