Drage moje et da vam javim ja Sam jutros u gledala + znaci da je ono bilo implementacijsko krvarenje........Maas ja Sam tako sretna moj mart mjesec se ostvario.....
Sretno svima da uspijete kao ja Samo sa pozitivnim misljenjem ako Bog da......ljubim vas Sve i Sve najbolje vam zelim
Hvala Dr denstil isplatilo se cekanje 4 godine netreba mi bolji poklon za rodjendan a poslije podne cu zvati Dr za Termin jer radim tezak poso.....zelim i vama svima sto cekate da sto prije ugledate sto zelite. ...ja Sam danas trebala dobiti i jutros Sam test uradila haha Koji Sam jos u ponedjeljak kupila i tek danas radila......mojoj sreci nema kraja....hah a intuicija mi govori da su dvojke vidjet cemo heh
Cestitke Selmice nek je uredna trudnoca... i neka su dvojke hihi da nadoknadis si tih 4 god ❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sad dok sam tipkala da dođem tu u glavi mi misao da mozda ima objavljen plus...kad ono stvarno ima. Selmice cestitam, neka je zdrava i uredna trudnoca. Bas mi je drago, vidis kako je to sve ispalo :)
Sad nas detaljnije zanima tvoj dobitni ciklus?
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure!
Nisam vas zaboravila i necu.Vidim ima po koji plusic i cestitam!
Vama ostalima takodjer zelim ubrzo plusice,da sve bude pozitiva,jer stizu ljepsi dani i proljece,priroda se budi pa neka se i hormoni bude
Mi u ponedjeljak idemo u ginekologa,nisam mogla ranije jer mi je moj ginic na bolovanju a ne zelim kod zamjene,tako da...inace,sta ima kod vas cure?Majo,Luki,Sarajka,ostatak ekipe kako ste mi?Vama novima zelim dobrodoslicu,cure su vam super i pomoci ce vam koliko mogu,divne su sve.
Dr.dentistl ja navijam za plusicccc...ajde uljepsaj nam ovaj dan jos vise :)
Moni_ka helloo...kako nam se ti osjecas? Bolje da nisi odma isla kod doktora jer vjerovatno nista nebi ni vidio, tako da sad kad dođes vjerovatno ce sve lijepo vidjet.
Ja sam ti dobro, ovulacija tek mora bit, tamo negdje oko Uskrsa. Iduci tjedan dragi ide na pretrage, pa cemo vidit jel kod njega sve ok!
Poceli su danas napokon lijepi suncani dani pa sam odma i ja raspolozenija i pozitivnija!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji