Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    06. Travanj 2016. 22:20

Djevojke da li se koja od vas susretala s prebolnim bradavicama? Znaci M mi treba doci 10.4., a mene vec pet dana bole, peckaju bradavice, i to jedna vise od druge..., dok me grudi uopce ne bole..?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tina2323
    06. Travanj 2016. 23:59

??? ima kog da mi rasvijetli bol u trbuhu a menga mi treba doć za cca 10 dana.... bol je od ovulacije još...

malo-sunce
    07. Travanj 2016. 08:35

Tina2323

??? ima kog da mi rasvijetli bol u trbuhu a menga mi treba doć za cca 10 dana…. bol je od ovulacije još…

Tina draga, teško je to sad ovako reći što je. Možda nije ništa, ja isto ponekad osjetim ili bockanje jajnika ili nekakve blage bolove u predjelu maternice nekih tjedan dana prije menge. Samo se opusti, ako si baš zabrinuta onda odi ginekologu.
    Ja sam shvatila da smo mi žene jako komplicirane odkad sam počela osluškivati svoje tijelo. Imam osjećaj da prije nisam imala nikakve simptome PMS-a dok nisam počela pratiti. Sad kad pratim svoje tijelo, javlja se 100 nekih simptoma. Mislim da se treba opustiti i zaboraviti i na simptome i na sve, možda onda bebica prije dođe, psiha jako utječe na nas, ali nije lako baš se opustiti...

<3

• Majicka86
    07. Travanj 2016. 10:01

Meni opet nije đava da mira i ja i jutros napravila test, znači 2 dana prije očekivane m. U roku od po minute sam imala dvi crte, je da je jedna bila dosta svijetlila od druge al opet mnogo vidljivija od one s jučerašnjeg testa. Mogu li se nadat da to to???

• Marija0801
    07. Travanj 2016. 12:00

Cestitam svima koji su ugledali plusic, a onima kojima nije  nadam se da ce sto prije doci:)

Meni evo 7dpo temperatura spala za 0.3, jos se uvijek nadam da je implatacija, osim ako kalendar nije pokazao krivo ovulaciju na 17 dan sto nikad do sad nisam imala, pa je pad temperature znak da treba doci m :( 

LuKi5
    07. Travanj 2016. 12:04

malosunce, da da, izbjegavaju davati tablete ako se radi o prolaznoj hipotireozi da ne stvori terapija dodatne probleme, jer je najveci problem to nastimavanje doze, trepa bas pogodit terapiju u sridu, a hipotireoza ako nije rijec o autoimunoj bolesti zna doci prilikom stresa I taj TSH onda u vecini slucajeva padne sam od sebe. 
    Nista nije gotovo dok M ne dode

Tina, vrlo vjerojatno je to nista, ne znam koliko ti jje intenzivna ta bol? Mene redovito bole jajnici nekad manje nekad vise, pogotovo ovaj lijevi procackani komadicak, izrazito mi je osjetljiv na promjene vremena. Ako vidis da je bol neizdrziva I da se ne stisava odi kod ginekologa ali vrlo vjerojatno nije nista.

Majicka, pa cestitam ti na trudnoci, nema sumnje, nek je sjena, ali druga crtica je tu, sad ce svaki dan biti sve jaca I jaca kako beta se bude uduplavala. Zelim ti urednu I skolsku trudnocu 

Evo nam plusic, neka ih bude jos :)))

darliv, moze biti gadni PMS, ali mi nekako vise vuce na trudnocu s obzirom na trajanje i pocetak peckanja, malo mi je rano za PMS,  imas li jos kakve simptome, izrazenije vene na grudima?

14.06.2014. L ♥

malo-sunce
    07. Travanj 2016. 12:16

Luki hvala ti draga  nadam se da će to sve biti dobro.
    Majicka čestitke! Ja isto mislim da je trudnoća! Sretnoooo 

Tina2323
    07. Travanj 2016. 12:35

Bol je gotovo jednaka onoj kad imam mengu 1. dan... tako već tri dana... :( tupa bol u predjelu maternice... baš kao da imam mengu :( ...
    Bol koja tjera na povračanje... problem je šta sam ja u zg sad a ginić mi je 200 km dalje... a radim i nikako ne stižem tamo :( a u toj svoj zbrci nisam stigla ni preselit se drugom ginu...

<3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI