Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    14. Travanj 2016. 12:20

Hvala Luki,malo-sunce ,wannababy,i ja se jos nadam,opet osjecam blagu mucninu danas,i poprilicno su mi bradavice osjetljive,(ALI se strasno bojim i razocarenja) svaki mj. me toliko  slomi emotivno kad dodje M :(, dignem se opet i nastavljam nekako,jer zelim jer hocu i trebam

wannababysomuch
    14. Travanj 2016. 12:31

Malano2

Hvala Luki,malo-sunce ,wannababy,i ja se jos nadam,opet osjecam blagu mucninu danas,i poprilicno su mi bradavice osjetljive,(ALI se strasno bojim i razocarenja) svaki mj. me toliko  slomi emotivno kad dodje M :(, dignem se opet i nastavljam nekako,jer zelim jer hocu i trebam

Bravo draga..suosjecam s tobom..ja si kazem a valjda tako mora biti ovaj mj..i tak to u krug

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Zeli drugom sto i sebi :*

OhSoBoho
    14. Travanj 2016. 13:01

wannababy, baš imam neku dobru vibru što se tiče ovog tvog kašnjenja, nadam se da ćeš nas uskoro razveseliti s velikim plusićem 

Malano, znam, nažalost, kako boli to razočaranje svaki mjesec...ali druge nam nema nego biti pozitivne! iako ponekad to iziskuje užasno puno energije...nadam se da je ovaj mjesec tvoj :) koji ti je dpo?

meni je tek 3 dpo, nemam nikakve simptome osim laganog pritiska u jajnicima ali to mi već nekako dođe pod normalno...iskreno, slj mjesec nam je već puna godina kako se trudimo i to mi prilično teško pada...

wannababysomuch
    14. Travanj 2016. 13:23

OhSoBoho

wannababy, baš imam neku dobru vibru što se tiče ovog tvog kašnjenja, nadam se da ćeš nas uskoro razveseliti s velikim plusićem 

Malano, znam, nažalost, kako boli to razočaranje svaki mjesec…ali druge nam nema nego biti pozitivne! iako ponekad to iziskuje užasno puno energije…nadam se da je ovaj mjesec tvoj :) koji ti je dpo?

meni je tek 3 dpo, nemam nikakve simptome osim laganog pritiska u jajnicima ali to mi već nekako dođe pod normalno…iskreno, slj mjesec nam je već puna godina kako se trudimo i to mi prilično teško pada…

Hvala draga..a necu se nadat da se ne razocaram

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Malano2
    14. Travanj 2016. 13:19

Jeste wannababy,ja kazem postoji odredjeni trenutak za sve u zivotu,jedino treba imati dovoljno strpljenja da ga docekamo,i ja ti zelim veliki plus odmah danas :D                                                          ohsoboho,danas mi je 12dpo i svako malo padnem u iskusenje da radim test,ali ne zelim,pokusacu da ne zurim :) mislim,kazem pokusacu :D

wannababysomuch
    14. Travanj 2016. 13:25

Malano2

Jeste wannababy,ja kazem postoji odredjeni trenutak za sve u zivotu,jedino treba imati dovoljno strpljenja da ga docekamo,i ja ti zelim veliki plus odmah danas :D                                                          ohsoboho,danas mi je 12dpo i svako malo padnem u iskusenje da radim test,ali ne zelim,pokusacu da ne zurim :) mislim,kazem pokusacu :D

Ja sam radila 12 dpo pa bio - al ona i dalje kasni

14.06.2015. M

bubamara123
    14. Travanj 2016. 13:23

Bog, evo ja opet..pratim vas ali rijetko pišem. Mi se trudimo več 1god3mj,baš svaki mjesec na folikulometriju, a imamo nezaštićene odnose 1g i 7mj. Stvarno se to nekako odužilo, i sve češće padnem duhom ali i brzo ustanem, mislim se pa valjda sam još mlada 32 god.. Inače imam pcos, nalazi manje više uredni -hormoni, mršava sam, HSG uredan.. Dao mi ginić siofor, od ovog mjeseca uveo klomifen, ovulacija uvijek dodje, žuto tijelo, sve se vidi na UZ, ali trudnoće nema.. Razmišljam o IVF, po preporuci poznanice, koja je sve to prošla i na kraju s IVF-om joj uspijelo iz prve. Što vi kažete?

malo-sunce
    14. Travanj 2016. 13:29

Luki5 smirili su se malo simptomi hormona, ali još malo osjetim u prsima oko srca neki čudan osjećaj, nije baš pritisak, ne znam kako opisati. Sljedeći tjedan sam tek dobila termin za vađenje hormona, pa ćemo vidjeti što kažu, hvala na pitanju  jesi ti išta poduzela vezano za svoj šećer?

Inače sam ok, preboljela sam mengu, sad opet ispočetka.
    Malano znam taj osjećaj razočarenja kad menga dođe, ja sam svaki put ljuta na sebe što si dozvolim da mi ta menga ukrade dva dana koja provedem na kauču u suzama. Ali preteško je oduprijeti se takvim osjećajima kad tako silno želimo bebicu. Doći će naše vrijeme, vjerujem u to, ne kaže se bezveze strpljen spašen   nadam se jako puno za tebe da ćeš uspijeti, kao i mi ostale 

• Malano2
    14. Travanj 2016. 14:03

Jeste,ja si dozvolim i plakanje i tugu,jer drugacije ne znam u tom trenutku,nadam se mila da hoce,i stvarno svima zelim da osjete radost u zivotu pa i samoj sebi, wannababy sve smo mi razlicite i tako da nekom cak pozitivno pokaze na 10dpo,nekom tek 16dpo,puno faktora je u igri.
    Iskreno ja jedva cekam da prodju jos 3 dana,sva sam napeta,provjeravam iscjedak,pipkam grudi,cak sam i muza pitala jesu bile ovakve i prosli mjesec. Gleda u mene,kaze mislim da jesu,reko ja mislim da nisu. Nakon svega par sati ga opet pitam,sta mislis jesu drugacije,pa mozda su malo vece kaze mi,ma daj reko molim te,nista se nije promijenilo.

darliv
    14. Travanj 2016. 14:31

Wannababy drzim palčeve da je to to... Jedva cekam da nam javis lijepe vijesti... 
    Bubamara ti se bas dugo trudis...mi oko 2 godine, no moj ginic ne poduzima nista, nekako mislim kad bi bar isla provjeravati ima li O, ili klomifene, ili nesto, nekakav pomak bolje bi se osjecala...planiram sad koji dan na pregled pa napasti da se nesto pokrene..meni je 28, dragom 38...i onako imam osjecaj da kasnimo, tj vise panicarim zbog njega jer zelim da sto prije uzivamo u maloj srecici.. 
    Moja M je dosla s danom kasnjenja i evo danas zavrsava...losije sam raspolozena danas nego na dan kad je stigla..tek sad mi je doslo u glavu da je jos jedan mjesec prosao.. 
    Drzite se drage, znam da svaka zena prozivljava cijeli ciklus s toliko emocija...nitko osim nas to ne može razumjeti.. 

LuKi5
    14. Travanj 2016. 20:27

darliv

Wannababy drzim palčeve da je to to… Jedva cekam da nam javis lijepe vijesti… 
    Bubamara ti se bas dugo trudis…mi oko 2 godine, no moj ginic ne poduzima nista, nekako mislim kad bi bar isla provjeravati ima li O, ili klomifene, ili nesto, nekakav pomak bolje bi se osjecala…planiram sad koji dan na pregled pa napasti da se nesto pokrene..meni je 28, dragom 38…i onako imam osjecaj da kasnimo, tj vise panicarim zbog njega jer zelim da sto prije uzivamo u maloj srecici.. 
    Moja M je dosla s danom kasnjenja i evo danas zavrsava…losije sam raspolozena danas nego na dan kad je stigla..tek sad mi je doslo u glavu da je jos jedan mjesec prosao.. 
    Drzite se drage, znam da svaka zena prozivljava cijeli ciklus s toliko emocija…nitko osim nas to ne može razumjeti.. 

Draga, ili minjaj ginekologa ili ovog upilaj sve dok ne napravi svoj posao. Dvije godine nikako nije malo, a zato I je tamo, to mu je profesija, njegova je duznost provjeriti zasto je proslo toliko vremena, a do trudnoce nije doslo. 

OhSoBoHo, sretno na pregledima u Petrovoj, nadam se da ce biti korisni I ubrzati cijeli proces rada na bebi. Nekad je dovoljno samo znati da se napokon nesto pokrece po pitanju zaceca I da ce netko uciniti sve u svojoj moci da olaksa taj put I da korisne savjete, je da je stresno misliti se kakvi ce nalazi biti, pa je li sve u redu, ali u drugu ruku, makar covjek zna na cemu je I sto moze uciniti da si pomogne, da se napokon nesto pocne odvijati u pravom smjeru. Jos jednom, zelim ti svu srecu I da na kraju ispadne sve kako treba

14.06.2014. L ♥

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI