Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    19. Travanj 2016. 10:27

wannababysomuch, kakvo je stanje kod tebe?

wannababysomuch
    19. Travanj 2016. 12:22

Jos kasni al mi se cini da je opet neka infekcija u pitanju.. sve ovo s poslom je poslo po zlu i sad se nerviram uzasno puno radim..ljudi budu bezobrazni a ja iovako osjecajna i sve je to do toga... 
    Darliv vidis nije to ni losa ideja.. morale bismo obje to pokusati.. :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• baby38
    19. Travanj 2016. 15:48

Drage moje ,
    radimo na bebi intezivno zadnjih osam mjeseci ,u 3 mjesecu dali smo si truda u plodne dane ...
    pojavilo se i lagano krvarenje tj smeđkasti iscjedak nekih sedam dana iza ovulacije ... M mi kasni 5 dana ,imam grčeve u doljnjem dijelu trbuha ,želudac mi se diže na pojedine mirise ... poveselih se i sreći nije bilo kraja na sve te simptome ..
    ali nažalost napravih sad test i nažalost ništa od trudnoće ...... tuga neizmjerna

wannababysomuch
    19. Travanj 2016. 20:00

baby38

Drage moje ,
    radimo na bebi intezivno zadnjih osam mjeseci ,u 3 mjesecu dali smo si truda u plodne dane …
    pojavilo se i lagano krvarenje tj smeđkasti iscjedak nekih sedam dana iza ovulacije … M mi kasni 5 dana ,imam grčeve u doljnjem dijelu trbuha ,želudac mi se diže na pojedine mirise … poveselih se i sreći nije bilo kraja na sve te simptome ..
    ali nažalost napravih sad test i nažalost ništa od trudnoće …… tuga neizmjerna

Ne predaj se draga..bit ce :)) nesmijes se nervirati

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

malo-sunce
    20. Travanj 2016. 10:02

baby38

Drage moje ,
    radimo na bebi intezivno zadnjih osam mjeseci ,u 3 mjesecu dali smo si truda u plodne dane …
    pojavilo se i lagano krvarenje tj smeđkasti iscjedak nekih sedam dana iza ovulacije … M mi kasni 5 dana ,imam grčeve u doljnjem dijelu trbuha ,želudac mi se diže na pojedine mirise … poveselih se i sreći nije bilo kraja na sve te simptome ..

Draga baby38 možda je bilo rano za test, nemoj se živcirati, znam da nije lako. Ukoliko M ne dođe za koji dan, opet napravi test. Držim fige za tebe 

darliv
    20. Travanj 2016. 20:39

baby38

Drage moje ,

Draga mozda ti samo test jos ne pokazuje, ako M nije stigla jos ima nade.. Drzim fige da ni ne dodje..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

wannababysomuch
    20. Travanj 2016. 17:03

Pozz drage moje,kako ste mi?? Nista se ne javljate.. kako ste mi..kakvo je stanje kod vas?? Malano?Luki,malo sunce ,darliv,suncev tracak? I ostale koje nisam nabrojala.
    Mene sve pocelo samo se sasulo ka meni,upala bubrega i mokracnih kanala,infekcija vaginalna neka(opet) M kasni 9 dana..
    pa kronicna iscrpljenost,glavobolja nesvjestica,pa svako malo pozli.. katastrofa..

14.06.2015. M

darliv
    20. Travanj 2016. 20:37

Wannababy moramo pokusati, nista ne gubimo.. Ne znam tko me od djevojaka pitao za ovulacijske trakice, evo nisam jos pokusala njih koristiti jer nekako imam osjecaj da u par dana znam kad bi mogla biti O, imam dosta simptoma, no mogla bih si i njih naruciti da budem tocnija..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

vavica7625
    21. Travanj 2016. 08:47

Pozdrav curke! evo i mene, dođem ovdje svake prijestupne! ima li koji plusić? propustila sam puno toga ovdje :( kod mene ništa novo, šesti ciklus ide, nadam se uspjehu ovaj put i tako! Htjela bih vas zamoliti koja želi naravno, imamo na fejsu grupu koja se zove drage klokanice, tajna je grupa tako da se nemorate brinuti da će netko vidjeti ili nešto slično! smanjila nam se grupa tamo, a dobro bi nam došlo novih curka! dođite cure!!!

...infinite dreams...

wannababysomuch
    21. Travanj 2016. 10:45

Ja ju ne mogu naci

vavica7625
    21. Travanj 2016. 11:46

pošalji mi svoj profil s facebooka u privatnu poruku pa ću te dodat, vidim da ovako neće otvorit

...infinite dreams...

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI