Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bingo.
    16. Ožujak 2016. 16:34

Bila sam na pregledu po kalendaru dan poslije ovulacije i ginekolog je potvrdio po ultrazvuku da mi je ovulacija bila dan prije i onda kad sam mu objasnila da se ne čuvamo ali da se ništa ne događa rekao je da pijem duphaston i folacin ako se tada ništa ne dogodi onda da dođem k njemu.. Tako da ovaj mjesec više ne pijem i ako dođe menga idem njemu još se moram strpiti 9 dana 

• Bingo.
    16. Ožujak 2016. 16:44

Znači kako sam rekla trebam dobiti za 9 dana i upravo sam sad bila na toaletu i iscurilo mi puno sluzi koja je prozirna i jako rastezljiva jesu to još uvijek plodni dani????? 

Mallla
    16. Ožujak 2016. 18:12

Bingo sa sigurnoscu ti nitko ne moze rec jel ovulacija osim UZV a...ali ako mozete pokrijte!

Meow u pravu si to sto kazes i sad kad sam smirena i ja tako razmisljam, al ti trenutci tuge i nezadovoljstva su nekontrolirani.

Evo moj dragi ceka kod dr. Uputnicu za preglede pa krecemo, da vidimo jel trebam i ja ili ne!

url=https://lilypie.com]

wannababysomuch
    16. Ožujak 2016. 18:58

Dobrodosle nase drage Bingo i suncevtracak... nadam se da cete se brzo preselit u trudilice.. :)) Majo drzim fige da novi posao donese i nove pozitivne promjene ;) Monika nam se nista vise ne javlja... ja sad cekam da M prođe pa da idemo dalje.. valjda.. jos cu vidjeti..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    16. Ožujak 2016. 19:18

Pozz cure, evo ja sam danas bila na prvom pregledu pa ako mi mozetr pomoci jer nalaz apsolutno nista ne kuzim,a ginic i nije bas pricljiv, nista mi nije objasnio. Ugl.pise ovako : UZV u uterusu GV 10.3mm s. ŽV 3.4mm i EO 2.7mm , DO sa cistom 28mm 
    Evo ako se koja razumije u to mene zanima sto to znaci, dali je sve ok? Hvala Vam i sretno svima!

Ivcy1306
    16. Ožujak 2016. 20:39

Luki, hvala ti puno! 
    Nadam se da ce se to povuci sto prije. Hvala jos jednom! 

Mallla
    16. Ožujak 2016. 21:35

Ivcy drago mi je da je sve ok...zapravo je kod tebe rijec o ranoj ranoj trudnoci pa se plod ne vidi na nacin na koji ce se vidit za dva tri tjedna i nadalje. :*

Wannababy samo polako, kako bude bit ce, mislim sto se tice ucestalosti keksa :) ja ti zelim da te copi jedan veliki plus pa da ti odagna sve sumnje i sumnjice!

Moj muzic je danas pokupio uputnice za spermiogram, spermokulturu i bris uretre, pa cemo iduci tjedan ic to odradit. Drago mi da se kolo malo pokrenilo :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.