Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    12. Travanj 2016. 11:53

Majo, eto nisam jucer stigla ispisati roman ali budem sad :)

Zelim ti kao prvo, sad onako za pravo cestitati na trudnoci, naravno zelim da ti prode uredno, sto bi se reklo po skolski. Da te mucnine zaobidu, a ako ih bude da budu podnosljive I sto blaze. Koliko god zna biti razlicitih stanja I tegoba kroz trudnocu, neizmjerno je s onim lijepim trenucima koje ona pruza, od prvih udaraca,  slika UZV-a s palcem na oku I nogom na glavi, akrobacija u trbuhu, itd...Blazeno je stanje, jer se za cijeli zivot pamti, a ljubav koju se osjeti kroz trudnocu nitko ne moze zamijeniti. 

Ne znam kako bi ti opisala koliko me razveselila ova tvoja vijest o trudnoci. Sjecam se kad si napisala da ce do ljeta biti krcato trudnica, drago mi je da si ti svoje zlato docekala I prije ljeta. Ti si nam pravi primjer kako se stvari u zivotu pocnu u kratkom roku odvijati u suprotnom, boljem smjeru, kakoje dovoljan jedan danza velike zivotne promjene, I kako je svaki dan vrijedan truda jer nista nije konacno, jedan dan je tesko, drugi dan veselje. 

Svakako ostani s nama tu I javljaj nam sve novosti. Pusa tebi I mrvici 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    12. Travanj 2016. 12:12

malo sunce, nekad imam osjecaj kao da je 70 iza mene, a ne 23 hahaha :P Bas me zanima
    kako ce mi tek biti kad ostarim :P

wannababy, ja tek sad skuzila da si bila napisala koliko godina imas, kasno paljenje imam hahaha Mislim stvarno, tko je vidio ici ginekologu jer planira trudnocu I jos k tome je u razdoblju kada je zena najplodnija, a dugo se trudi...Sala mala haha Morala sam, ne mogu se nacuditi sto im je toliki priblem saslusat I pomoci, pa zato I jesu tamo I za to su na kraju krajeva placeni. Draga moja il mjenjaj gin. Ili upilaj ovog sve dok ne pocne radit svoj posao. 

Sarajka, ajme, pa to je uzasno...Pa to su ogromne pogreske I odstupanja u dijagnozi, bas zbog toga sto rade preko *urca...Uf :( Mislim, svi smo ljudi, svi grijesimo, ali jedno je pogrijesiti makar dali sve od sebe, a drugo iz cistog nemara, a medicina zahtjeva savrsenstvo, ipak se radi o zivotu I kvaliteti samog zivota. Previse je to gresaka koje ljudi skupo placaju, a zivot nema cijenu. 

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    12. Travanj 2016. 14:34

Hvala Luki.. sto imas toliko vjere.. isto se nadam za tebe.. ja isto vec imam imena spremna :D hehe a obzirom da za ovaj mj jos nisam predala bitku ko zna.. sutra bi M trebala doci a nemam apsolutno nikakve naznake.. tako da,vidjet cu moozda ali mozda se pridruzim Majama nasim...vec par mj unazad mi nije kasnila pa bi mi bilo cudno da sad zakasni

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    12. Travanj 2016. 14:48

Ajme kako sam smotana ja sad racunam pisem si na papir.. ciklusi su mi od 27-29 dana..i zaboravila sam na 2 mj da je bio kraci i sad ispada da sam ja juce trebala zadnje dobit.. tako da... hmm hmmm kasniii .. :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    12. Travanj 2016. 14:48

Ajme kako sam smotana ja sad racunam pisem si na papir.. ciklusi su mi od 27-29 dana..i zaboravila sam na 2 mj da je bio kraci i sad ispada da sam ja juce trebala zadnje dobit.. tako da... hmm hmmm kasniii .. :)

14.06.2015. M

OhSoBoho
    12. Travanj 2016. 15:23

Drage Maje, čestitaaaaam na bebicama! Neka vam trudnoće prođu lagano i bezbrižno 
    Nadam se da ćemo vam se uskoro i mi ostale trudilice pridružiti 

wannababysomuch, držim palčeve, ovo kašnjenje zvuči dobro ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.