Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    17. Travanj 2016. 15:39

dan drage moje, evo samo da prijavim jos jedan mjesec iza sebe i dolazak M gadure,strasno boli i strasno sam tuzna,odlezat cu otplakati ali prvo vama koje jos cekate pozeljeti plusic na testu,ljubim vas cujemo se 

Zeli drugom sto i sebi :*

malo-sunce
    18. Travanj 2016. 08:42

Malano i wannababy jako mi je žao što nema plusa 
    Glavu gore, odbolujte to i idemo u nove pobjede. Ne smijemo se obeshrabriti.
    Šaljem vam puno 

OhSoBoho
    18. Travanj 2016. 09:22

jutro svima :)

Malano, žao mi je zbog M. Glavu gore i idemo dalje! nema posustajanja! 

wannababy, je li stigla M? Možda ti je O bila kasnije nego što misliš pa test još ne pokazuje plus?

wannababysomuch
    18. Travanj 2016. 15:47

Ispravak..7 dana kasni

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Malano2
    18. Travanj 2016. 16:38

Drage moje hvala vam,inace to tako i mora biti,odbolujemo pa nastavimo, Wannababy,ali ne razumijem,koliko ti inace traje lutealna faza,jesi upratila? 
    Kako inace pratis plodne dane i ovulaciju,koju metodu koristis.?Ali uglavnom, ne daj se, ugledat cemo i mi zeljeno. E i novim klokanicama dobrodoslica,sto prije preselile

Zeli drugom sto i sebi :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.