Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    17. Ožujak 2016. 20:38

Selmice, cestitam ti na trudnoci, nakon duge 4 godine isplatio se sav trud, zelim ti ugodnu I skolsku trudnocu. 

Moni_Ka, sretno na pregledu I svakako javi kako je proslo 

Ivcy, nema na cemu :)) Sretno

Majo, drzim fige da ti muzu nalazi budu svi u redu

Mi danas slavimo, muz je dobio posao, napokon, koliko se jadan ispatio, I to na neodredeno, terenski je posao I biti cemo razdvojeni, ali ce biti puno lakse za buducnost, skolovanje, brigu o bejbiju, sutra mora rijesiti papire I lijecnicki obaviti I onda pocinje raditi. :)

Vidim ima tu jos potencijalnih plusica, drzim vam fige svima. 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    17. Ožujak 2016. 20:48

Bingo, nemoj biti tuzna, doci ce I red na tebe. Svi imamo crne dane, ja obicno kad me ulovi tako losiji dan I kad se sve cini naopako I da nema izlaza pocnem razmisljati sto jos sve moze otic u krivo I koliko teze jos moze biti nego sto je, pa se uhvatim raditi nesto da skrenem 
    misli, najbolje na umirivanje psihe djeluje streljana I trening, ako niti jedno od toga nisam u mogucnosti onda ili pecem kolace ili pustim mix najdepresivnijih pjesama ikada pa na kraju sama sebi budem smijesna, ili pisem, pretocim misli na papir, kao da se jadqm nekome, olaksa puno. Zapamti, ta depresija je prolazna, vec iduci dan ce sve izgledat nekako lakse I nastaviti ces borbu za svoj plus.

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    17. Ožujak 2016. 21:52

Bingo ne predaj se eto i ja sam imala neki dan krizu al prosla me... a valjda mi moramo malo duzi put proc.. cekaju nas nasi + ici iza ugla hihi ❤❤❤❤💋💋 drzi se
    Luki cestitke muzu na poslu..sam nek se radi..posao je danas stvarno tesko naci.. a i uistinu za buducnost se treba borit :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Bingo.
    17. Ožujak 2016. 22:43

Drage cure najbolje ste i hvala vam na svemu, iz dubine srca vam hvala i želim vam svima sve najbolje u životu i da ostvarite svoje snove…je istina je mamima kolegica s posla ima jedno dijete i nakon toga ostala je 4 puta trudna i svaki put pobaci jel ne želi više djece, a mi koje toliko želimo nemozemo ga dobiti… Nije fer 

Moni_Ka
    17. Ožujak 2016. 22:46

Evo ovako...ispricat cu vam nesto.Naime,moja krizmana kuma se udala sa 23 godine.Pokusavala je imati bebaca ali bezuspjesno.Prosla je tako godina,dvije,tri.Isli su na razne pretrage,onda su njoj rekli da je neplodna.I tako su pokusavali sa umjetnom oplodnjom a ni to nije islo.Proslo je 10godina i nikako nije uspjela zatrudniti.Bilo je suza,svega.Razocaranje,bijes,tuga,neprospavane noci,nemoc,tuga...odustala je i digla ruke od svega i odlucila da je najbolje da posvoje.Ali...ocito je sudbina umijesala svoje prste i nakon toliko godina (tad je imala 35) je uspjela zatrudnjeti prirodnim putem!Da,prirodnim putem.Nije mogla ni sama vjerovati da je uspjela,taman kad su joj sve ladje potonule,saznala je da je trudna.Za nepovjerovati,sada ima 41 i dvoje prekasne djecice...curicu i sina.Sve prirodnim putem.Zelim vam reci da ne klonete duhom,sigurna sam da sve dodje u svoje vrijeme.Znam jos par slucajeva gdje su parovi godinama pokusavali,odustali i dobili bebaca.Tako da,drage moje,hvala Bogu,vecina nas je zdrava,svako jutro se probudimo,disemo,zive smo,drugo sve dodje nekom prije,nekom kasnije.Podijelila sam ovo sa vama jer smatram da ce svakoj od vas doci njenih pet minuta.Nekad ste razocarane,ljute,tuzne,nekada vidite da oko vas cure/zene ostaju trudne a vama ne ide,pa pokleknete!Ali nemojte!Doci ce vase vrijeme,samo budite optimisticne koliko god tesko bilo i samo pozitiva.Sto manje razbijate glavu o tome hocete li ovaj mjesec zatrudnjeti,sto manje stresa i suzica i doci ce kad se najmanje nadate.Oprostite sto sam ovoliko dugo pisala,drage moje,ovo znam iz iskustva:-NEKADA MORATE PROCI KROZ LOSE STVARI,DA BISTE ZNALE PREPOZNATI I CIJENITI ONU PRAVU!
    Sve ste vi lavice i carice,ne zaboravite to.Iskreno vam zelim plusice sta prije,samo mi nemojte gubiti nadu.Nikad nije kasno.

• Ptica2
    17. Ožujak 2016. 23:10

Bingo nema predaje! 
    I sama sam imala mnoooogooo losih dana, tri godine pokušavala ostati trudna, imala spontani i evo sada poslije toliko vremena plus. Imam osjećaj što sam se više ppokušavala shvatiti u čemu je problem bilo je sve gore, obišla doktora i doktora i ništa . Najteže bi mi bilo kad bi moja djevojčica od sedam godina počela plakati i govoriti kako svi imaju brata ili sestru samo je ona sama... A ja nisam mogla ništa učiniti. 
    Ipak na kraju sam odlučila da se saberem i nastavim sa nadom da ce plus doći a da ja cekajuci na njega ne postanem ozlijeđena i ogorčena jer na taj način otezavam i sebi i onima kojima je stalo do mene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.