Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    18. Travanj 2016. 17:11

Nisam puno pratila i racunala..iz mj u mj se sve vise pocinjem zanimati za to..zbog neuspjeha tih.. e sad prije nekih mozda  godinu mi je znalo bit jedan mj 10og pa drugi 15 pa svaki mj po 5 dana.. i onda je pocela svaki mj (unazad 3 mj po dan prije..ili od 27 do 29 dana ciklusi) kazem nisam to pretjerano pratila jer nisam bas toliko pokusavala zatrudnit.. po ovom sada dakle zadnje 29 dana  ciklusa je trebalo biti 11.04. Jao kako sam se veselila..reko to je to.. obzirom da sam imala ono rozasto smeđe ovulacijsko krvarenje pa nekih 4 dana kasnije opet tako.. i pisao mi je netko da to moze biti ugnjezdenje .. razocaranje je poprilicno ali eto.. pa kazem citala sam na forumu za baby check da nisu ni pouzdani..a ja sam oba koji su bili napravila 12 dpo i sad 21 dpo ispada.. ali eto ovisi i to jel bas taj dan bila O.. ma neznam toliko je tih faktora..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

darliv
    18. Travanj 2016. 23:01

I zaboravih napisati, nedavno sam gledala neku snimku gdje je djevojka rekla da je prije trudnoce temperaturu mjerila u bilo koje doba dana, znaci nije mjerila striktno ujutro nakon budjenja, i tocno je vidjela kad je O, nakon nekoliko mjeseci pracenja je uspjela zatrudnjeti... A s obzirom da moj tempo zbog posla nije takav da mogu pravilno mjeriti ujutro, mislim da cu pokusati ovako, čisto da vidim vrijedi li..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

OhSoBoho
    19. Travanj 2016. 10:27

wannababysomuch, kakvo je stanje kod tebe?

wannababysomuch
    19. Travanj 2016. 12:22

Jos kasni al mi se cini da je opet neka infekcija u pitanju.. sve ovo s poslom je poslo po zlu i sad se nerviram uzasno puno radim..ljudi budu bezobrazni a ja iovako osjecajna i sve je to do toga... 
    Darliv vidis nije to ni losa ideja.. morale bismo obje to pokusati.. :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• baby38
    19. Travanj 2016. 15:48

Drage moje ,
    radimo na bebi intezivno zadnjih osam mjeseci ,u 3 mjesecu dali smo si truda u plodne dane ...
    pojavilo se i lagano krvarenje tj smeđkasti iscjedak nekih sedam dana iza ovulacije ... M mi kasni 5 dana ,imam grčeve u doljnjem dijelu trbuha ,želudac mi se diže na pojedine mirise ... poveselih se i sreći nije bilo kraja na sve te simptome ..
    ali nažalost napravih sad test i nažalost ništa od trudnoće ...... tuga neizmjerna

wannababysomuch
    20. Travanj 2016. 17:03

Pozz drage moje,kako ste mi?? Nista se ne javljate.. kako ste mi..kakvo je stanje kod vas?? Malano?Luki,malo sunce ,darliv,suncev tracak? I ostale koje nisam nabrojala.
    Mene sve pocelo samo se sasulo ka meni,upala bubrega i mokracnih kanala,infekcija vaginalna neka(opet) M kasni 9 dana..
    pa kronicna iscrpljenost,glavobolja nesvjestica,pa svako malo pozli.. katastrofa..

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.