Drage moje, pratim vas već zadnjih nekoliko ciklusa (odkad se trudimo) i imam pitanje. Znači ciklusi su mi 26 dana (zadnja 4 odkad pratim) zadnja menga je bila 14.3 ovulacija 26.3. Odnosi svako drugi dan u vrime plodnih dana. 2.4 sam imala roskasti iscjedak, znači sedmi sam od ovulacije. Ja sam se ponadala da je to implatacija?!? Od simptoma imam propadanja u drobu, natečene sisice, nekakva malaksalost, i osjećaj trudnoće kojeg sam moguće i izmislila 😁😁 sljedeću mengu bi trebala dobit 9.4 al sam danas kupila first sing duo u dm čisto da piskim jer ne mogu čekati. Predvečer sam iskoristila jedan test, znači 4 dana prije očekivane m, kontrolna crta se jasno pokazala a ovo druga nije al sam ja vidila sjenu, odnosno vidilo se di treba doc druga crta, nisam nikad radila test pa me zbunilo kako sam vidila di bi trebala doc crta koja pokazuje trudnoću. Pretpostavljam da sam uranila s testom al mi ta sjena daje nadu da bi mogao biti plusic uskoro. Šta mislite? Hvala
Majicka ponovi test ujutro ili za koji dan pa ces bit sigurnija..sretno
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
jutro cure,
ne znam jeste li već nekad ranije pisale o ovome ali zanima me koristite li ikakve preparate poput čajeva ili tableta kako bi povećale šanse za začeće? koriste li vaši muževi/dečki išta?
nama danas (barem tako kaže aplikacija) počinju plodni dani iako lh trakice još uvijek ne pokazuju ništa osim sjene...pretpostavljam da će stvarni pik (ako ga bude ovaj mjesec) biti negdje za vikend no svejedno smo s akcijom već krenuli ;)
ps upravo sam naručila hrpu testova za trudnoću s ebaya 30kom za cca 3$
Mene jučer ujutro uhvatila mučnina, želudac mi se okretao, mislila sam da ću svaki čas povratiti, to se do podne smirilo, no cijeli dan sam osjećala sam malaksalost, napadaje vrućine, pa hladnoće. Bojim se nadati da su to bili simptomi trudnoće... za 3 dana bi trebala M stići...
A osim toga možda mi je štitnjača podivljala, čitala sam u uputama za tablete da upravo ti simptomi koje sam osjećala jučer mogu biti nuspojave tih tableta za štitnjaču. Eh baš sam na muci
OhSoBoho što se tiče preparata za poboljšanje začeća, meni je ginekolog savjetovao da mogu piti elevit pronatal tablete, malo sam ih pila, pa prestala zbog nekih nuspojava, vidjet ću što će sad biti za par dana, jel M stiže ili ne, pa možda opet počmem njih piti. A cure su tu spominjale čajeve od marulje, vrkute, noćurka, nemam iskustva s tim, pa nek ti one kažu.
Luki, MajaSocka, Monika, gdje ste curke? Kako ste?
pozdrav ženice! :)
Uglavnom već znate moju priču… Novosti su da smo imali odnos 29.3. 2 dana prije ovulacije, 31. na samu ovulaciju i dan poslije ovulacije… sve ležerno i opušteno.. mengu bi trebala dobit tamo 14.4. ali ja sada osjećam jako tupu bol u donjem dijelu trbuha kao dan pred menstruaciju… od čeg bi to moglo biti??? Tako je već 2 dana :(
<3
Majo, slazem se s tobom skroz, covjek je u tim trenucima najranjiviji, a neki ne znaju odvajat poslovni od osibnog zivota I onda eksplodiraju radi gluposti, strasno je sto se takve stvari toleriraju.
malosunce, hvala ti na lijepim rijecima, daleko sam ja od doktora, ali mi je itekako drago pomoci ako mogu sa savjetima kojima su doktori meni pomogli. Sto se tice onih simptoma
koje imas, vrlo je zeznuto sto mogu biti ili od PMS-a ili od trudnoce, ali I od stitnjace, bilo bi najljepse kada bi bili od trudnoce. Kada imas sljedecu kontrolu kod endokrinologa?
Majicka, ako si uistinu ugledala sjenu onda je to trudnoca u pitanju, samo vrlo mala da bi test mogao u potpunosti ocitati kako treba, strpi se jos par dana I ponovi test s prvim jutarnjim urinom posto je tada najpouzdaniji kad je razina beta hcg hormona jos relativno niska, bitno je da mokraca se nakuplja minimalno 4 sata, jer se onda I beta nakuplja I u vecoj je koncentraciji pa je s tim test pouzdaniji, inace testovi na trudnocu su u principu osjetljivi na razinu bete od 25 pa nadalje. Zelim ti puno srece I da je to uistinu trudnoca kod tebe . Javi rezultate testa ili pak ako si nestrpljiva onda mozes traziti vadenje bete, ona je ipak najpouzdanija. :)
14.06.2014. L ♥
Luki, tek sam prije 2-3 tjedna počela piti tablete za štitnjaču, a sljedeći tjedan bi trebala ići na vađenje hormona da vidim kako tablete djeluju. Bila sam samo na prvom pregledu kod specijaliste, a u 6.mj mi je uzv štitnjače. Nekako se bojim da su mi možda dali prejaku terapiju, TSH je bio 7,4 i dali su mi tablete euthyrox 75, nije li to možda previše? Malo sam se raspitivala, neki ljudi su imali TSH viši od mog a piju slabije tablete. Kada sam bila na tom prvom pregledu, doktorica specijalist mi je rekla da mi čak ne bi dala terapiju da ja nisam spomenula da planiram trudnoću, zato se bojim da mi možda nije dala prejaku terapiju pa sam zbog tog imala jučer te simptome.
Joj kad bi bila trudnoća odlučila sam test napraviti petak ili subotu, pa kako bude.
Alooo zene...mene nema neko vrijeme! Pocela radit pa nisam ni stizala tu. Vidim ima i novih, dobrodosle! Meni je danas 10dpo....tako da jos 4 dana pa ce M ako bude srece zakasnit. Ja sam od onih sto piske testove ranije nego treba jos sam nabavila i one osjetljivije s ebaya al dobro :)
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji