Hvala Luki.. sto imas toliko vjere.. isto se nadam za tebe.. ja isto vec imam imena spremna :D hehe a obzirom da za ovaj mj jos nisam predala bitku ko zna.. sutra bi M trebala doci a nemam apsolutno nikakve naznake.. tako da,vidjet cu moozda ali mozda se pridruzim Majama nasim...vec par mj unazad mi nije kasnila pa bi mi bilo cudno da sad zakasni
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ajme kako sam smotana ja sad racunam pisem si na papir.. ciklusi su mi od 27-29 dana..i zaboravila sam na 2 mj da je bio kraci i sad ispada da sam ja juce trebala zadnje dobit.. tako da... hmm hmmm kasniii .. :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ajme kako sam smotana ja sad racunam pisem si na papir.. ciklusi su mi od 27-29 dana..i zaboravila sam na 2 mj da je bio kraci i sad ispada da sam ja juce trebala zadnje dobit.. tako da... hmm hmmm kasniii .. :)
14.06.2015. M
Drage Maje, čestitaaaaam na bebicama! Neka vam trudnoće prođu lagano i bezbrižno
Nadam se da ćemo vam se uskoro i mi ostale trudilice pridružiti
wannababysomuch, držim palčeve, ovo kašnjenje zvuči dobro ;)
Fakat je moj ginekolog super. Preporučam ga svima koji su u Zg ili okolici pa im nije problem doći do njeg, doktor Zlatko Topalović.

Cure hvala vam veliko na lipim zeljama, na ovim lipim ricima...izmamile ste mi osmjeh na lice i suzicu u oku!
Luki hvala ti Drago mi je da mogu biti pozitivan primjer. I onda mozda moje prorocanstvo sa puno trudnica do ljeta bude ono pravo :)
Wannababy cekamo test...navijamo za plus! :)
Necu vas za skroz napustit, posebno ne sad na pocetku kad ne spadam skroz u jesenske, a zimske jos nisu ni pocele :)
Jucer dok sam imala veliku nuzdu pri brisanju sam ugledala zuti iscjedak sa roskastim tonom, a danas isto nakon nuzde i kasnije smeđkasti iscjedak. Na prvu sam se malo ustrtarila ali moze bit to stara krv ili od implatacije ili nesto. Ja se dobro osjecam al eto to sam ugledala.
Malo me sada hvata zgaravica, trebala bi ic jest ali kad sam dosla s posla odmah sam legla da malo odmorim.
Tu i tamo osjecam zicanje po stomaku.
A u leđima mi je stalno osjecaj tezine i umora.
I jos sa zedna stalno.
Znaci ono sto je i prije viđenog plusa pocelo to je žeđ i ta težina u leđima a ja sam to pripisivala drugim stvarima i da na trenutke sam se osjecala kao pod temoeraturom (velika vrućina)
Cure hvala vam veliko na lipim zeljama, na ovim lipim ricima…izmamile ste mi osmjeh na lice i suzicu u oku!
Luki hvala tiDrago mi je da mogu biti pozitivan primjer. I onda mozda moje prorocanstvo sa puno trudnica do ljeta bude ono pravo :)
Wannababy cekamo test…navijamo za plus! :)
Necu vas za skroz napustit, posebno ne sad na pocetku kad ne spadam skroz u jesenske, a zimske jos nisu ni pocele :)
Jucer dok sam imala veliku nuzdu pri brisanju sam ugledala zuti iscjedak sa roskastim tonom, a danas isto nakon nuzde i kasnije smeđkasti iscjedak. Na prvu sam se malo ustrtarila ali moze bit to stara krv ili od implatacije ili nesto. Ja se dobro osjecam al eto to sam ugledala.
Malo me sada hvata zgaravica, trebala bi ic jest ali kad sam dosla s posla odmah sam legla da malo odmorim.
Tu i tamo osjecam zicanje po stomaku.
A u leđima mi je stalno osjecaj tezine i umora.
I jos sa zedna stalno.
Znaci ono sto je i prije viđenog plusa pocelo to je žeđ i ta težina u leđima a ja sam to pripisivala drugim stvarima i da na trenutke sam se osjecala kao pod temoeraturom (velika vrućina)
Draga moras otvoriti temu zimskih 16/17 bebaca.. :))) ja sam jutros kad sam dosla na posao krenem raditi(konobarim) pa puno hodam e al ujutro su mi noge htjele otpast ko da sam cijeli dan i noc prehodala.. e i da mislim da je ovo najbolje vrijeme za trudnocu..kad krenu lubenice tresnje pa tako redom voce povrce milina.. :))
A znas sto savjetuju ako se bojis zbog tog iscjetka javi se doktoru samo da tebi bude lakse da si mirnija.. nemora biti nista a opet i moze.. ja vjerujem da bi me sve brinulo..
14.06.2015. M

url=https://lilypie.com]
Otvorila sam zimske pa se ja nadam da se tamo uskoro vidimo :)
A za sad ga vise nema....vidit cemo kako ce se razvijat situacija

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji