Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    06. Travanj 2016. 18:10

Majo mi smo jednake i meni je danas 10 dpo :)) i ja se nadam da nece doci ;)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

LuKi5
    06. Travanj 2016. 19:44

malosunce, pa to je ogromna terapija za toliki TSH....Ne bi me cudilo da je otisla stitnjaca u hiper....Meni je bio oko 6 TSH, ne sicam se sad tocno posto je to bilo prije 4 godine kad mi je otkriven hashimoto I prva terapija mi je bila 12, 5 mcg, prvenstveno iz razloga sto do 10 I nije tako strasna hipotireoza I sto svaki organizam drugacije reagira na terapiju, nekome se brze pocne spustati, nekome sporije, a I dosta ostalih cimbenika djeluje pa ne mora znaciti da ako se jednom brze spustao da ce I drugi put. Ja sam trenutno na terapiji 75 mcg 5 puta tjedno I 50 mcg dvaput, prije toga sam bila na 50 jer sam otisla u hiper, posto su mi radi operaciji dali terapiju 100 mcg. Malo je to puno velika doza, pogotovo sto te prvi put stavljaju na terapiju. Pretpostavljam da je specijalist dao takvu terspiju jer radite na bebi pa da se cim brze spusti taj TSH I dace sad na kontroli ju smanjiti, ako nije posla u hiper stitnjaca ili skroz prekinuti. 
    Drzim ti fige da jeT u pitanju 

Majo, kako je na poslu? 

14.06.2014. L ♥

darliv
    06. Travanj 2016. 22:20

Djevojke da li se koja od vas susretala s prebolnim bradavicama? Znaci M mi treba doci 10.4., a mene vec pet dana bole, peckaju bradavice, i to jedna vise od druge..., dok me grudi uopce ne bole..?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tina2323
    06. Travanj 2016. 23:59

??? ima kog da mi rasvijetli bol u trbuhu a menga mi treba doć za cca 10 dana.... bol je od ovulacije još...

<3

• Majicka86
    07. Travanj 2016. 10:01

Meni opet nije đava da mira i ja i jutros napravila test, znači 2 dana prije očekivane m. U roku od po minute sam imala dvi crte, je da je jedna bila dosta svijetlila od druge al opet mnogo vidljivija od one s jučerašnjeg testa. Mogu li se nadat da to to???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.