Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    08. Travanj 2016. 21:25

E tako je i meni bilo...a danas se osjecam kao balon..pojela sam...pa neznam sta sve nisam...uhh Majicka nadam se nadaam ❤❤❤

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    09. Travanj 2016. 00:44

Hej cure vidim aktivno ode, bas lipo!
    Mene nema neko vrime jer ne uspijem ulovit signal za internet!

Majicka cestitam ti od srca. Neka bude uredna i zdrava trudnoca i naravno da te M zaobiđe!

Marija081 graf ti izgleda fino, nego rano je na 6 dpo zakljucivat sto se događa. Nastavi pratit temp. Pa ces s vremenom vidit kako kod tebe to funkcionira.

Wannababy ja ti ne mogu popovat o cekanju za radit test jer ja pocmem 9dpo. Tako ovaj put 9dpo dobijem skoro zamisljenu sjenu popodne. 10dpo ponovim ujutro nista, popodne crta tanka al vidljiva. 11dpo jutro nista, popodne sjena. Danas 12dpo nisam piskila zelim malo odmorit s tim. Sutra ujutro nastavljam!
    Nego to su kineski testovi...sad jel me oni zafrkavaju il sta je neznam.
    Mjerim ja i bazalnu i stvarno je dosta visoka tako da nesto se događa a sad sta ce od toga bit neznam.
    Simptomi 0 bodova!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    09. Travanj 2016. 07:40

Maja a ja bi si te kineske kupila al nemogu nikako naruciti.. a sad ni necu dok ne napravim taj 1..msm da cu sutra ujutro tad ce bit 14 dpo pa sta bude neka bude.. mislim sad me najvise razveselilo to sto je Majicka86 napisala za roskasti iscjedak..pa eto nadam se da je i meni tako..
    Al zanimljivo do sad sam samo jedan test otkad pokusavamo radila... (jako sam stedljiva osoba) skupo mi za bezveze novce bacat hehe

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    09. Travanj 2016. 11:22

I meni je sutra 14 dpo heheh...sto se pratimo!
    Ako budes s ebaya narucivala a drzim fige da neces morat...nemoj one step....ja sad te imam...i bas sam jutros isla citat na forum o njima uglavnom ispadaju katastrofa zato fino i dalje budi stedljiva!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    09. Travanj 2016. 11:55

Ja sad stedim da za koji mj..god.. mogu svom bebolinu sve i svasta priustit...pa znam da se pratimo..skuzila sam ja neki dan kada si pisala.. ja bi M trebala 13og dobit.. mozda..nadam se da nece biti :)

14.06.2015. M

wannababysomuch
    09. Travanj 2016. 11:59

Imaju oni clearblue za kao prije menst... mislim da kosta nekih 30ak kuna..zadnji put sam takav kupila.. jaoo i onda onaj minus..plakala sam 3 dana kasnije... :/ zato me sad strah

14.06.2015. M

LuKi5
    09. Travanj 2016. 12:08

Ajme, napeto je kod vas wannababy I Maja, evo vam puno pozitivnih vibri. Bilo bi bas lijepo kad bi nam se obje javile s plusicima.Sad sam I ja nestrpljiva, piskite hehehe :* 
    Majo, jesi probala koju lh trakicu  iskoristit, kad vec te kineze piskis? 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.