Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    10. Travanj 2016. 16:57

Hvala vam svima na lipim zeljam. Sutra cu sa sigurnoscu znat na cemu sam i naravno vas obavijestiti!
    Ne odustajte cure od sebe sve dok M ne dođe....jer ne znaci da je implatacija bila onda kad mislite da je...tek nakon implatacije se pocme proizvodit hcg. Drzim fige da nas bude sto vise!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 20:19

Majo..Jel ces kod doktora da provjeris?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    10. Travanj 2016. 20:31

E da a ovak... znaci radila sam test al sam citala na njemu pise da je kao siguran tek po izostanku menstruacije.. znaci cekam jos 3 dana..mooozda se nesto promjeni... jer znaci..jos mi je cudno inace me grudi bole tjedan dana prije M na dodir za poludit..a sad apsolutno nista...

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

SuncevTracak
    10. Travanj 2016. 22:39

Drage moje,
    da li ste imale problema s gljivicama u periodu kad ste pokušavale ostati trudne?
    Prošli mjesec sam bila na antibioticima i naravno rezultat toga je poznat, nema da me zaobiđu.
    U ljekarni sam kupila Acidosalus vaginalete i koristila sam ih u periodu dok su bili plodni dani i dok smo radili na bebi. Al nažalost nije mi pomoglo.
    Razmišljam otići po Canesten al svašta sam čitala pa nisam pametna.
    Možda da pričekam dok ne vidim jel ovaj mjesec uspjelo ili ne?

malo-sunce
    11. Travanj 2016. 09:20

Moja M je meni stigla jutros. Preko vikenda je pomalo curilo uz jake bolove. Malo sam ljuta na sebe što mi je to pokvarilo vikend koji sam provela na kauču u suzama :(( Ulazim u 6. ciklus, ako ovaj put ne upali, slijedi nam ginekolog i detaljni pregledi. 
    MajaSocka ja ću ti isto čestitati! Jako sam sretna zbog tebe, jer se već dugo trudite i vrijeme je bilo da bude plusić  želim ti urednu školsku trudnoću 
    Wannababy mislim da si malo uranila s testovima, pričekaj dan kad treba doći M pa onda uradi ako ne dođe. Nadam se da ti neće doći :))) držim fige za plus :))
    Zabica29  ja sam isto mislila da je ta krv iz nosa simptom T ali ništa od toga. Možda je razlog bila ova nagla promjena vremena :((
    Luki5 baš mi je žao što te pored svega još i taj šećer počeo na veliko zezati. Nadam se da ćeš naći dobrog doktora da to dovedeš u red, šaljem ti  a slatkiš sa profilne je baš meden 

OhSoBoho
    11. Travanj 2016. 10:16

jutro cure!

vidim ima puno potencijala za plusiće ovih dana!
    MajaSocka, držim palčeve! stvarno se nadam da ćeš nas razveseliti s lijepim vijestima danas 

malo-sunce, žao mi je zbog M. neka si isplakala, dobro je povremeno ispuhati se nekako! Mene ponekad isto tako ulovi i onda se baš dobro isplačem, poslije sam ko nova  Ako smijem pitati, koliko godina imaš? pitam jer kažeš da ulaziš u 6. ciklus i da bi krenula s pretragama 

nama je pik bio za vikend, bolovi u jajnicima popraćeni pozitivnim lh trakicama...sve smo pokrili iako znam da se uopće ne bi smjela nadati jer MM je tek cca 3 tjedna na terapiji zbog slabe pokretljivosti spermija...ali eto, uvijek se potajno nadam 

SuncevTracak, pij puno probiotika kad uzimaš antibiotike da izbjegneš gljivice :)

malo-sunce
    11. Travanj 2016. 10:40

OhSoBoho ma smiješ pitati za godine. Za koji mjesec ću napuniti 28. Znam mlada sam, muž ima 29, isto je mlad, nije neka frka, ali mi je ginekolog tako preporučio, dao nam je 6.mj rok. I polako nama taj rok istječe... pa eto tako izgleda da nam ne ginu pretrage.

Držim fige za tebe i tvog muža da čim prije uspijete :))) 

OhSoBoho
    12. Travanj 2016. 15:28

malo-sunce, imaš nekog super ginića kad te tako brzo želi poslati dalje na pretrage...ja svoju morala moljakati sve dok nije došla zamjena koja me odmah poslala. Meni je 30 godina, MM je 29. Upravo smo napunili godinu dana truđenja.
    Baš gledam malo postove, mislim da sam među najstarijima tu 

wannababysomuch
    11. Travanj 2016. 11:01

Suncev tracak mene stalno muce neke infekcije al se nedam.. meni je gin prepisala Lactogyn ako se ne varam... 
    Malo sunce ti i ja smo onda sto se truda tice tu negdje i ja pokusavam nekih 6 mj bas ono da pratim sve..a ne pazimo se vec 1 god.. jedino sto sam ja 7 god mlađa pa ono..
    OhSoBoho neka neka.. sam se treba trudit..pa kad se jednom uhvati ;))

14.06.2015. M

wannababysomuch
    11. Travanj 2016. 11:03

Da zaboravila sam napisat gin kad je cula koliko godina imam i nije pretjerano pridavala pozornost tom sto sam rekla da pokusavamo skoro 1 god :/

malo-sunce
    11. Travanj 2016. 12:31

wannababysomuch

Da zaboravila sam napisat gin kad je cula koliko godina imam i nije pretjerano pridavala pozornost tom sto sam rekla da pokusavamo skoro 1 god :/

Moj savjet ti je ili da promijeniš ginekologa ili da samoinicijativno kreneš u pretrage ukoliko ti M sad dođe, a nadam se da neće :)))
    Ja sam baš imala sreće sa odabirom ginekologa, zbilja je jako dobar, stručan, nježan i spreman za objasniti i odgovoriti na svako pitanje. Rekao mi je da je i on prije davao 1god svojim pacijenticama, međutim kaže da u zadnje vrijeme parovi sve teže dobivaju djecu pa je onda spustio granicu na 6 mj.

sarajka
    11. Travanj 2016. 12:34

Cure, bas ste me obradovale sa plusicima! Majo ti pogotovo!  Moraces mi reci je li ti sta pomoglo ili nisi nista uzimala?  Mene nije bilo neko vrijeme, malo zbog posla, malo zbog putovanja ali evo me sad tu, i vidim da je ovo proljece pozitivno djeluje na plodnost.  Mi ovaj mjesec nismo bili, pretjerano aktivni, tacnije fulili smo plodni period tako da nista ne ocekujem. Ali se nadam da cu i ja u skorije vrijeme objaviti svoj plusic...
    Luki zao mi je zbog tih problema sa vidom. Trebas, definitivno, naci dobrog dijabetaloga i pokusati staviti secer pod kontrolu. Ocito da se covjek mora boriti sam za sebe i tragati za rjesenjem, jer danasnji ljekari se ne unose previse u niciji problem. Nazalost! Ali ti si jaka i sposobna, i potpuno sam sigurna da ces i ovaj problem uspjesno rijesiti. Pusa velika za tebe i sve trudnice i trudilice!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI