Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    15. Travanj 2016. 13:49

wannababysomuch, divim ti se na strpljivosti! svaka čast! 

• Malano2
    15. Travanj 2016. 16:08

Hahahhah Luki,vec sam zamislila tog tvog malog zvrka kako je to izgovorio hahhah,i cujte drage moje,istina je da nas nasi najdrazi muzevi trpe u pms,i izvan njega ali ja svom znam reci ti si ponekad citavih 30 dana u pms,pa te trpim,doduse ne stigne ti nikad M ali ti pms redovno dolazi hahah. Evo mene na 13dpo,i sva sam vilena,tako cu se rastuziti ako dodje M
    Danas osjecam manje mucninu nego juce,i stomak me boli isto kao pred M,a jako sam se nadala
    Wannababy,ja bih skoro mogla reci da si ti trudna,jer ako znas kad ti je bila O,nema M,imas toliko simptoma,sta reci,nego kako god drzim ti fige najjace, Malosunce jesi ti bolje,ohsoboho i druge cuke kako ste vi,

Zeli drugom sto i sebi :*

wannababysomuch
    15. Travanj 2016. 18:36

Malano drzimo ti fige... ja se ne nadam za sebe...evo 4 dana kasni al kasnila je i 33 dana pa nije biko trudnoce...

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Malano2
    15. Travanj 2016. 19:58

wannababy, hvala puno 

• Malano2
    15. Travanj 2016. 20:00

ne stigoh zavrsiti, Mozda ovaj put kasni s razlogom , jos ima nade wannababy

wannababysomuch
    15. Travanj 2016. 21:02

Hvalaaa ❤❤❤❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.