Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    11. Travanj 2016. 12:54

Cure, neizmjerno vam hvala...Toliko ste pune podrske, uz vas je sve lakse Otici cu sad kad budu gotovi nalazi PAPA testa kod ginekologinje, rekla mi je da sam onaj dan kad sam bila kod nje imala papire s nalazima da bi mi odmah napisala preporuku da odnesem 
    svojoj doktorici opce prakse za Vuk Vrhovec, pa cu tako I napraviti, nisam uspjela nigdje naci privatnog dijabetologa u Zadru. 

Ivcy, hvala ti do neba za ovo. Bilo mi je mucno citati kroz sto ti je mama prolazila I jos prolazi zbog nemara doticnih lijecnika, samim tim sto je seceras moraju je odmah primiti I na najmanji simptom, a ne jos tako bezobrazno ju poslati kuci I onda mora zivjeti s posljedicama ogromnim I teskim. Tu je svaka minuta bitna, a da ne kazem sto se sve jos moglo zakomplicirati s obzirom na taj tlak I ogroman secer. Zao mi je, mislim da nema gore nego kad je netko bliznji bolestan, pogotovo roditelj. Hvala ti jos jednom  Ja sam ti donedavno mjerila secer s glukometrom koji nije moj I potrosila sve trakice jer mi doktori uopce nisu dali glukometar koji bi trebala svakako imati bas zbog takvih situacija, ginekologinja je poludila kad je vidila koliko nemara su napravili sto se tice te kontrole tocnije nekontrole secera. Isla sam izmjeriti tlak jucer bas iz znatizelje jer mi se vid sve vise mutio I pocela mi je neka muka biti pa da bas vidim sto I kako I bio mi je povisen, nije sad nesto strasno povisen bio vec je razlika medu gornjim I donjim tlakom bila dosta veca nego sto je normalno. Sad je li ti do tlakomjera, tko ce ga znati, ali bas sam bila koma. 

Majo, ja te nestrpljivo cekam s vjestima 

wannababy, slazem se s malo sunce, mijenjaj ginekologa. Ne znam koliko imas godina, ali bez obzira treba provjeriti sve pa da si na miru. Ja imam 23 :) 

14.06.2014. L ♥

malo-sunce
    11. Travanj 2016. 14:46

Luki5 samo 23 godinice? :))) koliko si toga prošla u životu, djeluješ mi kao neka zrela žena s 30ak godina, pogotovo kad čitam tvoja iskustva i savjete 

wannababysomuch
    11. Travanj 2016. 14:52

Luki ajme samo 23 tako si mlada a toliko si prosla.. ja imam 21.. 
    curke ma necu se vise zamarat od sada posao..povisica dogovorena i ajmo dusom i tijelom na posao.. a usput ak se zalomi nesto maleno kaj bi me tako usrecilo.. ma slobodno.. hehe :* ❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Majicka86
    11. Travanj 2016. 16:33

Cure, danas sam zvala ginekologicu i naručila me na prvi pregled tek 02.05.,  jel to nekako prekasno?! Nisam pričala direktno s njom, nego sa sestrom, i rekla je da nema potrebe prije, jedino da se javim ako primijetim neko krvarenje i slicno.

wannababysomuch
    11. Travanj 2016. 17:52

Cuj..bolje da odes kasnije dok se bebac razvije dok srceko pocne kucat na veliko..a ovako ak bi otisla a da je rano onda ti nista ni nevide..to bi te sam jos vise iznerviralo..tak da.. cekaj..brzo ce 2.5 :))

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    11. Travanj 2016. 18:44

Hej klokanice dobar dan.
    Cini se na kraju da sam za uskrs uhvatila zeku....ili pile :)
    Danas oko 15:30 sam napravila digitalni clear blue da ne bude dvojbe vidi li se crta ili ne. I pojavio se plus i 2-3 tj. Od zaceca.
    Jos uvijek sam uzbuđena. Dosao je i taj dan :) 10mj truda je urodilo plodom kad sam najmanje ocekivala. A jos isti mjesec posao i trudnoca.
    Trebat ce mi neko vrime dok pocmem vjerovat u to!
    Malo sunce hvala ti  Zelim i tebi i svima tu da sto prije ugledate vas plus.
    Necu sad pametovat kako se treba opustit i te price, iskreno svaka akcija je bila da mi se motalo po glavi jeli ovulacija ili nije. Je da zadnjih tjedan dana nisam razmisljala previse al svejedno.
    Sarajka joj zelim ti ovaj osjecaj vec ovaj mjesec. Sad sa se sjetim sta sam radila. Znaci cijelo vrijeme sam pila prenatal od centravita tu je 30tableta vitamina i 30 tableta omege 3. Bilo mi je ostalo evinih kapi za 10 dana i to sam popila,  vrkutu sam pila 4 dana po casu navecer jer mi je bilo ostalo i tako nesto i stolisnik. Piskila sam lh trakice i ulovila pik 26.3. U 15:30 popodne a akciju smo imali tu noć, a dva dana prije nije bilo akcije znaci 25 i 24.3 nismo...a 23.22.21 jesmo...eto to je bio sav angazman. Mjerila sam temp. Cijelo vrime i po njoj sam prvo posumnjala u T.
    Ne mora znacit da je ista od ovog sto sam konzumirala pomoglo ali sigurno nije odmoglo.
    A da vam ne pricam da sam se tamo prosli vikend, ne ovaj nego onaj prije fino natankala alkoholom...sad mi je zao. Al vjerujem da nece imat negativnih posljedica.

darliv
    11. Travanj 2016. 21:55

MajaSocka

Hej klokanice dobar dan.
    Cini se na kraju da sam za uskrs uhvatila zeku….ili pile :)
    Danas oko 15:30 sam napravila digitalni clear blue da ne bude dvojbe vidi li se crta ili ne. I pojavio se plus i 2-3 tj. Od zaceca.
    Jos uvijek sam uzbuđena. Dosao je i taj dan :) 10mj truda je urodilo plodom kad sam najmanje ocekivala. A jos isti mjesec posao i trudnoca.
    Necu sad pametovat kako se treba opustit i te price, iskreno svaka akcija je bila da mi se motalo po glavi jeli ovulacija ili nije. Je da zadnjih tjedan dana nisam razmisljala previse al svejedno.
    Sarajka joj zelim ti ovaj osjecaj vec ovaj mjesec. Sad sa se sjetim sta sam radila. Znaci cijelo vrijeme sam pila prenatal od centravita tu je 30tableta vitamina i 30 tableta omege 3. Bilo mi je ostalo evinih kapi za 10 dana i to sam popila,  vrkutu sam pila 4 dana po casu navecer jer mi je bilo ostalo i tako nesto i stolisnik. Piskila sam lh trakice i ulovila pik 26.3. U 15:30 popodne a akciju smo imali tu noć, a dva dana prije nije bilo akcije znaci 25 i 24.3 nismo…a 23.22.21 jesmo…eto to je bio sav angazman. Mjerila sam temp. Cijelo vrime i po njoj sam prvo posumnjala u T.
    Ne mora znacit da je ista od ovog sto sam konzumirala pomoglo ali sigurno nije odmoglo.
    A da vam ne pricam da sam se tamo prosli vikend, ne ovaj nego onaj prije fino natankala alkoholom…sad mi je zao. Al vjerujem da nece imat negativnih posljedica.

Iskrene cestitke Majo  uzivaj u svojoj trudnoci i mrvici koja raste pod tvojim srcem 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

sarajka
    13. Travanj 2016. 00:26

MajaSocka

Hej klokanice dobar dan.
    Sarajka joj zelim ti ovaj osjecaj vec ovaj mjesec. Sad sa se sjetim sta sam radila. Znaci cijelo vrijeme sam pila prenatal od centravita tu je 30tableta vitamina i 30 tableta omege 3. Bilo mi je ostalo evinih kapi za 10 dana i to sam popila,  vrkutu sam pila 4 dana po casu navecer jer mi je bilo ostalo i tako nesto i stolisnik. Piskila sam lh trakice i ulovila pik 26.3. U 15:30 popodne a akciju smo imali tu noć, a dva dana prije nije bilo akcije znaci 25 i 24.3 nismo…a 23.22.21 jesmo…eto to je bio sav angazman. Mjerila sam temp. Cijelo vrime i po njoj sam prvo posumnjala u T.
    A da vam ne pricam da sam se tamo prosli vikend, ne ovaj nego onaj prije fino natankala alkoholom…sad mi je zao. Al vjerujem da nece imat negativnih posljedica.

Cestitam ti jos jednom! Zaista me je vjest o tvojoj trudnoci posebno obradovala! Pogotovo jer smo obje pokusavale skoro isti broj mjeseci, i eto ti si uspjela, nadam se da cu i ja ubrzo.  Moguce da su vitamini koje si uzimala pospjesili zacece, a mozda je samo doslo tvoje vrijeme. Ja sam od neki dan pocela da koristim Fertil up, to su, takodjer, vitamini u kombinaciji sa biljkama i antioksidansima koji pospjesuju plodnost. Uzimacu ih jedan mjesec, obzirom da su poskupi pa cu onda preci na Prenatal, i pratiti plodne dane. Ovaj mjesec nismo bili pretjerano aktivni, tako da sam sigurna da ce M.doci na vrijeme. Ali, nadam se da je neki od narednih mjeseci i moj mjesec.  Uzivaj u svojoj sreci, i nemoj nas zaboraviti! Pusa velika!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Meow
    26. Travanj 2016. 14:22

MajaSocka

Hej klokanice dobar dan.

Došla sam samo čestitati tebi Majo jer sam jako sretna zbog tebe i znam koliko si bila aktivna ovdje i koliko si se trudila!

Čestitam ti i želim da sve prođe u najboljem redu!!!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    11. Travanj 2016. 18:48

Sad sam jako sretna Majooo bas sam sretna za tebe i Majicku..eto. 2 plusica ovaj mj bas ljepo :* ❤

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI