Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2323
    07. Travanj 2016. 12:52

evo sad sam ošla na wc i na gačicama par točkica krvi... a kad sam sjela na wc onda je bilo možda za 0,03 l krvi onako crvene... znači tjedan dana prije očekivane menge... :(

<3

Tina2323
    07. Travanj 2016. 12:54

imala sam menstruaciju sa 13. na 14. 3. i trebala mi je doći 14. 4. uvijek redovita dan lijevo desno... ali evo je sad tjedan dana prije :( opet ništa od bebe kako mi se čini :( ovulacija je bila 31.3. i mislili smo da ćemo ovaj puta uspijeti no ni ovaj mjesec ništa :(

<3

Mallla
    07. Travanj 2016. 17:31

Majicka ajde nam slikicu stavi pa da se slavi ode :)
    Wannababy jesi sto piskala il si strpljiva?

url=https://lilypie.com]

Mallla
    07. Travanj 2016. 18:16

Zao mi je tina sto je M uranila....al doc ce jednom taj plusic...

url=https://lilypie.com]

• Majicka86
    07. Travanj 2016. 18:33

http://postimg.org/image/r7nwvcnu1/
    Nadam se da sam dobro kopirala link. Evo moj testic od jutros, dva dana prije očekivane m.

LuKi5
    07. Travanj 2016. 19:14

Majicka86

http://postimg.org/image/r7nwvcnu1/
    Nadam se da sam dobro kopirala link. Evo moj testic od jutros, dva dana prije očekivane m.

Toje to! Cestitam jos jednom, vidi se iz aviona druga crtica hehe :))

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    07. Travanj 2016. 19:12

Tina, ti bas obilno ide? Mozda je implantacijsko krvarenje?

malosunce, draga, ma nema na cemu, vjerujem da ce sve biti ok, svakako javi kakvi su nalazi, drzim palceve da budu dobri 

Tina2323
    07. Travanj 2016. 23:32

LuKi5

Tina, ti bas obilno ide? Mozda je implantacijsko krvarenje?

malosunce, draga, ma nema na cemu, vjerujem da ce sve biti ok, svakako javi kakvi su nalazi, drzim palceve da budu dobri 

Iskreno na prvi tren sam mislila da je implantacijsko i tak sam bila happy jao odma sam dečku javila da je vjerojatno to to... no onda su počeli potoci za sat dva.. tako da je eto samo uranila menga za tjedan dana... :(

Majicka čestitam i sretnu i laganu trudnoću želim 

<3

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    07. Travanj 2016. 20:58

Majicka86 cestitke to je too :)))
    Prelipo za vidit
    MajaSocka nisam.. cekam jos.. iako bi voljela da bude ovakva crta iz aviona k
    sto se vidi kao i majicki… :))) 
    A ti Majo?
    Tina zao mi je za M.. ali kao sto ponavljam..hrabro u iduci mj i nove pokusaje :D

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    08. Travanj 2016. 09:16

Jutro cure! 
    Novim trudnicama zelim sretnu i ugodnu trudnocu bez previse mucnica i povracanja
    A vama koje se jos trudite zelim da sto prije ugledate svoj plusic 

Naime ja sam 10.tjedan sad i muka mi je uzasno, pocela sam kile gubiti, povracem ujutro i navecer, mucnine po cijeli dan, sva sam iscrpljena pa se pitam koliko dugo jos te mucnine traju? Zna li ikoja od vas? Isto tako postoji li nesto sto bi mogli piti protiv toga? 
    Na sljedeci pregled narucena sam tek 2.5. 
    Hvala vam

LuKi5
    08. Travanj 2016. 09:30

Ivcy1306

Jutro cure! 
    Novim trudnicama zelim sretnu i ugodnu trudnocu bez previse mucnica i povracanja
    A vama koje se jos trudite zelim da sto prije ugledate svoj plusic 

Naime ja sam 10.tjedan sad i muka mi je uzasno, pocela sam kile gubiti, povracem ujutro i navecer, mucnine po cijeli dan, sva sam iscrpljena pa se pitam koliko dugo jos te mucnine traju? Zna li ikoja od vas? Isto tako postoji li nesto sto bi mogli piti protiv toga? 
    Na sljedeci pregled narucena sam tek 2.5. 
    Hvala vam

Ej draga, mucnine obicnu pocinju oko 6. Tj. Krivac je progesteron, jabvljaju se nekako paralelno s pocetkom kuckanja malog srca, obicno traju do kraja prvog tromjesecja, znaci do 12. tj. Iako ni to nije pravilo. Meni su ti trajale mjesec ipo dana I u tom razfoblju sam izgubila 5 kila, zavrsila I na hitnoj, bile su 0-24, I vodu sam povracala, apsolutno nista nisam mogla jesti, a I od samog mirisa mi se povracalo, probaj dvopeka jesti, a I caj od dzumbira smiruje zeludac, a ujedino je I jako zdrav. Za njih nema nekog posebnog lijeka, a ni pravila koliko ce intenzivne biti. Drzi se, proci ce :) 

Tina, bas mi je zao :( Nista, nakon menge u nove pobjede. 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI