To valjda kako beta krene rasti i bas to ovisi o danu kad se "uhvatilo" al vidit cu sad danima odgadam..kazem sama sebi necu i mozda i docekam 13 kad bi trebalo biti M a nadam se da nece biti i onda da znam 100 % jel je il nije..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
malo-sunce, Malano, hvala vam, biti ce dobri nalazi, sigurna sam. :)
malo-sunce, evo Malano je odgovorila. Ja cu ti samo nadodati kako je meni od kad mi se povecala stitnjaca I dosla gusa isto tako pocela neka neugoda u predjelu gdje je, takoder teze gutam I osjecaj gusenja, dok mi je bila u hiper mi je bilo puno intenzivnije jer mi je pulsiralo skupa sa srcem. To u biti nisu tipicne nuspojave tableta, vec stitnjaca u akciji unistavanja, reakcija na dozu. Tako malena, a tako destruktivna.
Malano, bas si me nasmijala s ovim PMS-om hahaha
Wannababy, nadam se skupa s tobom I zelim ti plus iz aviona vidljiv...Obicno se najbizarniji ciklusi pokazu najproduktivniji. Drzim palceve da te instinkt ne vara I da ce skorasnji test potvrditi to.

14.06.2014. L ♥
Hvala Luki.. nadam se da je tako...preslatka ti je profilna.. smajlic mali
Hvala Luki.. nadam se da je tako…preslatka ti je profilna.. smajlic mali
Hvala ti, draga To je lukavac samo takav, kad se ovako smijesi onda sprema neki
dispet. Zafrkant je veliki :P

14.06.2014. L ♥
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
A mora malo.. da ti nebu dosadno ;)
14.06.2015. M
E tako je i meni bilo...a danas se osjecam kao balon..pojela sam...pa neznam sta sve nisam...uhh Majicka nadam se nadaam ❤❤❤
14.06.2015. M
Hej cure vidim aktivno ode, bas lipo!
Mene nema neko vrime jer ne uspijem ulovit signal za internet!
Majicka cestitam ti od srca. Neka bude uredna i zdrava trudnoca i naravno da te M zaobiđe!
Marija081 graf ti izgleda fino, nego rano je na 6 dpo zakljucivat sto se događa. Nastavi pratit temp. Pa ces s vremenom vidit kako kod tebe to funkcionira.
Wannababy ja ti ne mogu popovat o cekanju za radit test jer ja pocmem 9dpo. Tako ovaj put 9dpo dobijem skoro zamisljenu sjenu popodne. 10dpo ponovim ujutro nista, popodne crta tanka al vidljiva. 11dpo jutro nista, popodne sjena. Danas 12dpo nisam piskila zelim malo odmorit s tim. Sutra ujutro nastavljam!
Nego to su kineski testovi...sad jel me oni zafrkavaju il sta je neznam.
Mjerim ja i bazalnu i stvarno je dosta visoka tako da nesto se događa a sad sta ce od toga bit neznam.
Simptomi 0 bodova!
Hej cure vidim aktivno ode, bas lipo!
Mene nema neko vrime jer ne uspijem ulovit signal za internet!
Majicka cestitam ti od srca. Neka bude uredna i zdrava trudnoca i naravno da te M zaobiđe!
Marija081 graf ti izgleda fino, nego rano je na 6 dpo zakljucivat sto se događa. Nastavi pratit temp. Pa ces s vremenom vidit kako kod tebe to funkcionira.
Wannababy ja ti ne mogu popovat o cekanju za radit test jer ja pocmem 9dpo. Tako ovaj put 9dpo dobijem skoro zamisljenu sjenu popodne. 10dpo ponovim ujutro nista, popodne crta tanka al vidljiva. 11dpo jutro nista, popodne sjena. Danas 12dpo nisam piskila zelim malo odmorit s tim. Sutra ujutro nastavljam!
Nego to su kineski testovi…sad jel me oni zafrkavaju il sta je neznam.
Mjerim ja i bazalnu i stvarno je dosta visoka tako da nesto se događa a sad sta ce od toga bit neznam.
Simptomi 0 bodova!
Eto i nadam se da ti nije zamisljena crta nego prava 💋❤
14.06.2015. M

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji