Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    20. Travanj 2016. 20:37

Wannababy moramo pokusati, nista ne gubimo.. Ne znam tko me od djevojaka pitao za ovulacijske trakice, evo nisam jos pokusala njih koristiti jer nekako imam osjecaj da u par dana znam kad bi mogla biti O, imam dosta simptoma, no mogla bih si i njih naruciti da budem tocnija..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

vavica7625
    21. Travanj 2016. 08:47

Pozdrav curke! evo i mene, dođem ovdje svake prijestupne! ima li koji plusić? propustila sam puno toga ovdje :( kod mene ništa novo, šesti ciklus ide, nadam se uspjehu ovaj put i tako! Htjela bih vas zamoliti koja želi naravno, imamo na fejsu grupu koja se zove drage klokanice, tajna je grupa tako da se nemorate brinuti da će netko vidjeti ili nešto slično! smanjila nam se grupa tamo, a dobro bi nam došlo novih curka! dođite cure!!!

...infinite dreams...

wannababysomuch
    21. Travanj 2016. 10:45

Ja ju ne mogu naci

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

vavica7625
    21. Travanj 2016. 11:37

https://www.facebook.com/groups/1051583741529411/?fref=ts

...infinite dreams...

• Malano2
    21. Travanj 2016. 11:49

Hej cure, dobar dan kako ste. Wannababy ,evo ja sam odmarala u zadnje dane M
    nego, htela sam ti reci da se obratis lijecniku ako vec nisi, znaci test ti je neg a nema M, usput kazes da imas i infekciju,to nisi sitnice koje prolaze same od sebe,zahtijevaju drugu vrstu tretmana,odi draga,za svoje dobro, Ne zelim da te prestrasim, ali bubrezi su takvi da kad ih jednom neka upala osteti,osteceni su zauvijek, a jako su nam vazni parni organi zar ne

Zeli drugom sto i sebi :*

• Malano2
    21. Travanj 2016. 12:00

Darliv, oprosti, ali moram, ti reci da mi to malo cudno zvuci mjerenje temp u bilo koje doba dana,puno je tih faktora koje u toku dana promijene temp. ne znam koliko bi takvi rezultati mogli biti relevantni. Moj savjet ti je da uz te svoje simptome pocnes koristiti LH trakice, jako su prakticne i meni su pouzdane skroz ( nekim zenama nisu) ,ali pokusaj ciklus dva i vidjet ces kako ide. Zelim ti puno srece

Zeli drugom sto i sebi :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.