Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    16. Travanj 2016. 19:22

Pozz cure, kako ste? Ima li sto novo? Evo da se i ja malo javim. Gdje nam je Selmica, MoniKa? 
    Wannababysomuch kako uspijevas tako dugo biti u neznanju? Svaka cast! :)

wannababysomuch
    16. Travanj 2016. 21:57

Ivcy1306

Pozz cure, kako ste? Ima li sto novo? Evo da se i ja malo javim. Gdje nam je Selmica, MoniKa? 
    Wannababysomuch kako uspijevas tako dugo biti u neznanju? Svaka cast! :)

Bokic..kako si nam ti?? Prosvijetli nas kako sa mucninama i tim slatkim mukama? I ja se pitam di su one... ma dosta sam se ovaj mj razocarala s 1 - ... pa ono.. stalno govorim sutra cu ak M ne dode pa sutra pa sutra.. e pa sitra cu stvarno nakon 6 dana kasnjenja ako ne dode :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    16. Travanj 2016. 22:22

Ma ja sam ok, pocela gubit na kilazi ali nisam strasno pa jedva cekam da mucnine i povracanje prodje. Ja ocito spadam u onu skupinu "nenormalnih" hahaha povracem ujutro i navecer itd.ali sve u svemu bitno da je sve super, sve cu ja to izdrzati. Sljedeci pregled mi je 2.5.

wannababysomuch
    16. Travanj 2016. 23:15

Ivcy1306

Ma ja sam ok, pocela gubit na kilazi ali nisam strasno pa jedva cekam da mucnine i povracanje prodje. Ja ocito spadam u onu skupinu "nenormalnih" hahaha povracem ujutro i navecer itd.ali sve u svemu bitno da je sve super, sve cu ja to izdrzati. Sljedeci pregled mi je 2.5.

Koliko se izgubi kg? Pa si bi ja vise izgubila iovako me nema..hehe.. o pa brzo ce ti to proci..:)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    17. Travanj 2016. 10:13

6 dana kasnjenja.... al kao sto rekoh - je i ostao... eto sto nervoza cini... ehh :/

14.06.2015. M

ella31
    17. Travanj 2016. 11:33

Meni i dragome dobri nalazi...sad jedino preostaje slatko iscekivanje na malo zlato ili nervoza od cekanja :) danas mi je 29 dan inace mi tako dolazi M a ja želim da ne dođe... hm..da bar

wannababysomuch
    17. Travanj 2016. 15:19

ella31

Meni i dragome dobri nalazi…sad jedino preostaje slatko iscekivanje na malo zlato ili nervoza od cekanja :) danas mi je 29 dan inace mi tako dolazi M a ja želim da ne dođe… hm..da bar

Drzimo fige 💕💕

14.06.2015. M

ek

• Malano2
    17. Travanj 2016. 15:39

dan drage moje, evo samo da prijavim jos jedan mjesec iza sebe i dolazak M gadure,strasno boli i strasno sam tuzna,odlezat cu otplakati ali prvo vama koje jos cekate pozeljeti plusic na testu,ljubim vas cujemo se 

wannababysomuch
    17. Travanj 2016. 16:33

Malano2

dan drage moje, evo samo da prijavim jos jedan mjesec iza sebe i dolazak M gadure,strasno boli i strasno sam tuzna,odlezat cu otplakati ali prvo vama koje jos cekate pozeljeti plusic na testu,ljubim vas cujemo se 

Doci ce i nasi plusici :* izdrzi da prođe pa u nove pobjede..

14.06.2015. M

Zeli drugom sto i sebi :*

malo-sunce
    18. Travanj 2016. 08:42

Malano i wannababy jako mi je žao što nema plusa 
    Glavu gore, odbolujte to i idemo u nove pobjede. Ne smijemo se obeshrabriti.
    Šaljem vam puno 

wannababysomuch
    18. Travanj 2016. 10:48

Oh so boho nema je... 7 dan vec... koliko su testovi Baby check mini pouzdani?? Zna li koja od vas?

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI