Cao, pisala sam kako imam problem sa progesteronom i prolaktinom. Naime, u drugom dijelu ciklusa pila sam tablete za progesteron i pocela uzimati neke na biljnoj bazi za prolaktin.
Dobila sam M uredno, na vrijeme, ali trajala je doslovce dan i pol. Dal je moguce da je hormonska terapija uzrok naglog prekida?
Probat cu od sada s cajem od vrkute, a tablete potpuno izbaciti.
Moze li neki savjet? Kod doktora mogu tek u petak... :(
Dobro jutro žene!
Vidim da se manje piše u ovoj temi zadnjih dana, nadam se da je razlog ovo lijepo vrijeme koje nas je namamilo vani i odvuklo od mobitela i laptopa, bar je mene :)) Moja M bi trebala doći 9.4. sinoć mi se nešto dogodilo što me potaknulo da se opet počmem nadati da M možda neće doći, iz nosa mi je krv curila. Ne znam kad mi se to zadnji put dogodilo, a negdje sam pročitala da to može biti simptom trudnoće :) ajoj malo me strah nadati se...
Luki ja sam zadivljena tvojim znanjem o medicini, mislila sam da si ili doktorica ili med.sestra ili da studiraš nešto vezano za medicinu. Super da imamo nekoga tko se tako dobro kuži u te stvari, jer nam na ovom forumu stvrano netko takav treba. A da ne spominjem koliko sam iznenađena što si sve prošla i uspjela si dobiti svog malog anđela, želim ti svu sreću
Pozdrav svim trudnicama i trudilicama, nadam se ovih dana da će biti plusića
Jel da ja kupim test il da cekam da M (ne)dode.. i koji bi bio naj za sad
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pozdrav svim trudilicama i trudnicama
Nisam nova tu, iako me dugo nije bilo....ali sve pratim i drago mi je vidjeti da je većina curki s kojima sam se ovdje tipkala već prešla na drugi pdf a neke su već i dočekale svoje bebice ;)
suprug i ja već godinu dana radimo na bebi, nedavno smo krenuli s pretragama i ustanovili da spermiogram baš i nije najbolji pa se trenutno oboje krcamo vitaminima i nadamo se plusiću :)
držim palčeve svima nama da što prije dočekamo +++
Pozdrav curke,
I mene je lijepo vrijeme odvuklo od mobitela i interneta, ali se lijepo vratiti u svakom slucaju :)
One koje su novopecene trudnice zelim sto prije da prodju mucnine i prvo tromjesecje pa da uzivate u trudnoci, a mi ostale cemo da se i dalje trudimo i nadam se da ce nam proljece donijeti i plusice ;)
Nama su plodni dani pa smo vec poceli sa radovima :) svaki drugi dan , a ja pratim i trakice i danas je bila jednako obojena kao i kontrolna, pa treba pokriti jos par dana
MM i dalje koristi terapiju i medikamentnu i ovu prirodnu med i orasaste plodove tako da se ja nadam rezultatu :)))
OhSoBoho kod mene je situacija kao i kod tebe, godina prosla, los spermiogram :( koje vit koristi TM
Ja sam se opustila prilicno, okupira me posao, druzenje, zadala sam sebi da cu nauciti siti osnovno na masini hehe pa se sad bavim malo i tim, malo glavu odmoriti
Kisses!
pozdrav ženice! :)
Uglavnom već znate moju priču... Novosti su da smo imali odnos 29.3. 2 dana prije ovulacije, 31. na samu ovulaciju i dan poslije ovulacije... sve ležerno i opušteno.. mengu bi trebala dobit tamo 14.4. ali ja sada osjećam jako tupu bol u donjem dijelu trbuha kao dan pred menstruaciju... od čeg bi to moglo biti??? Tako je već 2 dana :(
<3
Sortiraj odgovore
Najstariji