https://www.facebook.com/groups/1051583741529411/?fref=ts
...infinite dreams...
Hej cure, dobar dan kako ste. Wannababy ,evo ja sam odmarala u zadnje dane M
nego, htela sam ti reci da se obratis lijecniku ako vec nisi, znaci test ti je neg a nema M, usput kazes da imas i infekciju,to nisi sitnice koje prolaze same od sebe,zahtijevaju drugu vrstu tretmana,odi draga,za svoje dobro, Ne zelim da te prestrasim, ali bubrezi su takvi da kad ih jednom neka upala osteti,osteceni su zauvijek, a jako su nam vazni parni organi zar ne
Malano znam ja to :( ali posao mi treba i sad pola mj bez peestanka radim a dr mi je u drugom gradu 30km udaljenosti.. i sada samo jedno po jedno pocinje.. i tako ce redom.. jucer sam bila toliko iscrpljena da jednostavno nisam imala snage voziti do tamo..jer se bojim da ce ko i zadnji put reci da mi nije nista te da cu bezveze potrositi vrijeme i jos onda da ce biti bezobrazni i reci da zasto bezveze dolazim :(
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Zeli drugom sto i sebi :*
Darliv, oprosti, ali moram, ti reci da mi to malo cudno zvuci mjerenje temp u bilo koje doba dana,puno je tih faktora koje u toku dana promijene temp. ne znam koliko bi takvi rezultati mogli biti relevantni. Moj savjet ti je da uz te svoje simptome pocnes koristiti LH trakice, jako su prakticne i meni su pouzdane skroz ( nekim zenama nisu) ,ali pokusaj ciklus dva i vidjet ces kako ide. Zelim ti puno srece
Darliv, oprosti, ali moram, ti reci da mi to malo cudno zvuci mjerenje temp u bilo koje doba dana,puno je tih faktora koje u toku dana promijene temp. ne znam koliko bi takvi rezultati mogli biti relevantni. Moj savjet ti je da uz te svoje simptome pocnes koristiti LH trakice, jako su prakticne i meni su pouzdane skroz ( nekim zenama nisu) ,ali pokusaj ciklus dva i vidjet ces kako ide. Zelim ti puno srece
Hej Melano,
ma nisam se ja mislila skroz cvrsto uhvatiti za to kao dokaz, no onako cisto da vidim kako se ponasa, znam da se ne moze niti usporediti s bazalnom.. Narucila sam trakice, cekam da dodju pa cu sljedeci ciklus pokusati s njima..ma uglavnom pokrijemo sve dane oko ovulacije, ali ocito nije jos doslo vrijeme za nas
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Uh, pokusaj nesto skontati,a do tad ti preporucujem da unosis puno tekucine,Uvin H,ili caj brusnicu, jedno 2l dnevno
Curke tu sam i ja, povremeno vas pratim. Vidim da je na temi malo zatišje.
Meni su počeli plodni dani, pa lagano akcija nada je tu i ovaj ciklus, već 6. po redu. Ne uspijem li ovaj ciklus, onda se naručujem kod ginekologa za daljne pretrage.
Wannababy ja ti isto preporučam da riješiš tu upalu čim prije, jer je za začeće jako važno da nema nikakvih upala, bakterija i sl. Mora sve biti po p.s.-u. Odi izvaditi krvi i urin, budi malo oštra prema svom doktoru/ici, ne dozvoli da budu bezobrazni prema tebi, o tvom zdravlju se radi.
Luki gdje si nam ti?
MajaSocka kako napreduje trudnoća?
Ostale klokanice, kako ste curke?

Zamislite kad kazete da vas boli da nestignete trcati po terasi..a sef kaze pa nebudes umrla.. :( eto znam da je nervoza kriva svemu ovom :((
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure,da li neka od vas mjeri bazalnu temperaturu i da li vam je pomoglo pri odredjivanju ovulacije?ja planiram kreniti ovaj mjesec.da li mjerite ispod jezika ili moze i ispod pazuha.i da li kada vidite taj temperaturni skok znaci da je O prosla vec ili da je taj dan?hvala puno na pomoci!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji