Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marija0801
    30. Ožujak 2016. 13:43

Oralno…Iduci ciklus cu opet u nabavku trakica, pa cu zajedno sa bazalnom probat.
    Nezasticene odnose imamo vec 2-3 godine, ali tek zadnjih pola godine a mozda i malo vise pokusavam zeznuti ovulaciju, ali bas mi i ne ide:)
    Kako kod vas napereduje?

Mallla
    30. Ožujak 2016. 14:13

Vidis ti to svi nalazi u redu a ipak jos ne ide. Ja se nadam da ce vam brzo uspjet. Mi se ne stitimo od 6 mjeseca, tako da je sada 10ti ciklus rada na bebici. Nalaze jos nismo radili osim standardnog ginekoloskog pregleda. Muz ce za dva tjedna na spermiogram pa cemo vidit kakva je situacija kod njega. Trakice narucin s ebaya. One mi pomazu da skontam kad je ovulacija pa onda znam i kad ocekujem M, ali evo nema rezultata.

url=https://lilypie.com]

• Marija0801
    30. Ožujak 2016. 14:19

Ma samo polako, nalo truda i uspjet cemo kad bude vrijeme za to... Ne znam sto bi drugo rekla ;)
    Nadam se samo plusicima ;)

wannababysomuch
    30. Ožujak 2016. 15:04

Drage moje..ja sam malo smotana..sta vam to znaci dc? Nekak nikako da dokucim..jer jos uvijek bas ne pratim sve moguce i nemoguce nebili bila T.. pokusavam se sto manje zamarati.. cak sam se naljutila pa sam onaj Moj kalendar aplijaciju na mobitelu izbrisala.. i planiram promjeniti posao sada uskoro..ako bog da.. pa sad samo laganini dalje :)

Rozica2810
    30. Ožujak 2016. 15:19

wannababysomuch

Drage moje..ja sam malo smotana..sta vam to znaci dc? Nekak nikako da dokucim..jer jos uvijek bas ne pratim sve moguce i nemoguce nebili bila T.. pokusavam se sto manje zamarati.. cak sam se naljutila pa sam onaj Moj kalendar aplijaciju na mobitelu izbrisala.. i planiram promjeniti posao sada uskoro..ako bog da.. pa sad samo laganini dalje :)

dc znac dan ciklusa, nisam ni ja bas s tim kraticama, pa isto tako istrazujem i pokusavam shvatiti 😀
    Lagano, opusteno i pozitivno i bit ce bebica 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Mallla
    30. Ožujak 2016. 15:21

Marija0801 doc ce to sve na svoje, bit cemo i mi sa stomcicima :)

Wannababy DC ti je dan ciklusa, a DPO je dan poslije ovulacije. Npr. Ako ti mengu dobijes svako 28 dana, taj zadnji dan bi bio 28dc, a ako ovuliras 14og dana ciklusa, onda bi ti npr. 15 dan ciklusa bilo 1 dpo

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    30. Ožujak 2016. 15:28

Hvala curke  mlada sam ucim se jos hehe :)) :*

Rozica2810
    30. Ožujak 2016. 15:32

wannababysomuch

Hvala curke  mlada sam ucim se jos hehe :)) :*

Pitaj sto god te zanima, ja takoder mlada i ucim, a kazu covijek uci dok je ziv 

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    30. Ožujak 2016. 19:34

Pozz cure, kako ste? 
    Evo ja u 7+6 brzo vrijeme prolazi, 1.4.idem na drugi pregled gdje se nadam da ce malo srceko kucati. Danas sam cak i povracala, do sada sam imala mucnine ali bez povracanja. Jao po cijeli dan mi zna biti mucno! 
    Luki, Maja, Selmica i ostale kako ste mi vi? 
    Selmica pratim i tvoje medjutim nisam pisala, mislim da smo i nas dvije negdje blizu, tjedan dva razlike mozda, ako se ne varam?

Selmica24
    31. Ožujak 2016. 20:19

Ivcy1306

Pozz cure, kako ste? 
    Evo ja u 7+6 brzo vrijeme prolazi, 1.4.idem na drugi pregled gdje se nadam da ce malo srceko kucati. Danas sam cak i povracala, do sada sam imala mucnine ali bez povracanja. Jao po cijeli dan mi zna biti mucno! 
    Luki, Maja, Selmica i ostale kako ste mi vi? 
    Selmica pratim i tvoje medjutim nisam pisala, mislim da smo i nas dvije negdje blizu, tjedan dva razlike mozda, ako se ne varam?

Aaaaaa pa ja Sam danas 6+1 jako smo blizu ja imam pregled u srijedu vec drugi pregled i odmah cu dobiti kako se to kaze na nas nemam pojma Mutter Kind Pass valjda knjigicu za trudnocu...bila Sam u utorak kod dr  Sve je uredu i sad cekam da cujem srcek a meni je hvala Bogu super ponekad dobijem mucninu a jos nisam ni povratila Samo sto mi se spava nista vise da ovako ostane hvala Bogu.... javljaj kako je na pregledu ja Sam na bolovanju al najvjerovatnije cu na trudnicko odmah jer je reko da je opasno poslije operacije sto Sam imala prije 5 mjeseci.....sretno sutra na pregledu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI