Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malo-sunce
    12. Travanj 2016. 15:42

Fakat je moj ginekolog super. Preporučam ga svima koji su u Zg ili okolici pa im nije problem doći do njeg, doktor Zlatko Topalović.

Mallla
    12. Travanj 2016. 16:15

Cure hvala vam veliko na lipim zeljama, na ovim lipim ricima...izmamile ste mi osmjeh na lice i suzicu u oku!
    Luki hvala ti  Drago mi je da mogu biti pozitivan primjer. I onda mozda moje prorocanstvo sa puno trudnica do ljeta bude ono pravo :)

Wannababy cekamo test...navijamo za plus! :)

Necu vas za skroz napustit, posebno ne sad na pocetku kad ne spadam skroz u jesenske, a zimske jos nisu ni pocele :)

Jucer dok sam imala veliku nuzdu pri brisanju sam ugledala zuti iscjedak sa roskastim tonom, a danas isto nakon nuzde i kasnije smeđkasti iscjedak. Na prvu sam se malo ustrtarila ali moze bit to stara krv ili od implatacije ili nesto. Ja se dobro osjecam al eto to sam ugledala.
    Malo me sada hvata zgaravica, trebala bi ic jest ali kad sam dosla s posla odmah sam legla da malo odmorim.
    Tu i tamo osjecam zicanje po stomaku.
    A u leđima mi je stalno osjecaj tezine i umora.
    I jos sa zedna stalno.
    Znaci ono sto je i prije viđenog plusa pocelo to je žeđ i ta težina u leđima a ja sam to pripisivala drugim stvarima i da na trenutke sam se osjecala kao pod temoeraturom (velika vrućina)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    12. Travanj 2016. 18:07

Otvorila sam zimske pa se ja nadam da se tamo uskoro vidimo :)
    A za sad ga vise nema....vidit cemo kako ce se razvijat situacija

url=https://lilypie.com]

Ivcy1306
    12. Travanj 2016. 20:03

Maja cestitke na trudnoci, dok sam citala tvoj post sam i cmizdrila. Mene pak hormoni peru.  
    A moji simptomi su bili povisena temp., zgaravica koju do tad nikad nisam imala. Bolne bradavice, i cmizdrenje dok gledam inspektora rexa hehe kad se sjetim. Kad je doticna M trebala doci nisam mogla vise izdrzati nego sam radila test i pokazale se dvije crtice..i nisam vjerovals u to do prije 2tjedna kad su pocele mucnine, povracanje itd.sad sam iscrpljena, vec sam u krevetu a tek je 20h.

dr.dentistL
    13. Travanj 2016. 10:01

MajaSocka cestitam draga od srca i jako sam sretna zbog tebe
    Zelim ti lijepu trudnocu, da sto vise uzivas u svakom danu :))

• Malano2
    13. Travanj 2016. 12:00

Dan cure,bas je lijep osjecaj znati da je neko sretan,kao sto su sad nase trudnice. Iskreno pokusavam zamisliti taj osjecaj,i nemam pojma kako bih reagirala,vjerovatno ako jednog dana ugledam pozitivan test da cu izgubiti svijest,od srece naravno.
    Wanababy,evo drzim ti palceve draga,da to kasnjenje bude trudnoca , ja sam na 11 dpo,i ne znam sta da kazem,osim da se jos nadam,i povremeno osjetim tek blagu mucninu,iako je znam imati u PMS-u,ali ovaj put nemam zivotinjski apetit,cak sto vise skoro nikakav.

Zeli drugom sto i sebi :*

wannababysomuch
    13. Travanj 2016. 14:20

Mene glava ubija onak je na nesvjesticu ide a na poslu a nesmijem tablete jer se nadam jos

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.