Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    30. Ožujak 2016. 15:28

Hvala curke  mlada sam ucim se jos hehe :)) :*

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    30. Ožujak 2016. 19:34

Pozz cure, kako ste? 
    Evo ja u 7+6 brzo vrijeme prolazi, 1.4.idem na drugi pregled gdje se nadam da ce malo srceko kucati. Danas sam cak i povracala, do sada sam imala mucnine ali bez povracanja. Jao po cijeli dan mi zna biti mucno! 
    Luki, Maja, Selmica i ostale kako ste mi vi? 
    Selmica pratim i tvoje medjutim nisam pisala, mislim da smo i nas dvije negdje blizu, tjedan dva razlike mozda, ako se ne varam?

Mallla
    30. Ožujak 2016. 23:34

Ja sam vam sve te kratice i slicno naucila ovdje...pojma imala nisam...tek kad.sam tu dosla sam saznala da.nista neznam :) Al brzo naucis :)

Ivcy da da vrime leti...nek si se ti nama javila....dasta ce nego kucat srceko ima da kuca ko veliko

url=https://lilypie.com]

Ninea
    31. Ožujak 2016. 21:58

Ne znam da li da pisem ovdje ili gdje bih trebalo ali imam pitanje,valjda neko bude imao i odgovor.
    Nakon sto sam ostala trudna i gestacijska vreca se nije vidjela na kraju pete sedmice, konstatovali smo da je biohemijska trudnoca,sto se i pokazalo tako jer sam nakon dva dan prokrvarila. Medjutim, to je bilo ne tako obilno i stalno sam provjeralvala betu. 15.03. Je bila 200, a danas, 31.03. Je 66. Da li se to ikome desilo ili ste culi da tako sporo opada? Inace su uz biohemijsku vezane obilne M sa ugruscima. Kod mene nikakvih bolova,samo konstantan smedji iscjedak.
    Tnx svima

Mallla
    01. Travanj 2016. 09:01

Ninea ako beta pada znam samo da je rijec o nepravilnoj trudnoci tj. Odlasku trudnoce. Al ti detaljnije stvarno neznam! Mozda se netko javi ko zna!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.