Pozz cure, kako ste? Ima li sto novo? Evo da se i ja malo javim. Gdje nam je Selmica, MoniKa?
Wannababysomuch kako uspijevas tako dugo biti u neznanju? Svaka cast! :)
Pozz cure, kako ste? Ima li sto novo? Evo da se i ja malo javim. Gdje nam je Selmica, MoniKa?
Wannababysomuch kako uspijevas tako dugo biti u neznanju? Svaka cast! :)
Bokic..kako si nam ti?? Prosvijetli nas kako sa mucninama i tim slatkim mukama? I ja se pitam di su one... ma dosta sam se ovaj mj razocarala s 1 - ... pa ono.. stalno govorim sutra cu ak M ne dode pa sutra pa sutra.. e pa sitra cu stvarno nakon 6 dana kasnjenja ako ne dode :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M

Ma ja sam ok, pocela gubit na kilazi ali nisam strasno pa jedva cekam da mucnine i povracanje prodje. Ja ocito spadam u onu skupinu "nenormalnih" hahaha povracem ujutro i navecer itd.ali sve u svemu bitno da je sve super, sve cu ja to izdrzati. Sljedeci pregled mi je 2.5.
Ma ja sam ok, pocela gubit na kilazi ali nisam strasno pa jedva cekam da mucnine i povracanje prodje. Ja ocito spadam u onu skupinu "nenormalnih" hahaha povracem ujutro i navecer itd.ali sve u svemu bitno da je sve super, sve cu ja to izdrzati. Sljedeci pregled mi je 2.5.
Koliko se izgubi kg? Pa si bi ja vise izgubila iovako me nema..hehe.. o pa brzo ce ti to proci..:)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M

6 dana kasnjenja.... al kao sto rekoh - je i ostao... eto sto nervoza cini... ehh :/
14.06.2015. M
Meni i dragome dobri nalazi...sad jedino preostaje slatko iscekivanje na malo zlato ili nervoza od cekanja :) danas mi je 29 dan inace mi tako dolazi M a ja želim da ne dođe... hm..da bar
Meni i dragome dobri nalazi…sad jedino preostaje slatko iscekivanje na malo zlato ili nervoza od cekanja :) danas mi je 29 dan inace mi tako dolazi M a ja želim da ne dođe… hm..da bar
Drzimo fige 💕💕
14.06.2015. M
ek
dan drage moje, evo samo da prijavim jos jedan mjesec iza sebe i dolazak M gadure,strasno boli i strasno sam tuzna,odlezat cu otplakati ali prvo vama koje jos cekate pozeljeti plusic na testu,ljubim vas cujemo se
dan drage moje, evo samo da prijavim jos jedan mjesec iza sebe i dolazak M gadure,strasno boli i strasno sam tuzna,odlezat cu otplakati ali prvo vama koje jos cekate pozeljeti plusic na testu,ljubim vas cujemo se
Doci ce i nasi plusici :* izdrzi da prođe pa u nove pobjede..
14.06.2015. M
Zeli drugom sto i sebi :*
Malano i wannababy jako mi je žao što nema plusa
Glavu gore, odbolujte to i idemo u nove pobjede. Ne smijemo se obeshrabriti.
Šaljem vam puno
Oh so boho nema je... 7 dan vec... koliko su testovi Baby check mini pouzdani?? Zna li koja od vas?
14.06.2015. M

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji