Cure, danas sam zvala ginekologicu i naručila me na prvi pregled tek 02.05., jel to nekako prekasno?! Nisam pričala direktno s njom, nego sa sestrom, i rekla je da nema potrebe prije, jedino da se javim ako primijetim neko krvarenje i slicno.
Cuj..bolje da odes kasnije dok se bebac razvije dok srceko pocne kucat na veliko..a ovako ak bi otisla a da je rano onda ti nista ni nevide..to bi te sam jos vise iznerviralo..tak da.. cekaj..brzo ce 2.5 :))
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Hej klokanice dobar dan.
Cini se na kraju da sam za uskrs uhvatila zeku....ili pile :)
Danas oko 15:30 sam napravila digitalni clear blue da ne bude dvojbe vidi li se crta ili ne. I pojavio se plus i 2-3 tj. Od zaceca.
Jos uvijek sam uzbuđena. Dosao je i taj dan :) 10mj truda je urodilo plodom kad sam najmanje ocekivala. A jos isti mjesec posao i trudnoca.
Trebat ce mi neko vrime dok pocmem vjerovat u to!
Malo sunce hvala ti Zelim i tebi i svima tu da sto prije ugledate vas plus.
Necu sad pametovat kako se treba opustit i te price, iskreno svaka akcija je bila da mi se motalo po glavi jeli ovulacija ili nije. Je da zadnjih tjedan dana nisam razmisljala previse al svejedno.
Sarajka joj zelim ti ovaj osjecaj vec ovaj mjesec. Sad sa se sjetim sta sam radila. Znaci cijelo vrijeme sam pila prenatal od centravita tu je 30tableta vitamina i 30 tableta omege 3. Bilo mi je ostalo evinih kapi za 10 dana i to sam popila, vrkutu sam pila 4 dana po casu navecer jer mi je bilo ostalo i tako nesto i stolisnik. Piskila sam lh trakice i ulovila pik 26.3. U 15:30 popodne a akciju smo imali tu noć, a dva dana prije nije bilo akcije znaci 25 i 24.3 nismo...a 23.22.21 jesmo...eto to je bio sav angazman. Mjerila sam temp. Cijelo vrime i po njoj sam prvo posumnjala u T.
Ne mora znacit da je ista od ovog sto sam konzumirala pomoglo ali sigurno nije odmoglo.
A da vam ne pricam da sam se tamo prosli vikend, ne ovaj nego onaj prije fino natankala alkoholom...sad mi je zao. Al vjerujem da nece imat negativnih posljedica.
url=https://lilypie.com]
Sad sam jako sretna Majooo bas sam sretna za tebe i Majicku..eto. 2 plusica ovaj mj bas ljepo :* ❤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Lipo smo pocele..dvi Maje/Majicke otvorile sezonu :)
url=https://lilypie.com]
Zasluzeno nakon puno truda ❤💪💪
14.06.2015. M
Draga Majo, sad uživaj u tim čarima trudnoće :)) i nemoj nas zaboraviti. Molim te navrati u ovu temu i piši nam simptome i kako sve to proživljavaš.
Drage cure cestitam vam na trudnoci,od sveg srca vam zelim sve naj naj u tom blazenom stanju super vijesti divne, Majasocka pogotovo mila od tebe,
ostale cekalice kao i ja,kako ste vi,sta je novoga,plodni,neplodni,M,ja sam danas 10 dpo,i nadam se nadam
Zeli drugom sto i sebi :*
Sortiraj odgovore
Najstariji