Majicka86 cestitke to je too :)))
Prelipo za vidit
MajaSocka nisam.. cekam jos.. iako bi voljela da bude ovakva crta iz aviona k
sto se vidi kao i majicki… :)))
A ti Majo?
Tina zao mi je za M.. ali kao sto ponavljam..hrabro u iduci mj i nove pokusaje :D
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Jutro cure!
Novim trudnicama zelim sretnu i ugodnu trudnocu bez previse mucnica i povracanja
A vama koje se jos trudite zelim da sto prije ugledate svoj plusic
Naime ja sam 10.tjedan sad i muka mi je uzasno, pocela sam kile gubiti, povracem ujutro i navecer, mucnine po cijeli dan, sva sam iscrpljena pa se pitam koliko dugo jos te mucnine traju? Zna li ikoja od vas? Isto tako postoji li nesto sto bi mogli piti protiv toga?
Na sljedeci pregled narucena sam tek 2.5.
Hvala vam
dan cure,jeste dobro? Trudnice,cestitke od sveg srca,i da vam sve prodje onako kako je the best. Ja sam lagano u iscekivanju,ujedno najgorem dijelu ciklusa i neizvjesnosti.......6dpo,grrrr jos 10 dana cekanja. Od simptoma jedino mogu prijaviti da mi muz ide na zivce
racuna li se i to
?
Zeli drugom sto i sebi :*
Haha Malano2, meni kad ljudi idu na živce (među njima i muž :))) to mi je znak PMS-a, što me lupa već zadnja dva dana, pa sam ljuta na cijeli svijet. A osim toga pošla sam smećkariti od jučer, to mi je klasika pred mengu, pa mi se čini ništa ni ovaj ciklus, već sam umorna od toga
Malano, malosunce, pridruzujem se grupi PMS zivcanjenja na cikeli svijet pred mengu hahaha Mene svaki put iznenadi kako pucam I pi*dim na sitnice u tom razdoblju, morat cu neki plakat napraviti, za vrijeme PMS svi dalje od mene, neuracunljiva :P
Ja danas bila kod ginekologinje obaviti PAPU, nalaz mi je za dva tjedna, a ginekoloski pregled citiram:"U rodnici nesto bijelog iscjetka. Cervix cilindrican, lagano hiperemican." Imam neko crvenilo pa mi je dala vaginalete do nalaza PAPA testa.
Kako ste cure danas? Ovdje je bas neko trulo vrijeme, sparina.
14.06.2014. L ♥
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/63f55f"> Moj Ovulacija Chart </a>
Curke moje da li se itko imalo razumije u ovakav graf?
Menstruacija ili implatacija?
Hvala vam puno
Sortiraj odgovore
Najstariji