Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    12. Travanj 2016. 20:03

Maja cestitke na trudnoci, dok sam citala tvoj post sam i cmizdrila. Mene pak hormoni peru.  
    A moji simptomi su bili povisena temp., zgaravica koju do tad nikad nisam imala. Bolne bradavice, i cmizdrenje dok gledam inspektora rexa hehe kad se sjetim. Kad je doticna M trebala doci nisam mogla vise izdrzati nego sam radila test i pokazale se dvije crtice..i nisam vjerovals u to do prije 2tjedna kad su pocele mucnine, povracanje itd.sad sam iscrpljena, vec sam u krevetu a tek je 20h.

dr.dentistL
    13. Travanj 2016. 10:01

MajaSocka cestitam draga od srca i jako sam sretna zbog tebe
    Zelim ti lijepu trudnocu, da sto vise uzivas u svakom danu :))

• Malano2
    13. Travanj 2016. 12:00

Dan cure,bas je lijep osjecaj znati da je neko sretan,kao sto su sad nase trudnice. Iskreno pokusavam zamisliti taj osjecaj,i nemam pojma kako bih reagirala,vjerovatno ako jednog dana ugledam pozitivan test da cu izgubiti svijest,od srece naravno.
    Wanababy,evo drzim ti palceve draga,da to kasnjenje bude trudnoca , ja sam na 11 dpo,i ne znam sta da kazem,osim da se jos nadam,i povremeno osjetim tek blagu mucninu,iako je znam imati u PMS-u,ali ovaj put nemam zivotinjski apetit,cak sto vise skoro nikakav.

wannababysomuch
    13. Travanj 2016. 16:10

Malano2

Dan cure,bas je lijep osjecaj znati da je neko sretan,kao sto su sad nase trudnice. Iskreno pokusavam zamisliti taj osjecaj,i nemam pojma kako bih reagirala,vjerovatno ako jednog dana ugledam pozitivan test da cu izgubiti svijest,od srece naravno.
    Wanababy,evo drzim ti palceve draga,da to kasnjenje bude trudnoca , ja sam na 11 dpo,i ne znam sta da kazem,osim da se jos nadam,i povremeno osjetim tek blagu mucninu,iako je znam imati u PMS-u,ali ovaj put nemam zivotinjski apetit,cak sto vise skoro nikakav.

Malano haha bas si me nasmijala tak si i ja mislim da bi se onesvjestila od veselja.. hahah.. bogu hvala pa me popustila glavobolja bez tablete...nisam zapamtila.koliko ti pokusavas?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Zeli drugom sto i sebi :*

wannababysomuch
    13. Travanj 2016. 14:20

Mene glava ubija onak je na nesvjesticu ide a na poslu a nesmijem tablete jer se nadam jos

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Malano2
    14. Travanj 2016. 10:01

Wannababy cini se citavu vjecnost, proslo vec godinu dana,ali eto jos se nadam i nadam i nadam. Evo npr ovaj ciklus sam puna nade,trudili smo se bas za vrijeme plodnih dana. Wannababy jesi ti radila test,koji je dpo? Ostale cue gdje ste kako ste,lipo vas pozdravljam

Zeli drugom sto i sebi :*

malo-sunce
    14. Travanj 2016. 11:23

Wannababy čekamo te s rezultatom :))

Meni je jučer završila M, pa smo uskoro u akciji :)) 

Malano2 držim fige :))

LuKi5
    14. Travanj 2016. 11:42

Wannababy I Malano, drzim vam fige na najjace
    Wannababy, probaj pojest kockicu cokolade ili voce kad te pocne tako glava boliti, konobarenje je dosta zahtjevno I stresno pa je moguce da te od toga glava bolila, da bezveze ne gutas te tablete :)

malosunce, kako se ti osjecas? Je li ti se smirilo sto kako si smanjila terapiju? 

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    14. Travanj 2016. 11:55

Malano.. hah ne brojim dpo kad mi vec i kasni 3 dana...i dalje ti drzim fige da se trud isplatio ;))
    Malo sunce... imam test u pripravnosti al kad je vec bio - ovaj mj bojim se opet rastuziti..
    Luki.. ja pojedem kockicu × 100.. haha meni gosti donesu pa ja cjelu cokoladu u mahu pojedem.. evo ceka jedna Oreo..ste za?? Hihi a i vjeruj tablete pijem samo ako bas moram.. nisam poboznik kemikalija..jedino glavobolju ne mogu nicim osim tabletama..dosad samo Neofen ili Rapidol al sada nebih posto smanjuju plodnost.. 

Nego kako ste vi slabo mi sve pisete..Malo sunce kreni ti u akciju ova kisa i nije bas nesto al dobra je za ne izlaziti iz kreveta ;))

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI