Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    21. Travanj 2016. 12:03

Uh, pokusaj nesto skontati,a do tad ti preporucujem da unosis puno tekucine,Uvin H,ili caj brusnicu, jedno 2l dnevno

Zeli drugom sto i sebi :*

malo-sunce
    21. Travanj 2016. 12:15

Curke tu sam i ja, povremeno vas pratim. Vidim da je na temi malo zatišje.
    Meni su počeli plodni dani, pa lagano akcija  nada je tu i ovaj ciklus, već 6. po redu. Ne uspijem li ovaj ciklus, onda se naručujem kod ginekologa za daljne pretrage.
    Wannababy ja ti isto preporučam da riješiš tu upalu čim prije, jer je za začeće jako važno da nema nikakvih upala, bakterija i sl. Mora sve biti po p.s.-u. Odi izvaditi krvi i urin, budi malo oštra prema svom doktoru/ici, ne dozvoli da budu bezobrazni prema tebi, o tvom zdravlju se radi.

Luki gdje si nam ti?
    MajaSocka kako napreduje trudnoća?

Ostale klokanice, kako ste curke?

wannababysomuch
    21. Travanj 2016. 12:50

Zamislite kad kazete da vas boli da nestignete trcati po terasi..a sef kaze pa nebudes umrla.. :( eto znam da je nervoza kriva svemu ovom :((

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Manuela88
    21. Travanj 2016. 19:07

Cure,da li neka od vas mjeri bazalnu temperaturu i da li vam je pomoglo pri odredjivanju ovulacije?ja planiram kreniti ovaj mjesec.da li mjerite ispod jezika ili moze i ispod pazuha.i da li kada vidite taj temperaturni skok znaci da je O prosla vec ili da je taj dan?hvala puno na pomoci!!

darliv
    22. Travanj 2016. 09:43

Luki nadam se da je kod tebe sve ok..cudno mi je sto te ne citamo ovdje 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

malo-sunce
    22. Travanj 2016. 15:25

Ja ću poluditi sa ovim mojim hormonima i štitnjačom  sad mi je TSH previše snižen, a antitijela povišena, čini se kako imam Hashimotov sindrom  jooooj...

Luki6 gdje si da me malo utješiš 

ella31
    22. Travanj 2016. 16:26

Dobila M vec u pon...i sad što...mjerit temp,pratit ovulaciju...a ja imam od 28 pa do 31 dan razliku u menstruaciji...Ja nemam to volje pratit jer mislim da to djeluje na psihu bar meni.I budimo iskrene meni se cini da ni to ne djeluje.Rekao mi je privatni ginekolog da cekam 1god a onda ako se ne dogodi nemam pojma..baš sam tužna.Sve moje frendice vjencane i one koje su se vjencale netom prije rođenja bebe imaju svoju djecu...Želim i ja svoju sreću,svoje malo zlato.Samo da mi je strpljenja...

ek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.