Rozica, ma odhebat sve tablete, izlaze mi vec na usta hahaha Ma bude se to sve dovelo u red, ima I goreg :))
Tina, trombofilija je cesti uzrocnik ponavljanih spontanih, a trombofilija uzrokuje trombozu, bez obzira da si mlada trebao je barem pokusati pronaci uzrok tome sto se trudnoca ne moze odrzati, ma rijesenje je nekada jednostavno, samo da se naprave odredene pretrage. Moze biti da je kakva upala, zato bi trebalo napraviti briseve, zatamnjenje na maternici moze biti miom ili polip, trombofilija se lijeci heparinom I na taj nacin se odrzava trudnoca, ako su u pitanju hormoni, oni se lijece nadomjesnom terapijom umjetnih hormona, najcesce je u pitanju progesteron. Vrlo neprofesionalno od tog ginekologa, ipak je u pitanju zivo bice, a 4 spontana su vise nego dovoljan razlog da se krene u postupak pretraga I otkrivanja uzroka zasto se ne moze odrzati trudnoca.
Profesorica ima privatnu ordinaciju na tresnjevci, poliklinika pronatal, upisi na google pa ce ti izbaciti web stranicu I kontakt. Mozesci upit mailom poslati, odgovara vrlo brzo.
14.06.2014. L ♥
Luki ja glasam da ti trebas biti neki medicinski djelatnik jer ja bi volila naketit na takvo znanje kakvo ti imas kod doktora....ako me razumijes sta hocu rec
url=https://lilypie.com]
E sad O je prosla prosli tj.. i sad me bolucka u donjem djelu onak predio jajnika... idemo se malo nadati :) ☆♡
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pozz cure, jucer obavljen drugi pregled. Sve je u redu, srce kuca kao veliko, beba je 16.7mm , malo mi je povisen neki hormon kod stitnjace pa mi je dao tablete kojw moram piti ujutro nataste. Slikicu sam dobila i tako. Sljedeci pregled tek 2.5.
Kako ste vi? Gdje nam je Monika?
Ti si Luki stvarno cudo toga prosla...vjerujem da ima dobrih i losih u zdravstvu kao i drugdje, al nekako mi je zdravstvo najosjetljivije podrucje da bi tamo naljetali na budale, ali eto tako je!
Wannababy eto nadamo se da bi ti mogla doc roda :)
Ivcy drago mi je da je sve u redu :) velika bebica vec.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji