Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    14. Travanj 2016. 10:01

Wannababy cini se citavu vjecnost, proslo vec godinu dana,ali eto jos se nadam i nadam i nadam. Evo npr ovaj ciklus sam puna nade,trudili smo se bas za vrijeme plodnih dana. Wannababy jesi ti radila test,koji je dpo? Ostale cue gdje ste kako ste,lipo vas pozdravljam

Zeli drugom sto i sebi :*

malo-sunce
    14. Travanj 2016. 11:23

Wannababy čekamo te s rezultatom :))

Meni je jučer završila M, pa smo uskoro u akciji :)) 

Malano2 držim fige :))

LuKi5
    14. Travanj 2016. 11:42

Wannababy I Malano, drzim vam fige na najjace
    Wannababy, probaj pojest kockicu cokolade ili voce kad te pocne tako glava boliti, konobarenje je dosta zahtjevno I stresno pa je moguce da te od toga glava bolila, da bezveze ne gutas te tablete :)

malosunce, kako se ti osjecas? Je li ti se smirilo sto kako si smanjila terapiju? 

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    14. Travanj 2016. 11:55

Malano.. hah ne brojim dpo kad mi vec i kasni 3 dana...i dalje ti drzim fige da se trud isplatio ;))
    Malo sunce... imam test u pripravnosti al kad je vec bio - ovaj mj bojim se opet rastuziti..
    Luki.. ja pojedem kockicu × 100.. haha meni gosti donesu pa ja cjelu cokoladu u mahu pojedem.. evo ceka jedna Oreo..ste za?? Hihi a i vjeruj tablete pijem samo ako bas moram.. nisam poboznik kemikalija..jedino glavobolju ne mogu nicim osim tabletama..dosad samo Neofen ili Rapidol al sada nebih posto smanjuju plodnost.. 

Nego kako ste vi slabo mi sve pisete..Malo sunce kreni ti u akciju ova kisa i nije bas nesto al dobra je za ne izlaziti iz kreveta ;))

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Malano2
    14. Travanj 2016. 12:20

Hvala Luki,malo-sunce ,wannababy,i ja se jos nadam,opet osjecam blagu mucninu danas,i poprilicno su mi bradavice osjetljive,(ALI se strasno bojim i razocarenja) svaki mj. me toliko  slomi emotivno kad dodje M :(, dignem se opet i nastavljam nekako,jer zelim jer hocu i trebam

OhSoBoho
    14. Travanj 2016. 13:01

wannababy, baš imam neku dobru vibru što se tiče ovog tvog kašnjenja, nadam se da ćeš nas uskoro razveseliti s velikim plusićem 

Malano, znam, nažalost, kako boli to razočaranje svaki mjesec...ali druge nam nema nego biti pozitivne! iako ponekad to iziskuje užasno puno energije...nadam se da je ovaj mjesec tvoj :) koji ti je dpo?

meni je tek 3 dpo, nemam nikakve simptome osim laganog pritiska u jajnicima ali to mi već nekako dođe pod normalno...iskreno, slj mjesec nam je već puna godina kako se trudimo i to mi prilično teško pada...

• Malano2
    14. Travanj 2016. 13:19

Jeste wannababy,ja kazem postoji odredjeni trenutak za sve u zivotu,jedino treba imati dovoljno strpljenja da ga docekamo,i ja ti zelim veliki plus odmah danas :D                                                          ohsoboho,danas mi je 12dpo i svako malo padnem u iskusenje da radim test,ali ne zelim,pokusacu da ne zurim :) mislim,kazem pokusacu :D

bubamara123
    14. Travanj 2016. 13:23

Bog, evo ja opet..pratim vas ali rijetko pišem. Mi se trudimo več 1god3mj,baš svaki mjesec na folikulometriju, a imamo nezaštićene odnose 1g i 7mj. Stvarno se to nekako odužilo, i sve češće padnem duhom ali i brzo ustanem, mislim se pa valjda sam još mlada 32 god.. Inače imam pcos, nalazi manje više uredni -hormoni, mršava sam, HSG uredan.. Dao mi ginić siofor, od ovog mjeseca uveo klomifen, ovulacija uvijek dodje, žuto tijelo, sve se vidi na UZ, ali trudnoće nema.. Razmišljam o IVF, po preporuci poznanice, koja je sve to prošla i na kraju s IVF-om joj uspijelo iz prve. Što vi kažete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.