Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Moni_Ka
    17. Ožujak 2016. 17:08

A kako je krenulo,predosjecam ja da ce ovdje jos biti plusica...mislim da tek nadolaze. 
    Samo nema odustajanja,tuge,razocaranja i suznih lica,svaka ugleda plus,neka prije,neka ranije ali dobro je to sve.Vedar duh i opustenost cuda rade.Doci ce kad se najmanje nadate,sigurna sam u to!Zato samo nemojte klonuti duhom i bez ikakvog stresa.Sve ima svoje vrijeme.Cure akcija,mozda Uskrs izrodi i pokoje iznenadjenje,iskreno se tome veselim za svaku od vas.

malagarava13
    17. Ožujak 2016. 18:19

Selmice čestitke od srca 
    ja radila test jučer i bila mi druga crtica, skroz svijetla, ali je bila tu. Nisam se htijela puno veseliti, kao danas ću napraviti ponovo test. I danas mi procuri   ali za čudo sam dobre volje..  valjda jer sam se danas odmah naručila za Zg. kreće naš postupak za tj.dana.. 
    sretno svima.. pusaa 

ono što jako želiš, dobit ćeš <3

• Bingo.
    17. Ožujak 2016. 20:36

Drage stvarno vam hvala na svemu, moram vam reci kako me uhvatila depresija samo plačem i mislim kako nikad neću ugledati + svaki mjesec tjedan dana prije me boli trbuh kao pred menstruaciju i svaki put dobijem tako me i sada već boli,ne kužim stvarno u čemu je problem… Molim vas neke riječi utjehe jel mi je stvarno teško 

dr.dentistL
    17. Ožujak 2016. 22:25

Bingo.

Drage stvarno vam hvala na svemu, moram vam reci kako me uhvatila depresija samo plačem i mislim kako nikad neću ugledati + svaki mjesec tjedan dana prije me boli trbuh kao pred menstruaciju i svaki put dobijem tako me i sada već boli,ne kužim stvarno u čemu je problem… Molim vas neke riječi utjehe jel mi je stvarno teško 

Bingo draga ja nisam nikad bila trudna pa ti ne znam sa sigurnoscu reci, ali djevojke kazu da zna boliti i u prva tri mjeseca trudnoce kao da ce dobiti tako da nikad se ne zna, to sto boli mozda je i dobar znak,vjeruj i plusic ce biti ♡

Moni_Ka
    17. Ožujak 2016. 22:55

Bingo.

Biti ce sve okej.Ne smijes sebi dozvoliti da zapadas u takva losa raspolozenja a niti pod stresom.Samo opusteno koliko god tesko bilo i bacaj se na posao kad god stignes.
    Kad si opustenija i manje pod stresom lakse ce i ici.Nekom treba vise vremena za plusic,nekome manje ali ne sumnjam da ces ga ugledati uskoro.Samo nemoj klonuti,pozitiva i to je to.Najlakse je odmah sebi stvoriti crne misli,plakati,biti depresivan ali ti udari sve na pozitivno.Doci ce plus,samo se i dalje trudite,ajmooo nema suzicaa...

LuKi5
    17. Ožujak 2016. 20:38

Selmice, cestitam ti na trudnoci, nakon duge 4 godine isplatio se sav trud, zelim ti ugodnu I skolsku trudnocu. 

Moni_Ka, sretno na pregledu I svakako javi kako je proslo 

Ivcy, nema na cemu :)) Sretno

Majo, drzim fige da ti muzu nalazi budu svi u redu

Mi danas slavimo, muz je dobio posao, napokon, koliko se jadan ispatio, I to na neodredeno, terenski je posao I biti cemo razdvojeni, ali ce biti puno lakse za buducnost, skolovanje, brigu o bejbiju, sutra mora rijesiti papire I lijecnicki obaviti I onda pocinje raditi. :)

Vidim ima tu jos potencijalnih plusica, drzim vam fige svima. 

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    17. Ožujak 2016. 20:48

Bingo, nemoj biti tuzna, doci ce I red na tebe. Svi imamo crne dane, ja obicno kad me ulovi tako losiji dan I kad se sve cini naopako I da nema izlaza pocnem razmisljati sto jos sve moze otic u krivo I koliko teze jos moze biti nego sto je, pa se uhvatim raditi nesto da skrenem 
    misli, najbolje na umirivanje psihe djeluje streljana I trening, ako niti jedno od toga nisam u mogucnosti onda ili pecem kolace ili pustim mix najdepresivnijih pjesama ikada pa na kraju sama sebi budem smijesna, ili pisem, pretocim misli na papir, kao da se jadqm nekome, olaksa puno. Zapamti, ta depresija je prolazna, vec iduci dan ce sve izgledat nekako lakse I nastaviti ces borbu za svoj plus.

Bingo.
    17. Ožujak 2016. 21:18

LuKi5

Bingo, nemoj biti tuzna, doci ce I red na tebe. Svi imamo crne dane, ja obicno kad me ulovi tako losiji dan I kad se sve cini naopako I da nema izlaza pocnem razmisljati sto jos sve moze otic u krivo I koliko teze jos moze biti nego sto je, pa se uhvatim raditi nesto da skrenem 
    misli, najbolje na umirivanje psihe djeluje streljana I trening, ako niti jedno od toga nisam u mogucnosti onda ili pecem kolace ili pustim mix najdepresivnijih pjesama ikada pa na kraju sama sebi budem smijesna, ili pisem, pretocim misli na papir, kao da se jadqm nekome, olaksa puno. Zapamti, ta depresija je prolazna, vec iduci dan ce sve izgledat nekako lakse I nastaviti ces borbu za svoj plus.

Hvala ti ali sad kad razmišljam ustvari neznam ni sama kako se osjećam ljuta tužna razočarana stvarno neznam, muž me tješi da će biti kad bude da ne mislim na to o Bože kad bi bila flegma kao on....

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI