dan cure,jeste dobro? Trudnice,cestitke od sveg srca,i da vam sve prodje onako kako je the best. Ja sam lagano u iscekivanju,ujedno najgorem dijelu ciklusa i neizvjesnosti.......6dpo,grrrr jos 10 dana cekanja. Od simptoma jedino mogu prijaviti da mi muz ide na zivce
racuna li se i to
?
Zeli drugom sto i sebi :*
Haha Malano2, meni kad ljudi idu na živce (među njima i muž :))) to mi je znak PMS-a, što me lupa već zadnja dva dana, pa sam ljuta na cijeli svijet. A osim toga pošla sam smećkariti od jučer, to mi je klasika pred mengu, pa mi se čini ništa ni ovaj ciklus, već sam umorna od toga

Malano, malosunce, pridruzujem se grupi PMS zivcanjenja na cikeli svijet pred mengu hahaha Mene svaki put iznenadi kako pucam I pi*dim na sitnice u tom razdoblju, morat cu neki plakat napraviti, za vrijeme PMS svi dalje od mene, neuracunljiva :P
Ja danas bila kod ginekologinje obaviti PAPU, nalaz mi je za dva tjedna, a ginekoloski pregled citiram:"U rodnici nesto bijelog iscjetka. Cervix cilindrican, lagano hiperemican." Imam neko crvenilo pa mi je dala vaginalete do nalaza PAPA testa.
Kako ste cure danas? Ovdje je bas neko trulo vrijeme, sparina.
Malano, malosunce, pridruzujem se grupi PMS zivcanjenja na cikeli svijet pred mengu hahaha Mene svaki put iznenadi kako pucam I pi*dim na sitnice u tom razdoblju, morat cu neki plakat napraviti, za vrijeme PMS svi dalje od mene, neuracunljiva :P
Ja danas bila kod ginekologinje obaviti PAPU, nalaz mi je za dva tjedna, a ginekoloski pregled citiram:"U rodnici nesto bijelog iscjetka. Cervix cilindrican, lagano hiperemican." Imam neko crvenilo pa mi je dala vaginalete do nalaza PAPA testa.
Kako ste cure danas? Ovdje je bas neko trulo vrijeme, sparina.
Joj da, zaboravila sam napisati sto se tice tog PMS-a, Amerikanci su ga uvrstili medu psihicka oboljenja. Eto, proglasili nas ludima tokom PMS-a hahaha Zato mene muz zeza da sam "psiho" :P hahaha

14.06.2014. L ♥

14.06.2014. L ♥
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/63f55f"> Moj Ovulacija Chart </a>
Curke moje da li se itko imalo razumije u ovakav graf?
Menstruacija ili implatacija?
Hvala vam puno
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/63f55f"> Moj Ovulacija Chart </a>
Curke moje da li se itko imalo razumije u ovakav graf?
Menstruacija ili implatacija?
Hvala vam puno
Obicno kod implantacije temperatura naglo padne I onda sljedecibdan opet naraste, I ako vise ne pada onda znaci da je trudnoca u pitanju. Bazalna nije 100% siguran pokazatelj sto I kako. Prati I dalje temperaturu I ako ne dode do pada I nema M napravi test.Sve u svemu svakako bi trebalo dalje pratiti temperaturu da se vidi kako se ponasa I da bi se moglo zakljuciti je li to bio implantacijski pad.

14.06.2014. L ♥
Luki, da te malo još zagnjavim sa svojim problemom. Pisala sam za štitnjaču da pijem tablete 75mikro za hipotireozu i da sam jedan dan imala mučnine. Eh sad me boli u predjelu vrata, negdje oko štitnjače, osjećam pritisak u grudima, glava me rastura, neki ludi osjećaj ne znam kako ga opisati. I nazovem maloprije svoju doktoricu opće medicine, sve joj to kažem, a ona meni na to da sam ja prva osoba koja joj se javila da ima nuspojave od tih tableta i da mi se možda od nečeg drugog javljaju ti simptomi. Rekla je da mogu doći ujutro kod dežurne doktorice da mi pogleda grlo, a ja ne znam što mi može iz tog zaključiti, nemam sigurno upalu krajnika. Jel moguće da mi se zbog PMS-a javljaju ti simptomi? Nikad dosad se nisam u PMS-u tako osjećala.
Sorry na dugom postu :))

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji