OhSoBoho ma smiješ pitati za godine. Za koji mjesec ću napuniti 28. Znam mlada sam, muž ima 29, isto je mlad, nije neka frka, ali mi je ginekolog tako preporučio, dao nam je 6.mj rok. I polako nama taj rok istječe... pa eto tako izgleda da nam ne ginu pretrage.
Držim fige za tebe i tvog muža da čim prije uspijete :)))
Suncev tracak mene stalno muce neke infekcije al se nedam.. meni je gin prepisala Lactogyn ako se ne varam...
Malo sunce ti i ja smo onda sto se truda tice tu negdje i ja pokusavam nekih 6 mj bas ono da pratim sve..a ne pazimo se vec 1 god.. jedino sto sam ja 7 god mlađa pa ono..
OhSoBoho neka neka.. sam se treba trudit..pa kad se jednom uhvati ;))
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Da zaboravila sam napisat gin kad je cula koliko godina imam i nije pretjerano pridavala pozornost tom sto sam rekla da pokusavamo skoro 1 god :/
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure, neizmjerno vam hvala...Toliko ste pune podrske, uz vas je sve lakse Otici cu sad kad budu gotovi nalazi PAPA testa kod ginekologinje, rekla mi je da sam onaj dan kad sam bila kod nje imala papire s nalazima da bi mi odmah napisala preporuku da odnesem
svojoj doktorici opce prakse za Vuk Vrhovec, pa cu tako I napraviti, nisam uspjela nigdje naci privatnog dijabetologa u Zadru.
Ivcy, hvala ti do neba za ovo. Bilo mi je mucno citati kroz sto ti je mama prolazila I jos prolazi zbog nemara doticnih lijecnika, samim tim sto je seceras moraju je odmah primiti I na najmanji simptom, a ne jos tako bezobrazno ju poslati kuci I onda mora zivjeti s posljedicama ogromnim I teskim. Tu je svaka minuta bitna, a da ne kazem sto se sve jos moglo zakomplicirati s obzirom na taj tlak I ogroman secer. Zao mi je, mislim da nema gore nego kad je netko bliznji bolestan, pogotovo roditelj. Hvala ti jos jednom Ja sam ti donedavno mjerila secer s glukometrom koji nije moj I potrosila sve trakice jer mi doktori uopce nisu dali glukometar koji bi trebala svakako imati bas zbog takvih situacija, ginekologinja je poludila kad je vidila koliko nemara su napravili sto se tice te kontrole tocnije nekontrole secera. Isla sam izmjeriti tlak jucer bas iz znatizelje jer mi se vid sve vise mutio I pocela mi je neka muka biti pa da bas vidim sto I kako I bio mi je povisen, nije sad nesto strasno povisen bio vec je razlika medu gornjim I donjim tlakom bila dosta veca nego sto je normalno. Sad je li ti do tlakomjera, tko ce ga znati, ali bas sam bila koma.
Majo, ja te nestrpljivo cekam s vjestima
wannababy, slazem se s malo sunce, mijenjaj ginekologa. Ne znam koliko imas godina, ali bez obzira treba provjeriti sve pa da si na miru. Ja imam 23 :)
14.06.2014. L ♥
Luki5 samo 23 godinice? :))) koliko si toga prošla u životu, djeluješ mi kao neka zrela žena s 30ak godina, pogotovo kad čitam tvoja iskustva i savjete
Luki ajme samo 23 tako si mlada a toliko si prosla.. ja imam 21..
curke ma necu se vise zamarat od sada posao..povisica dogovorena i ajmo dusom i tijelom na posao.. a usput ak se zalomi nesto maleno kaj bi me tako usrecilo.. ma slobodno.. hehe :* ❤
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji