Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zeljaa
    16. Travanj 2016. 15:22

Bokic nova sam ovdje,  vec par dana citam i citam,  i evo skupih hrabrosti da vam se prikljucim.  Mi pokusavamo nekih dvije god.  Oduvijek imam problematicnu mengu koja dolazi svakih 17 dana  i polucisticni jajnici, zbog toga mi je gin dao terapiju logesta na 6 mjeseci.  Nakon toga tri mjeseca mi je trebalo da se dovede u normalu.  Dva ciklusa normalna,  poslije ponovo ista prica, na svoju ruku sam od prvog miseca krenula sa vrkutom samo da dovedem ciklus u nekakav red i dodjem do ovulacije,  koje uopce nemam jer su mi ciklusi kratki.  Sad sam na pauzi od vrkute al se menga pojavila nakon 19 dana a ja luda.  Frendica mi savjetuje da probam sa femisan a kapima. Pokusavamo ostat pozitivni i ne mislit toliko o tom al… Ispricavam se na duzini kom,  lipo bih vas molila ako ima ko kakav savjet.  Hvala unaprijed i sretno svima 

Želja

Ivcy1306
    16. Travanj 2016. 19:22

Pozz cure, kako ste? Ima li sto novo? Evo da se i ja malo javim. Gdje nam je Selmica, MoniKa? 
    Wannababysomuch kako uspijevas tako dugo biti u neznanju? Svaka cast! :)

Ivcy1306
    16. Travanj 2016. 22:22

Ma ja sam ok, pocela gubit na kilazi ali nisam strasno pa jedva cekam da mucnine i povracanje prodje. Ja ocito spadam u onu skupinu "nenormalnih" hahaha povracem ujutro i navecer itd.ali sve u svemu bitno da je sve super, sve cu ja to izdrzati. Sljedeci pregled mi je 2.5.

wannababysomuch
    17. Travanj 2016. 10:13

6 dana kasnjenja.... al kao sto rekoh - je i ostao... eto sto nervoza cini... ehh :/

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

ella31
    17. Travanj 2016. 11:33

Meni i dragome dobri nalazi...sad jedino preostaje slatko iscekivanje na malo zlato ili nervoza od cekanja :) danas mi je 29 dan inace mi tako dolazi M a ja želim da ne dođe... hm..da bar

ek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.