Lipo smo pocele..dvi Maje/Majicke otvorile sezonu :)

url=https://lilypie.com]
Zasluzeno nakon puno truda ❤💪💪
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Draga Majo, sad uživaj u tim čarima trudnoće :)) i nemoj nas zaboraviti. Molim te navrati u ovu temu i piši nam simptome i kako sve to proživljavaš.

Drage cure cestitam vam na trudnoci,od sveg srca vam zelim sve naj naj u tom blazenom stanju super vijesti divne, Majasocka pogotovo mila od tebe,
ostale cekalice kao i ja,kako ste vi,sta je novoga,plodni,neplodni,M,ja sam danas 10 dpo,i nadam se nadam
Drage cure cestitam vam na trudnoci,od sveg srca vam zelim sve naj naj u tom blazenom stanju super vijesti divne, Majasocka pogotovo mila od tebe,
ostale cekalice kao i ja,kako ste vi,sta je novoga,plodni,neplodni,M,ja sam danas 10 dpo,i nadam se nadam
Malamo ajmo se i mi nadati s tobom.. ❤❤❤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Zeli drugom sto i sebi :*
Majo, eto nisam jucer stigla ispisati roman ali budem sad :)
Zelim ti kao prvo, sad onako za pravo cestitati na trudnoci, naravno zelim da ti prode uredno, sto bi se reklo po skolski. Da te mucnine zaobidu, a ako ih bude da budu podnosljive I sto blaze. Koliko god zna biti razlicitih stanja I tegoba kroz trudnocu, neizmjerno je s onim lijepim trenucima koje ona pruza, od prvih udaraca, slika UZV-a s palcem na oku I nogom na glavi, akrobacija u trbuhu, itd...Blazeno je stanje, jer se za cijeli zivot pamti, a ljubav koju se osjeti kroz trudnocu nitko ne moze zamijeniti.
Ne znam kako bi ti opisala koliko me razveselila ova tvoja vijest o trudnoci. Sjecam se kad si napisala da ce do ljeta biti krcato trudnica, drago mi je da si ti svoje zlato docekala I prije ljeta. Ti si nam pravi primjer kako se stvari u zivotu pocnu u kratkom roku odvijati u suprotnom, boljem smjeru, kakoje dovoljan jedan danza velike zivotne promjene, I kako je svaki dan vrijedan truda jer nista nije konacno, jedan dan je tesko, drugi dan veselje.
Svakako ostani s nama tu I javljaj nam sve novosti. Pusa tebi I mrvici

14.06.2014. L ♥
malo sunce, nekad imam osjecaj kao da je 70 iza mene, a ne 23 hahaha :P Bas me zanima
kako ce mi tek biti kad ostarim :P
wannababy, ja tek sad skuzila da si bila napisala koliko godina imas, kasno paljenje imam hahaha Mislim stvarno, tko je vidio ici ginekologu jer planira trudnocu I jos k tome je u razdoblju kada je zena najplodnija, a dugo se trudi...Sala mala haha Morala sam, ne mogu se nacuditi sto im je toliki priblem saslusat I pomoci, pa zato I jesu tamo I za to su na kraju krajeva placeni. Draga moja il mjenjaj gin. Ili upilaj ovog sve dok ne pocne radit svoj posao.
Sarajka, ajme, pa to je uzasno...Pa to su ogromne pogreske I odstupanja u dijagnozi, bas zbog toga sto rade preko *urca...Uf :( Mislim, svi smo ljudi, svi grijesimo, ali jedno je pogrijesiti makar dali sve od sebe, a drugo iz cistog nemara, a medicina zahtjeva savrsenstvo, ipak se radi o zivotu I kvaliteti samog zivota. Previse je to gresaka koje ljudi skupo placaju, a zivot nema cijenu.
malo sunce, nekad imam osjecaj kao da je 70 iza mene, a ne 23 hahaha :P Bas me zanima
kako ce mi tek biti kad ostarim :P
wannababy, ja tek sad skuzila da si bila napisala koliko godina imas, kasno paljenje imam hahaha Mislim stvarno, tko je vidio ici ginekologu jer planira trudnocu I jos k tome je u razdoblju kada je zena najplodnija, a dugo se trudi…Sala mala haha Morala sam, ne mogu se nacuditi sto im je toliki priblem saslusat I pomoci, pa zato I jesu tamo I za to su na kraju krajeva placeni. Draga moja il mjenjaj gin. Ili upilaj ovog sve dok ne pocne radit svoj posao.
Sarajka, ajme, pa to je uzasno…Pa to su ogromne pogreske I odstupanja u dijagnozi, bas zbog toga sto rade preko *urca…Uf :( Mislim, svi smo ljudi, svi grijesimo, ali jedno je pogrijesiti makar dali sve od sebe, a drugo iz cistog nemara, a medicina zahtjeva savrsenstvo, ipak se radi o zivotu I kvaliteti samog zivota. Previse je to gresaka koje ljudi skupo placaju, a zivot nema cijenu.
Ak sam sad "najplodnija" lose mi se pise..hah a morat cu mjenjati
14.06.2015. M

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji