Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    16. Ožujak 2016. 19:18

Pozz cure, evo ja sam danas bila na prvom pregledu pa ako mi mozetr pomoci jer nalaz apsolutno nista ne kuzim,a ginic i nije bas pricljiv, nista mi nije objasnio. Ugl.pise ovako : UZV u uterusu GV 10.3mm s. ŽV 3.4mm i EO 2.7mm , DO sa cistom 28mm 
    Evo ako se koja razumije u to mene zanima sto to znaci, dali je sve ok? Hvala Vam i sretno svima!

LuKi5
    16. Ožujak 2016. 20:16

Ivcy1306

Pozz cure, evo ja sam danas bila na prvom pregledu pa ako mi mozetr pomoci jer nalaz apsolutno nista ne kuzim,a ginic i nije bas pricljiv, nista mi nije objasnio. Ugl.pise ovako : UZV u uterusu GV 10.3mm s. ŽV 3.4mm i EO 2.7mm , DO sa cistom 28mm 
    Evo ako se koja razumije u to mene zanima sto to znaci, dali je sve ok? Hvala Vam i sretno svima!

GV ti je kratica za gestacijsku vrecicu, ZV je zumanjcana vrecica koja u ranoj trudnoci sluzi kako bi hranila plod, EO je embrionalni odjek, DO ti nisam sto posto sigurna ali mislim da se odnosi na desni ovarij, tj. jajnik, na kojem je cista od 27 mm, koja ce ti s vremenom puknuti I nestati, nalaz ti je super, sve je kako treba biti, jos samo da se ta cista povuce :)

14.06.2014. L ♥

Ivcy1306
    16. Ožujak 2016. 20:39

Luki, hvala ti puno! 
    Nadam se da ce se to povuci sto prije. Hvala jos jednom! 

Mallla
    16. Ožujak 2016. 21:35

Ivcy drago mi je da je sve ok...zapravo je kod tebe rijec o ranoj ranoj trudnoci pa se plod ne vidi na nacin na koji ce se vidit za dva tri tjedna i nadalje. :*

Wannababy samo polako, kako bude bit ce, mislim sto se tice ucestalosti keksa :) ja ti zelim da te copi jedan veliki plus pa da ti odagna sve sumnje i sumnjice!

Moj muzic je danas pokupio uputnice za spermiogram, spermokulturu i bris uretre, pa cemo iduci tjedan ic to odradit. Drago mi da se kolo malo pokrenilo :)

sarajka
    17. Ožujak 2016. 00:11

Dobto dodle Bingo i SuncevTracak i zelim vam da sto prije ugledate plusic. 
    MajaSocka super da je muz krenuo sa pretragama, sigurna sam da ce i rezultati biti pozitivni! 
    Luki, samo da te pozdravim i kazem da je moja O. faza prosla.Po prognozama doktora O. je trebala biti u nedjelju, mada sam juce primjetila iscjedak poput bjelanjka pa smo i sinoc bili u akciji, za svaki slucaj.  
    Sad ostaje samo sa cekam....Ali nekako sam ovaj put smirena, i spremna sam da se suocim i sa neuspjehom. Nego, znas sta mi se u zadnje vrijeme desava? Nekad me uhvati strah od trudnoce, bojim se kako ce to sve proci, kako bi izgledao porod, kako je to kad svoj zivot potpuno posvetis tom malom bicu kojeg trenutno ne mogu zamisliti...Da li si ti imala ovakve strahove, razmisljanja? Pusa velika!

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

url=https://lilypie.com]

Selmica24
    17. Ožujak 2016. 09:13

Drage moje et da vam javim ja Sam jutros u gledala + znaci da je ono bilo implementacijsko krvarenje........Maas ja Sam tako sretna moj mart mjesec se ostvario.....

dr.dentistL
    17. Ožujak 2016. 09:50

Selmica24

Drage moje et da vam javim ja Sam jutros u gledala + znaci da je ono bilo implementacijsko krvarenje……..Maas ja Sam tako sretna moj mart mjesec se ostvario…..

Selmice divne vijesti :))) 
    Velike cestitke 
    zelim ti lijepu trudnocu i zdravu bebicu :)))

Selmica24
    17. Ožujak 2016. 09:33

Sretno svima da uspijete kao ja Samo sa pozitivnim misljenjem ako Bog da......ljubim vas Sve i Sve najbolje vam zelim 

Selmica24
    17. Ožujak 2016. 10:11

Hvala Dr denstil isplatilo se  cekanje 4 godine netreba mi bolji poklon za rodjendan a poslije podne cu zvati Dr za Termin jer radim tezak poso.....zelim i vama svima sto cekate da sto prije ugledate sto zelite. ...ja Sam danas trebala dobiti i jutros Sam test uradila haha Koji Sam jos u ponedjeljak kupila i tek danas radila......mojoj sreci nema kraja....hah a intuicija mi govori da su dvojke vidjet cemo heh

dr.dentistL
    17. Ožujak 2016. 11:34

Aaa definitivno ti ne treba bolji poklon za rodjendan 😊😊😊 
    Ti si nada da cemo i mi kad tad docekati svoj plusic
    Ja ti zelim dvojke zasluzila si 😊😊😊💜💜💜
    Javljaj nam se i kad dodjes sa pregleda 😊

Meni kasni dva dana ali sam kukavica da uradim test,inace su  mi ciklusi 28 dana,prosla je kasnila 5 dana pa mozda i ova tako...imam neke simptome ali ni sama ne znam hocu li dobiti ili necu 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI