12 dpo jel rano za testic da pokaze +\- ovaj mj mi je bio cudnovat... na O dan smedi iscjedak i jedno 4 dana nakon opet malo.. pa sad ak to sta znaci :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
wannababy,ovisi koliko ti traje lutealna,koliko ti je test osjetljiv,u koje doba dana radis test,i od toga kad se desila impl. Ja nisam bas mjerodavna po davanju savjeta za raditi test,haha,jer znam da nekad oborim rekord koliko zurim. U svakom, slucaju ja ti zelim da to sto je bilo cudno u ovom ciklusu bude zbog jednog malog andjela u maminom trbuscicu
Zeli drugom sto i sebi :*
Malano a gle odlucila sam vise nista ne pratiti ali nekako se nadam da bu to to :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Nekad to pracenje i analiza simptoma jednostavno postanu ludjacki,jaka zelja nekad odgadja da se desto desi. Ja sam toliko simptoma znala imati,da kad bi bili istiniti imala bih bar 10.djece,jednom sam cak pisala kao i MajaSocka da bih najradije da imam ultrazvuk kuci i da virkam sta se dogadja. Ako mozes cekaj jos koji dan,cisto da se ne razocaras bezveze,jer sjecam se kad je bas jedna cura tu ALMS radila test na 13dpo imala je - a vec 15dpo +( ako nisam nes pobrkala :D)
Zeli drugom sto i sebi :*
To valjda kako beta krene rasti i bas to ovisi o danu kad se "uhvatilo" al vidit cu sad danima odgadam..kazem sama sebi necu i mozda i docekam 13 kad bi trebalo biti M a nadam se da nece biti i onda da znam 100 % jel je il nije..
14.06.2015. M
malo-sunce, Malano, hvala vam, biti ce dobri nalazi, sigurna sam. :)
malo-sunce, evo Malano je odgovorila. Ja cu ti samo nadodati kako je meni od kad mi se povecala stitnjaca I dosla gusa isto tako pocela neka neugoda u predjelu gdje je, takoder teze gutam I osjecaj gusenja, dok mi je bila u hiper mi je bilo puno intenzivnije jer mi je pulsiralo skupa sa srcem. To u biti nisu tipicne nuspojave tableta, vec stitnjaca u akciji unistavanja, reakcija na dozu. Tako malena, a tako destruktivna.
Malano, bas si me nasmijala s ovim PMS-om hahaha
Wannababy, nadam se skupa s tobom I zelim ti plus iz aviona vidljiv...Obicno se najbizarniji ciklusi pokazu najproduktivniji. Drzim palceve da te instinkt ne vara I da ce skorasnji test potvrditi to.
14.06.2014. L ♥
Hvala Luki.. nadam se da je tako...preslatka ti je profilna.. smajlic mali
14.06.2015. M
A mora malo.. da ti nebu dosadno ;)
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji