Curke drage divne ste i svojim riječima ste me rasplakale, hvala vam na svakoj riječ utjehe jer mi puno znači… Imate pravo truditi ću se ne misliti na + pa kad bude…menga treba stići 25 a možda ni ne dođe, trbuh me boli laganini grčevi kao pred M pa ćemo vidjeti…
Curke drage da li možda neka zna… Ovako trebam dobiti za 7 dana,upravo sad došla iz šetnje s kumom koja ima bebu i nosila sam joj kolica u stan preko stepenica i sad me cijelo vrijeme trbuh kao peče, žari iznutra ako se dogodila trudnoća da li se može što dogoditi?
Drage cure,
kada ste prvi put osjetile neke simptome trudnoce a da je bilo prije izostanka menstruacije?
Mene sinoć nešto počelo probadati u jajnicima a i osjecam se dosta umorno (što sam više pripisala ovom toplom danu)?
Bingo...ako je doslo do trudnoce zapravo bi sad nekad bilo vrijeme impatacije, ne brini u ovom trenutku ti nicim ne mozes utjecat na opstanak ili neopstanak ploda.
Ja drzim fige da nam obadvije donesete plusice!
url=https://lilypie.com]
slonchica, ovo je vrijeme dosta promjenjivo, a oziljci od operacija su ful osjetljivi na promjene vremena tako da taj osjecaj bi pretezno bio vezan uz promjene vremena, ali I uz to sto je to jos sve frisko od operacije, meni ti je doktorica rekla posto cesto znam imati upale pupka, da je to posljedica operacija, makar se meni cini kako je proslo dugo vremena od zadnje, tijelu treba godine da se donekle oporavi. Sto se tice neredovitih ciklusa, je su li ti mozda radili hormonski status? Pokusavali otkriti zbog cega su oni takvi? Ja sam imala puno neredovitije cikluse, znala sam imati menzis jednom godisnje s tim da bi onda krvarila po 2 mjeseca bez prestanka I jedino sto bi mi zaustavilo krvarenje su bile tablete, sad sam na tabletama I redovite su menstruacije, moj dobitni ciklus menzis mi je trajao 15 dana, a ovulacija mi je nastupila otprilike 2 tjedna od prestanka menzisa, tako su pokazale mjere bebaca u trudnoci, tako da bi yi savjetovala da se jos malo strpis pa ponovis test, jutarnji urin je najpouzdaniji jer se tokom noci skuplja mokraca I s tim I koncentracija beta hcg hormona je veca jer se sve nakupi u toj mokraci koja stoji duzi period u nama. Sretno I neka se pojavi plus :)
Majo, prelijepo si ovo napisala, istina je, vrijedi cekati, a na kraju krajeva imas prekrasnu pricu za ispricati djetetu kad poraste, koliko su se mama I tata borili da dode na svijet....Joj keksi, ja sam jucer prije spavanja smazala pola kutije keksa s gustom, kasnije sam pozalila to,ali mi je u tom trenutku bas dosla zelja I kad sam pocela nikako stati hahaha, a prije toga sam strusila mix krekera, od poroda sam luda za tim mixom Imislim da sam ga tonu vec smazala, on je moja mracna tajna Da smo bar blize bi ti donia kolaca, svaki drugi dan ih pecem. Poludili svi u kuci da sam kriva sto su se udebljali haha
Sarajka, hvala ti, evo sutra mu je prvi radni dan :) Sigurna sam da ce proljece doniti svjetlost I bolje dane I pravi baby boom kako obico ovdje biva, kad krenu plusici samo se nizu hehe :))
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji